mirbek 14.10.2007 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 Jestem na etapie wyboru okien co wiąże się z wizytami przedstawicieli pomiarami itd. oczywiście szuka się w różnych firmach i co mnie zaciekawiło każdy ma inną wizję montażu jedni chcą wiercić ramy i dawać kotwy inni montować na blaszki czy jak to się nazywa.Ale co mi nie daje spokoju to profile transportowe u spodu okna jedni nie zalecają montażu okna z nimi drudzy wręcz uzależniają udzielenie gwarancji od ich zastosowania.Jakie jest wasze zdanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kris2222 14.10.2007 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 Ja będę miał z listwami , z jednej strony dosuwasz parapet i z drugiej.Pianka przy montażu idzie pod listwę ,sama rama jest czysta gotowa do montażu parapetów .Osobiście uważam że jest to lepsze rozwiązanie, na pewno do transportu ale ido montażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojciaszek 14.10.2007 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 z listwą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 15.10.2007 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Jestem na etapie wyboru okien co wiąże się z wizytami przedstawicieli pomiarami itd. oczywiście szuka się w różnych firmach i co mnie zaciekawiło każdy ma inną wizję montażu jedni chcą wiercić ramy i dawać kotwy inni montować na blaszki czy jak to się nazywa.Ale co mi nie daje spokoju to profile transportowe u spodu okna jedni nie zalecają montażu okna z nimi drudzy wręcz uzależniają udzielenie gwarancji od ich zastosowania.Jakie jest wasze zdanie ? wybierz tych drugich co chcą zastosować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NJerzy 15.10.2007 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 W firmach które znam to się nazywa profil podokienny i służy do prawidłowego montażu okna i parapetów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts