Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do D08 - dziennik Magdzi i Pawła

magdziak19

Recommended Posts

• Odpowiedzi 56
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witaj Kolakao! :p

Faktycznie sie zaniedbałam z dziennikiem, ale juz nadrobiłam straty :lol:

Nadal śledzę postepy na Twojej budowie. :lol: W szczególnaosci podoba mi się blat pod umywalkę, i tu pytanie: z czego jest wykonany? Z marmuru, konglomeratu? Jaka cena, jeśli mozna widzieć?

Przesyłam pozdrowienia!

:wink:

z czego jest wykonany? Z marmuru, konglomeratu? Jaka cena, jeśli mozna widzieć?!

magda blat mam z marmuru - zaplacilam za niego 450zl albo 430zl nie pamietam w tej chwili bo maz placil! wymiar ma 140x55cm

trzeba jezdzic i szukac - ja jak szukalam to rozpietosc cenowa za ten blat byla od 400 do 900zl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

im mniejszy zaklad kamienairski to i cena byla mniejsza :roll: :roll:

• 4 weeks później...

Inez, kominy budujemy z cegły klinkierowej w kolorze dachówki, czyli ceglana czerwień. Nie mogliśmy się się zdecydować, a że czas naglił, nasz wybór padł na ten materiał. :wink:

Bemark, dzięki za słowa uznania :lol: A gdzie Twój dziennik???Czekam z niecierpliwością.

Pozdrawiam ciepło z Podkarpacia!!!

• 1 month później...
  • 1 month później...
Piekny dom i podziwiam Cie za zdecydowanie. ja ciagle jestem w stanie "nie moge podjac decyzji" Na razie wybralam dom posredni - 2 sypialnie na dole i dwie na gorze, duzy salon jak w parterowkach cieply do z kolekcji p. lipinskich. Ale ja nie w tej sprawie, mianowicie na jednym ze zdjec zobaczylam piekne wejscie do domu parterowego z laweczka. Ma to tyle ciepla. czy moze pamietasz z jakiego to jest projektu? Pozdr

• 2 weeks później...
  • 1 month później...
  • 2 months później...
  • 4 weeks później...
Dzis byłam w Vidoku, firmie w której kupimy okna i zdecydowałam:

DWUSTRONNE,ale zmieniłam preferencje-zamiast złoty dąb będzie ORZECH (ciemniejszy brąz). Drzwi tarasowe przsuwne, choć maja beznadziejny system przesuwny, ale jak się nie ma co się lubi.... :)

Pozdrawiam!

Madziu,my też wybraliśmy okna dwustronne,drewniane,w kolorze ORZECH :) Jaki ten orzech jest u Was?Bo u nas strasznie ciemny i trochę kolorystycznie różni się od drzwi wejściowych i od drzwi do kotłowni,chociaż w to też orzech :-?

No ale jak to napisałaś,jak się nie ma co się lubi... ;) Jakoś to przebolejemy :)

Czekamy z niecierpliwością na nowe zdjęcia!Wiem,że macie teraz trochę mniej czasu - oczekiwanie na Maluszka,ale i tak czekamy cierpliwie :)

Pozdrowionka

Izka

• 2 weeks później...