zbyszek_731 14.10.2007 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 No właśnie jestem na etapie zrobienia tynków.Dom jest postawiony z pustaka Max.Znajomy doradził mi abym zrobił sobie tynki mineralne tzw.gipsowe.Moje pytanie: czy ktoś z Was posiada takie tynki i czy one się sprawdzają tzn.czy np. ściana "oddycha" i nie robi się grzyb.Może lepsze będą tynki wapienne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karlsruhe 14.10.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 Witam Zbyszku to raczej na tynkach wapiennych rzadko pojawia sie plesn, poniewaz sa alkaliczne.Moje doswiadczenie. pozdro agnes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek_731 14.10.2007 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 Też tak myśle ale co z tynkami gipsowymi? Chciałbym poznać opinię o nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 14.10.2007 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 Normalny materiał, mechanicznie słabszy od cementowo wapiennego.Poczytaj archiwum. Dużo o tym jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 15.10.2007 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 a wapienne to nie są mineralne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 15.10.2007 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 a wapienne to nie są mineralne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 15.10.2007 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 No właśnie jestem na etapie zrobienia tynków.Dom jest postawiony z pustaka Max.Znajomy doradził mi abym zrobił sobie tynki mineralne tzw.gipsowe.Moje pytanie: czy ktoś z Was posiada takie tynki i czy one się sprawdzają tzn.czy np. ściana "oddycha" i nie robi się grzyb.Może lepsze będą tynki wapienne? a gdzie te tynki ???? co to znaczy "tzw.gipsowe" ?? grzyb rośnie tam gdzie jest wilgoc - wyrośnie na jednym i drugim choć na gipsowym szybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts