Redakcja 31.07.2003 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2003 W najbliższym czasie będziemy radzić na łamach "Muratora":- jak nie ponieść klęski na etapie budowy i pokrywania dachu- jaki dom budować na wąskiej działce- jak sensownie zagospodarować kuchnię- w jakiej kolejności wykańczać dom- jak poprawnie zbudować ściankę kolankową- jak poprawnie wykonać tynk gipsowy- jak zmodernizować instalację c.o.- jaki kocioł wybrać- jak poprawnie wykonać ogrzewanie podłogowe- z czego wykonać ścieżki na działce. Czytamy Wasze listy, staramy się odpowiadać na oczekiwania, choć z pewnym opóźnieniem wynikającym z faktu, że "Murator" jest miesięcznikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.07.2003 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2003 A to nie boicie się,że konkurencja pozna Wasze tematy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rokas 31.07.2003 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2003 Wszystko za późno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 31.07.2003 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2003 Tylko dlaczego te tematy Redakcja będzie poruszała tak późno. Ja mam to wszystko już za sobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.07.2003 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2003 a ja przed sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartt 31.07.2003 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2003 Tylko proszę przyłóżcie się, zapchajcie tekst szczegółami, cenami, przeglądem różnych rozwiązań ..., bo jeśli znowu będziecie tylko ślizgać się po temacie ... - za jakiś czas kończy mi się okres prenumeraty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.07.2003 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2003 I zdjęcia nowe. Już znam je na pamięć.W kółko te same aranżacje Wiem,że to trudne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_ 06.08.2003 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2003 Droga Redakcjo, pomysł bardzo dobry pod warunkiem, że zdjęcia będą nowe, będą zawierały podpowiedzi ciekawych rozwiązań, tematy będą aktualne dla różnych etapów budowy - ze szczególnym uwzględnieniem tych "wykańczających ..." - a przede wszystkim, uwzględniające nasze zróżnicowane potrzeby i gusty.Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adru 26.08.2003 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 Znowu artykuł będzie podsumowany- najlepiej zlecić to fachowcom ... a fachowcy powinni się chyba uczyć z takich czasopism jak Murator. Jak ktoś buduje bez "fachowców" domaga się szczegółów w artykułach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts