kris_pp 13.10.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 Jak w temacie, mam nielada problem, kiedy dziś po ok 2-3 tygodniach od wykonania ocieplenia znaleźliśmy chwile aby wymyć okna okazało się że to nie takie łatwe.Może ktoś wie czym można doczyścić ramy okienne z kleju do styropianu, zaznaczam że najgorzej jest z tymi porami w oknach; bardzo źle to wygląda a fachowcy oczywiście nawet nie pomyśleli aby zabezpieczyć okna !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris_pp 13.10.2007 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 naprawdę nikt nie miał takiego problemu, potów jak usunąć klej po taśmie malarskiej jest full, a takiego postu nie ma, myslałem już o czyś w rodzaju szczoteczki do zembów nasączonej jakimś płynem do czyszczenia kleju o styropianu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edybre 13.10.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 U mnie okna były wprawdzie zabezpieczone ale i tak się trochę pobrudziły. Nie było jednak problemu z usuwaniem zabrudzeń - wystarczyła ciepła woda i czasami miękka szczotka. Fakt, że myliśmy po kilku dniach a nie po 2 tygodniach. A w ogóle próbowałeś już i wiesz, że nie schodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris_pp 14.10.2007 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 niestety już próbowałem ja, ciepła woda i szmatka na 100% nie pomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszek T. 14.10.2007 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 Ja miałem ten problem! Przyszło mi zdjąc folię i myć okna po 8 m-cach !!!! Wcześniej nie ściągałem , bo jakoś o tym nie pomyslałem! Byó b. trudno, woda i mydło nic nie daje, tzn. mało! W rezultacie kupiłem w Castoramie płyn do usuwania zaprawy i czegoś tam jeszcze, był to SZOP z Atlasa i namaczałem , potem ściereczką i zeszło , jest ok. Polecam ten sposób! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris_pp 15.10.2007 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 SZOP z Atlasa POMOGŁO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts