Jagna 28.06.2004 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 Nooo, Mr Jar, witamy!!! Nie dość, że sąsiad, to jeszcze chętny do każdej pozycji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamski 28.06.2004 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 Witam A może potrzebujecie jednego pomocnika do zespołu - trenowałem w FC GazobetonClub, KS Ceramika Dachowa, no i w planach w AS Welna. Kariera bogata, ostatnio na pozycji pomocnika. Treningi były ciężkie, oj ciężkie. Trener wymyślił sobie że dla zwiększenia siły motorycznej mam biegać z taczką pełną zaprawy lub z bloczkami betonowymi. Sadysta Tak więc polecam swoje usługi i serdecznie pozdrawiam Adamski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 28.06.2004 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 To fajnie,że ktoś się ucieszył. I to kto -ZIOMALKA; d'you like soccer???Zdaję sobie sprawę,że ten mój nick to upierdliwy w pisaniu,(duże litery itp) ale już chyba nie będę zmieniać.W każdym bądź razie piszcie nick jak chcecie.Mam nadzieję, że z tym meczem to prawdziwa chęć forumowiczów a nie tylko posty. Potrzebuję drugiego chętnego i podejmuję się organizacji takiego meczu w ramach wkupnego do "stałych bywalców".[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 28.06.2004 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 Nie dość, że ziomki, to jeszcze koledzy po fachu Co do organizowania meczu, to chwali Ci się, chwali.... Tak szczerze mówiąc to połowa tych postów to bardziej dla jaj, nie dla piłki (śmiesznie by to zabrzmiało po angielsku, co? ) , ale tak w ogóle to my się czasem spotykamy muratorowo i raczej kulinarnie niż sportowo i zawsze jest super. Z meczem może to być faktycznie arcyinteresujące Acha, a co do nicka...to będę Ci mówić Pan Słoik Opalka, Maluszek, Tomek1950, gdzie wasz zapał? ...Może trenują...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 29.06.2004 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2004 Wprawdzie nick miał być trzema pierwszymi literami imienia ale na pan słoik zgadzam się w pełni i dołączam ( jak wyjdzie) odpowiedni obrazek. Prawa autorskie należą i tak do Ciebie Jagna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 29.06.2004 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2004 Niestety obrazek się nie załadował -next time Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 29.06.2004 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2004 Jako nowy proponuję układ: albo gadamy tylko o zorganizowaniu meczu grania w piłkę nożną (i gadamy tak przez następne 2 lata) albo proponujemy konkretne terminy dla chętnych i tyle. Wiadomo, że musimy wszyscy (naprawdę chętni) wypracować wspólny termin więc: Proponuję 10. albo 11. lipca mecz dla chętnych, bo nie ma co liczyć na dwie pełne drużyny. Miejsce proponujemy na forum do 05.07 -reguła może być taka: tam gdzie więcej graczy -tam gramy , ale może ktoś się przestraszy, że się zapisze i będzie musiał załatwiać boisko to zostaje alarmowe miejsce w okolicach Nowego Dworu - OK? Do meczu można dołączyć grill. Przynajmniej jak nie będzie "kworum do piłki" to pojemy chociaż.Czekam na zgłoszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 29.06.2004 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2004 No i, Panie Słoik, obrazeczek się pojawił, brawo ! Mnie tam Nowy Dwór baaardzo pasuje, ale tak z doświadczenia wiem, że termin może być przykrótki, żeby się wszyscy połapali. Trza by jeszcze załadować jakiś post w bardziej "chodliwym" wątku. A, no i grill- koniecznie. Tylko kto nam zapewni pogodę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 30.06.2004 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Myślałem, że wątek piłkarski jest najbardziej odpowiedni do umawiania meczu ale może faktycznie gdzieś dalej trzeba uderzyć. Termin może i za szybki, zgadzam się; można ogłosić np. zbieramy chętnych do meczu, który odbędzie się np. w pierwszą (drugą) niedzielę m-ca. Chętni mogą na forum "zapisać się na odpowiadający im miesiąc (lipiec,sierpień, wrzesień, październik góra) i będzie łatwo zdecydować kiedy zagramy.Czy takie rozwiązanie ma sens? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 30.06.2004 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Jagna - cały czas trenuję aż pompony się poniszczyły hihihihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 30.06.2004 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Hehe, Maluszku, tak myślałam To co, robimy mecz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 30.06.2004 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Czemu nie W końcu ile można ćwiczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 30.06.2004 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 A może zaproponujemy mecz Forumowicze kontra Redakcja Muratora, a dochód z tej imprezy przeznaczymy na akcje prowadzoną na Forum tzn. dla Nikoli. Hmm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 30.06.2004 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Bardzo dobry pomysł Edzia!!! Zagramy, zjemy i wrzucimy dla Nikoli ile kto może do słoika (do prawdziwego !!!) -przyjemne z pożytecznym. Żeby grać z redakcją musimy dać wszystkim czas minimum miesiąc aby to doszło do skutku i miało jakiś konkretny wymiar. Obiema ręcyma jestem za. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 30.06.2004 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Podobno w sierpniu ma być chwilowe lato. Taki termin jest chyba odpowiedni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 15.07.2004 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 Bardzo dobry pomysł Edzia!!! Zagramy, zjemy i wrzucimy dla Nikoli ile kto może do słoika (do prawdziwego !!!) -przyjemne z pożytecznym. Żeby grać z redakcją musimy dać wszystkim czas minimum miesiąc aby to doszło do skutku i miało jakiś konkretny wymiar. Obiema ręcyma jestem za. No i mamy czas i miejsce akcji ustalony Drodzy Forumowicze, czekamy na Wasze deklaracje przyjazdu na Letnie Spotkanie Forum. Chcielibyśmy zaangażować się w to przedsięwzięcie - pod warunkiem jednak, że swoją obecnością poprzecie ten sympatyczny pomysł Krystiana. P.S. Mamy drużynę piłkarską, więc drżyj ekipo forumowa... Czas się zebrać i trenować Forumowicze, bo ekipa redakcyjna pewnie już trenuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 15.07.2004 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 No właśnie... ale nam dadzą łupnia... No to co Edzia - bierz się za kompletowanie drużyny - ja do bramki, zajmę w niej dużo miejsca... Boisko też przygotuję... a może i sędziego załatwię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godul1 16.07.2004 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 Ekipa zbiera sie w takim tempie, że niuedługo będę mógł wystąpić na meczu w roli piłki Trzeba zacząc trenować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.07.2004 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 Jesli przyjade i zalapie sie do składu.. to poprosze miejsce w pomocy.. bo bramke zajął już Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 16.07.2004 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 Jesli przyjade i zalapie sie do składu.. to poprosze miejsce w pomocy.. bo bramke zajął już Krystian Maksiu już się załapałeś i jesteś na liście...nie masz wyjścia mój drogi..musisz przyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts