zuzka 31.07.2003 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2003 Ponieważ budowa na ukończeniu (my na wykończeniu) nie planuję żadnego wyjazdu w tym roku. Ale dziecko chętnie bym gdzieś wysłała.Dziewczynka, 12 lat. Czy możecie polecić cos sprawdzonego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 04.08.2003 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2003 Zuzka to tak jak u mnie z tym, że ja dużo wcześniej załatwiałam wypoczynek dla swoich córek i właśnie wczoraj wyjechały i mam nadzieję iż dobrze wypoczywają już w Krynicy Morskiej. Obawiam się , że załatwianie teraz wyjazdu może być trochę kłopotliwe ze względu na to iż organizatorzy mają już pewnie skompletowane grupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.08.2003 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2003 No niestety - budowa, praca (na budowę trzeba zarobić!), małe dzieci... No i nie ukrywajmy - trochę niezorganizowania Ale nie spodziewałam się, że wszystko wykupione!!!! Wybrałam ORBIS, żeby się nie stresować! Mała jedzie na Węgry - baseny. Trochę będę się bała. W Krynicy była w zeszłym roku - nie narzekała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiek 18.08.2003 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2003 Moje dzieciaki należą do zuchów i jeżdżą z nimi na obozy. Rozwiązanie uważam za bardzo dobre, bo: znają tych z którymi jadą - dużo mniejszy stres, wyjazdy są sprawdzone i fajnie zorganizowane, jeżdżą na nie chętnie, no i same obozy nie należą do najdroższych. Aha, dzieciaki stają się na nich coraz bardziej samodzielne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika9093 07.01.2017 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2017 Nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania_pika 23.02.2017 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 a ja wysyłam od 8 roku zycia. oczywiscie mialam obawy na poczatku ale po pierwszym bardzo udanym obozie wysłałam ja na kolejny za rok a nawet dwa (jedne to kolonie w górach z koscioła). przyjechała baaaardzo zadowolona w tym roku tez wyslę ją na samodzielne wakacje. to odpoczynek zarowno dla niej jak i dla mnie. niech się uczy samodzielności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts