tomek1950 16.03.2004 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 tomek1950-proponuję dalsze odkrycie-z części dolnych.I kto na tym bardziej ucierpi? A kto zyska? Proponuję jedną szatnię i saunę po meczu. Kto za? Ja planuję budowę sauny dopiero pod koniec tego roku, więc jesli ktoś już ma gotową to może się zgłosić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olsen 01.04.2004 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Witam Widzę że chetnych by sie znalazło tylko teraz pytanie jest takie gdzie, ja mogę zaproponować unas na bojsku miedzy Piasecznem a Konstancinem-Jeziorna ale tez moge dojechac niema problemu Pozdrawiam Olsen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 02.04.2004 04:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 Suuuper! Skrzykujemy się wreszcie?? Ja ze wspomaganiem młodzieży domowej już mogę pędzić. Proponuję w celu ochrony przed zawałem i nabrania kondycji wersję 4 * 15 minut. Wygrani stawiają krzynkę.. Może turniej jakowyś..np grupa Piaseczyńska kontra reszta świata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pete 03.04.2004 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2004 Może turniej jakowyś..np grupa Piaseczyńska kontra reszta świata? Ja się zapisuję do reszty świata, tylko o terminie musiałbym wiedzieć z wyprzedzeniem. Mam do W-wy 220 km. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.04.2004 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 No i luksusowo.... powoli zaczynają się składy klarować Ja toże do reszty świata (bo wtedy Ziabę będę mógł "brać na ciało" ) Ale z pierwszym meczem chyba poczekamy do przynajmniej + 20C co nie? Co prawda zmarźlakiem nie jestem ale masochistą też nie Pozdrawiam piłkarsko-budowlaną brać..... i siostry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 07.04.2004 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 Mario.. ja mam za zadanie przeciwnika rozpraszać, odwracać uwagę od piłki, denerwować i ogólnie mówiąc strzępić mu nerwy w każden sposób. Bodźcem wzrokowym , werbalnie i "body language" Jak będziesz mnie hm..ciałem..to bedzie aut..i o to chodzi , co byś przegrał.. A przegrani stawiają krzynkę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 07.04.2004 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 Mecz już zapowiada się bardzo ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 08.04.2004 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Tomku..ja mniemam, iż staniesz po Jedynie Słusznej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 08.04.2004 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Oczywiście. Miałaś jakieś wątpliwości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 09.04.2004 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 Znakiem tego, bedziesz koordynował ruchem ciał na linii bocznej i wypatrywał osobników drużyny przeciwnej, którym trzeba będzie poświęcić więcej wyobraźni .. Jako PMF masz siłę przewodnią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.06.2004 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 Witam, Nie wiem jak Wy, ale Kozubek nie gra dobrze w nogę chyba, jak myślisz? http://katowice.naszemiasto.pl/sport/356400.html Pozdrowieniahttp://www.teczka.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 08.06.2004 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 A kogo ustawimy na sedziego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.06.2004 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Może Dredda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzialkowiec1 18.06.2004 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Zglasza sie napastnik. Sponsor (redakcja) jak najbardziej wskazany. A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 18.06.2004 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Zglasza sie napastnik. Sponsor (redakcja) jak najbardziej wskazany. A. No i Redakacja ma klub. Jedna drużyna w czerwonych koszulkach Muratora, a druga w żółtych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 21.06.2004 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Trzymamy kciuki za forumowy mundial. Jeśli do meczu dojdzie, pomyślimy o nagrodach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 21.06.2004 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Co to znaczy jeśli dojdzie?! Przecież ja od roku trenuję wieczorami, ostatnio w gaciach i pasztetową na piersi, bo wątek śledzę i jestem na czasie... To reszta drużyny NIE TRENUJE??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.06.2004 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 ja też oczywiście trenuję... to już chyba trzeci rok mija jak rozpoczeliśmy kompletowanie ekipy więc jestem dobrze wytrenowany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzialkowiec1 26.06.2004 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2004 Droooogaa Reeedaaakcjoo!!!Trzymanie kciukow nie wystarczy.Trzeba zebrac do "kupy" pilkarzy-muratorow (dwie 11 + rezerwa) zapewnic plac "budowy", wypozazyc w niezbedne sprzety + plyny rewitalizujace. Odpowiednio naglosnic sprawe by publika przyszla. To by bylo najwieksze - niewirtualne - forum MURATORA!!! Ps. Sedzia moglby byc NACZELNY. Pozdrawiam, czekajac na konkretne reakcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 28.06.2004 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 Witajcie, Zgłaszam się na każdą pozycję, nie wiem tylko czy mogę reprezentować "budujących" bo na razie to mam tylko działkę i "taką głowę" co do wyboru projektu. Akurat teraz byłbym dobry w strzelaniu z główki . Świt Nowy Dwór nie został w I lidze to może na ich boisku - przy sztucznym świetle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts