CoolaTT 13.10.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 Czy któryś z forumowiczów dysponuje wiedzą na temat: Bicie, tłuczenie, rozłupywanie Kamieni - takich polnych Słyszałem o odpowiednich technikach, ale na nic konkretnego nie trafiłem, słyszałem o słojach w kamieniach itd itp. Mam nadzieję, że ktos się zainteresuje tematem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzesiek661 13.10.2007 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 łoooooooooo szukać szukać panie szanowny bo to sie przewijało już milion razy tutaj a sposób pozostał i tak tajemnicą http://forum.muratordom.pl/lupanie-kamienia,t100533.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 14.10.2007 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 dzięki grzesiek61 szukać się chciało tylko ażeby wpisać łupanie kamieni no na taki pomysł nie wpadłem. Nie ciągnę więc dalej tutaj i przenoszę się do postu z Twojego linku. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts