Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pi?ka No?na - zbieramy "pak?"?

Pearl

Recommended Posts

Ja czytałem, że Łotwa : Nasi... obstawiam 0:0, bo naszym leniuchom nie chce się grać.... :(

"Jeśli dziś reprezentacja nie wygra z Łotwą, polska piłka na długo zniknie w czarnej dziurze." - pisze dzisiejsza "Rzeczpospolita". Po nieudanym epizodzie Bońka i słabych meczach kadry Janasa szanse na awans "biało-czerwonych" do finałów ME wydają się iluzoruczne. Nadzieję może przywrócić tylko zwycięstwo z Łotwą. Tymczasem Paweł Janas twierdzi, że drużynie brak ducha walki.

Jaki to będzie mecz?" [wp.pl]

• Odpowiedzi 163
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A ja nie rozumiem jakichkolwiek nadziei.

Dla mnie sprawa jest prosta.I przez to może mi łatwiej pogodzić się z tą sytuacją.Bo ja na NIC nie liczę.

Każdy naród ma jakąś swoją specjalność.

My np. mamy...pierogi ruskie.

:-?

Do naszych specjalnosci dołożyc należy jeszcze: śledzia po japońsku i fasolkę po bretońsku :wink:

W zwiazku z tym, że kącik piłkarski zmienia się w kulinarny, piłkarze grają jak grają, a niektórym ciąży Orzeł na klacie i wynoszą się z kadry przed meczem przenoszę się (na razie do cyklistów). Jak będą zgrupowania naszej PAKI to się bedę meldował dobrowolnie. Rezerwuję miejsce na lewej obronie. Nara.

• 2 weeks później...
Piłka to jednak jak nałóg. Wracam na murawę. Wisła zaraz zaczyna mecz z NEC Nijmegen. Na ławie też mała rywalizacja. Kasperczak kontra Neskens. Łyse konie pamiętają ich mecze w latach 70-tych. Może zaczniemy skromnie od małego STRONGA z dużą pianką. Panie też zapraszam do rodzinnego oglądania.

• 3 weeks później...

Oglądałeś wspominki w "Dwójce" ???

Ja miałem wtedy dziesięć lat . To było dokładnie 30 lat temu... Nie dali się nawet przerażajacemu dopingowi na Wembley (chyba Tomaszewski mówił, że tam jest jakaś diabelska akustyka...), w ogóle się nie dali... ORŁY GÓRSKIEGO...

trochę o tym

Zawsze mówię, że najpiękniejsze są wspomnienia...

... raczej była diabelska akustyka. Stary stadion Wembley już nie istnieje, dwa lata temu mój syn był w Londynie i widział dzieło zniszczenia.

Ja natomiast bardzo często bywałem na Stadionie Olimijskim w Monachium, tam gdzie Orły walczyły o Fussballweltmeisterschaft... i zawsze miałem przed oczami tamten mecz o finał w "piłkę wodną".

Wisła zaraz zaczyna mecz z NEC Nijmegen.

A główny bohater tego dwumeczu niedawno przyznał się, że odwiedza to forum, bo domek buduje :)

Gdybyście jego skaperowali do ekipy, to nie tylko drużyna Muratora, ale i parę z ekstraklasy dostałoby wciry :D

A w ogóle to witam. To był mój post nr 1 ;)

• 1 month później...
  • 2 months później...