ponury63 06.09.2003 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2003 Ja czytałem, że Łotwa : Nasi... obstawiam 0:0, bo naszym leniuchom nie chce się grać.... "Jeśli dziś reprezentacja nie wygra z Łotwą, polska piłka na długo zniknie w czarnej dziurze." - pisze dzisiejsza "Rzeczpospolita". Po nieudanym epizodzie Bońka i słabych meczach kadry Janasa szanse na awans "biało-czerwonych" do finałów ME wydają się iluzoruczne. Nadzieję może przywrócić tylko zwycięstwo z Łotwą. Tymczasem Paweł Janas twierdzi, że drużynie brak ducha walki. Jaki to będzie mecz?" [wp.pl] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurg 06.09.2003 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2003 Jak Nasi dzisiaj przegrają to chyba przeniosę się do cyklistów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.09.2003 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2003 wygrali : nareszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 07.09.2003 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2003 Jurg, rozumiem, że na rowerku pojechałeś z pełnią radości w oczach? Szymkowiak mistrzem Polski, tada ta da da da!!! A jakie bojowe nastroje w drużynie!!! Bij Szweda!!! Nie mówiąc o młodzieżówce.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurg 07.09.2003 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2003 Aż tak bardzo się nie egzaltuję po wygranej z czwartoligowcem...., ale zawsze to miłe jak Nasi górą. Na rowerze oczywiście jeździłem - zresztą robię to w każdy weekend.Teraz czekam na Szweda. Nara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurg 10.09.2003 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2003 Dziś znowu gramy. Czy są tu jeszcze jacyś kibice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 10.09.2003 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2003 Nawet jeśli byli, to siedzą cicho, bo wstyd im za naszych [?] piłkarzy [?] Ale, ale, w brydżu i w chodzie jesteśmy naprawdę świetni http://obrazki.babiniec.pl/Sport/footbolista.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.09.2003 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2003 A ja nie rozumiem jakichkolwiek nadziei. Dla mnie sprawa jest prosta.I przez to może mi łatwiej pogodzić się z tą sytuacją.Bo ja na NIC nie liczę. Każdy naród ma jakąś swoją specjalność. My np. mamy...pierogi ruskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 10.09.2003 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2003 Do naszych specjalnosci dołożyc należy jeszcze: śledzia po japońsku i fasolkę po bretońsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurg 11.09.2003 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 W zwiazku z tym, że kącik piłkarski zmienia się w kulinarny, piłkarze grają jak grają, a niektórym ciąży Orzeł na klacie i wynoszą się z kadry przed meczem przenoszę się (na razie do cyklistów). Jak będą zgrupowania naszej PAKI to się bedę meldował dobrowolnie. Rezerwuję miejsce na lewej obronie. Nara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 12.09.2003 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2003 Zapomnieliście o karpiu po żydowsku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.09.2003 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2003 hmm....a gdzie rybka po grecku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurg 25.09.2003 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2003 Piłka to jednak jak nałóg. Wracam na murawę. Wisła zaraz zaczyna mecz z NEC Nijmegen. Na ławie też mała rywalizacja. Kasperczak kontra Neskens. Łyse konie pamiętają ich mecze w latach 70-tych. Może zaczniemy skromnie od małego STRONGA z dużą pianką. Panie też zapraszam do rodzinnego oglądania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 26.09.2003 03:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2003 Kasperczak kontra Neskens 2:1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurg 17.10.2003 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 Hej, stare łyse konie. Pamiętacie Wembley 1973. Miałem wtedy czternaście lat i po meczu chciałem zostać też piłkarzem. Jak graliśmy na drugi dzień na podwórku w piłkę to nawet dziewczynki chciały grać i być Gadochą albo Deyną. Ech łezka się w oku kręci.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 17.10.2003 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 Oglądałeś wspominki w "Dwójce" ??? Ja miałem wtedy dziesięć lat . To było dokładnie 30 lat temu... Nie dali się nawet przerażajacemu dopingowi na Wembley (chyba Tomaszewski mówił, że tam jest jakaś diabelska akustyka...), w ogóle się nie dali... ORŁY GÓRSKIEGO... trochę o tym ________________________________________________________Zawsze mówię, że najpiękniejsze są wspomnienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurg 18.10.2003 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2003 ... raczej była diabelska akustyka. Stary stadion Wembley już nie istnieje, dwa lata temu mój syn był w Londynie i widział dzieło zniszczenia.Ja natomiast bardzo często bywałem na Stadionie Olimijskim w Monachium, tam gdzie Orły walczyły o Fussballweltmeisterschaft... i zawsze miałem przed oczami tamten mecz o finał w "piłkę wodną". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarman 21.10.2003 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 Wisła zaraz zaczyna mecz z NEC Nijmegen. A główny bohater tego dwumeczu niedawno przyznał się, że odwiedza to forum, bo domek buduje Gdybyście jego skaperowali do ekipy, to nie tylko drużyna Muratora, ale i parę z ekstraklasy dostałoby wciry A w ogóle to witam. To był mój post nr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurg 26.11.2003 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2003 Sezon pucharowy w pełni, a tu cisza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Tymowicz 11.02.2004 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2004 Witajcie ! Bardzo fajny pomysł ja zgłaszam się z Rzeszowa , może ktoś jest jeszcze też z Rzeszowa. Oczywiście do gry chętny. Pozdrawiam Wojtek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts