Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pi?ka No?na - zbieramy "pak?"?

Pearl

Recommended Posts

• Odpowiedzi 163
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam

A może potrzebujecie jednego pomocnika do zespołu - trenowałem w FC GazobetonClub, KS Ceramika Dachowa, no i w planach w AS Welna. Kariera bogata, ostatnio na pozycji pomocnika. Treningi były ciężkie, oj ciężkie. Trener wymyślił sobie że dla zwiększenia siły motorycznej mam biegać z taczką pełną zaprawy lub z bloczkami betonowymi. Sadysta :evil:

Tak więc polecam swoje usługi i serdecznie pozdrawiam

Adamski

To fajnie,że ktoś się ucieszył. I to kto -ZIOMALKA; d'you like soccer???

Zdaję sobie sprawę,że ten mój nick to upierdliwy w pisaniu,(duże litery itp) ale już chyba nie będę zmieniać.

W każdym bądź razie piszcie nick jak chcecie.

Mam nadzieję, że z tym meczem to prawdziwa chęć forumowiczów a nie tylko posty. Potrzebuję drugiego chętnego i podejmuję się organizacji takiego meczu w ramach wkupnego do "stałych bywalców".[/img]

Nie dość, że ziomki, to jeszcze koledzy po fachu :D

Co do organizowania meczu, to chwali Ci się, chwali....

Tak szczerze mówiąc to połowa tych postów to bardziej dla jaj, nie dla piłki (śmiesznie by to zabrzmiało po angielsku, co? :wink: ) , ale tak w ogóle to my się czasem spotykamy muratorowo i raczej kulinarnie niż sportowo i zawsze jest super. Z meczem może to być faktycznie arcyinteresujące :p

Acha, a co do nicka...to będę Ci mówić Pan Słoik :D

Opalka, Maluszek, Tomek1950, gdzie wasz zapał? ...Może trenują...?

Jako nowy proponuję układ: albo gadamy tylko o zorganizowaniu meczu grania w piłkę nożną (i gadamy tak przez następne 2 lata) albo proponujemy konkretne terminy dla chętnych i tyle. Wiadomo, że musimy wszyscy (naprawdę chętni) wypracować wspólny termin więc:

Proponuję 10. albo 11. lipca mecz dla chętnych, bo nie ma co liczyć na dwie pełne drużyny.

Miejsce proponujemy na forum do 05.07 -reguła może być taka: tam gdzie więcej graczy -tam gramy , ale może ktoś się przestraszy, że się zapisze i będzie musiał załatwiać boisko to zostaje alarmowe miejsce w okolicach Nowego Dworu - OK?

Do meczu można dołączyć grill. Przynajmniej jak nie będzie "kworum do piłki" to pojemy chociaż.

Czekam na zgłoszenia.

No i, Panie Słoik, obrazeczek się pojawił, brawo !

Mnie tam Nowy Dwór baaardzo pasuje, ale tak z doświadczenia wiem, że termin może być przykrótki, żeby się wszyscy połapali. Trza by jeszcze załadować jakiś post w bardziej "chodliwym" wątku.

A, no i grill- koniecznie. Tylko kto nam zapewni pogodę... :(

Myślałem, że wątek piłkarski jest najbardziej odpowiedni do umawiania meczu ale może faktycznie gdzieś dalej trzeba uderzyć. Termin może i za szybki, zgadzam się; można ogłosić np. zbieramy chętnych do meczu, który odbędzie się np. w pierwszą (drugą) niedzielę m-ca. Chętni mogą na forum "zapisać się na odpowiadający im miesiąc (lipiec,sierpień, wrzesień, październik góra) i będzie łatwo zdecydować kiedy zagramy.

Czy takie rozwiązanie ma sens?

A może zaproponujemy mecz Forumowicze kontra Redakcja Muratora, a dochód z tej imprezy przeznaczymy na akcje prowadzoną na Forum tzn. dla Nikoli. Hmm?

Bardzo dobry pomysł Edzia!!! Zagramy, zjemy i wrzucimy dla Nikoli ile kto może do słoika (do prawdziwego !!!) -przyjemne z pożytecznym. Żeby grać z redakcją musimy dać wszystkim czas minimum miesiąc aby to doszło do skutku i miało jakiś konkretny wymiar.

:wink: Obiema ręcyma jestem za.

• 2 weeks później...
Bardzo dobry pomysł Edzia!!! Zagramy, zjemy i wrzucimy dla Nikoli ile kto może do słoika (do prawdziwego !!!) -przyjemne z pożytecznym. Żeby grać z redakcją musimy dać wszystkim czas minimum miesiąc aby to doszło do skutku i miało jakiś konkretny wymiar.

:wink: Obiema ręcyma jestem za.

No i mamy czas i miejsce akcji ustalony :)

Drodzy Forumowicze, czekamy na Wasze deklaracje przyjazdu na Letnie Spotkanie Forum. Chcielibyśmy zaangażować się w to przedsięwzięcie - pod warunkiem jednak, że swoją obecnością poprzecie ten sympatyczny pomysł Krystiana.

P.S. Mamy drużynę piłkarską, więc drżyj ekipo forumowa...

Czas się zebrać i trenować Forumowicze, bo ekipa redakcyjna pewnie już trenuje :) :wink:

Jesli przyjade i zalapie sie do składu.. to poprosze miejsce w pomocy.. bo bramke zajął już Krystian

Maksiu już się załapałeś i jesteś na liście...nie masz wyjścia mój drogi..musisz przyjechać :)