kolakao 08.05.2008 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 ja nie chce nic mowic ale u was w dzienniku tez sie nic nie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdziak19 12.05.2008 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Witaj Kolakao! Faktycznie sie zaniedbałam z dziennikiem, ale juz nadrobiłam straty Nadal śledzę postepy na Twojej budowie. W szczególnaosci podoba mi się blat pod umywalkę, i tu pytanie: z czego jest wykonany? Z marmuru, konglomeratu? Jaka cena, jeśli mozna widzieć? Przesyłam pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 13.05.2008 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 cześć Madziu Dopiero dziś zauważyłam że ty budujesz w Sędziszowie Zapoznałam się z dziennikiem i już wiem chyba nawet gdzie się budujesz To Twoje te imponujące fundamenty gratuluje budowy! i życzę powodzenia pozdrawiam Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 13.05.2008 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 z czego jest wykonany? Z marmuru, konglomeratu? Jaka cena, jeśli mozna widzieć?! magda blat mam z marmuru - zaplacilam za niego 450zl albo 430zl nie pamietam w tej chwili bo maz placil! wymiar ma 140x55cm trzeba jezdzic i szukac - ja jak szukalam to rozpietosc cenowa za ten blat byla od 400 do 900zl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! im mniejszy zaklad kamienairski to i cena byla mniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bemark 07.06.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 piekna parterowka gratuluje bede zagladala ja rowniez buduje parterowkapozdrawiamhttp://www.domnahoryzoncie.pl/pl/index.php?s=122&sid=5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 08.06.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Ale idziemy równo SUPER! Czym wykańczasz kominy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdziak19 08.06.2008 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Inez, kominy budujemy z cegły klinkierowej w kolorze dachówki, czyli ceglana czerwień. Nie mogliśmy się się zdecydować, a że czas naglił, nasz wybór padł na ten materiał. Bemark, dzięki za słowa uznania A gdzie Twój dziennik???Czekam z niecierpliwością. Pozdrawiam ciepło z Podkarpacia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Foczki 15.07.2008 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Witaj, To się wybiliście do góry, widze że wybraliśmy identyczną dachówkę, wrzuć zdjęcia bo juz pewno położyliście. Tempo mamy równe Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdziak19 18.07.2008 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Foczki!Wrzuciłam wczoraj zdjęcia z obecnego stanu budowy. Niestety czekaliśmy na ekipę od dachu i dopiero jesteśmy w trakcie kładzenia dachówki. Pozdrawiam serdecznie z Podkarpacia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazi 27.08.2008 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Piekny dom i podziwiam Cie za zdecydowanie. ja ciagle jestem w stanie "nie moge podjac decyzji" Na razie wybralam dom posredni - 2 sypialnie na dole i dwie na gorze, duzy salon jak w parterowkach cieply do z kolekcji p. lipinskich. Ale ja nie w tej sprawie, mianowicie na jednym ze zdjec zobaczylam piekne wejscie do domu parterowego z laweczka. Ma to tyle ciepla. czy moze pamietasz z jakiego to jest projektu? Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdziak19 27.08.2008 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Grazi, niestety nie pamiętam z czyjego dziennika ściągnęłam tę fotografię, ale wiem co czujesz, bo ja też się zakochałam w tym zdjęciu Mam zamiar przed moim wejściem postawić taką ławeczkę-nawet już sobie upatrzyłam ją w Praktikerze. Pozdrawiam i życzę powodzenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazi 29.08.2008 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 zazdroszcze Ci projektu, jest idealny. Wszystko co potrzeba. Lazienki z oknem garderoby, duzy salon. Niestety nie na mojej dzialce- niezbyt dobry w stosunku do stron swiata i za duzo pokoi. Ale jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 08.09.2008 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 no a gdzie zdjecia, cos ten dziennik stanal w miejscu pozdrawiajm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
drzankos 17.10.2008 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 MAGDZIK czekamy na nowe fotki i wieści z budowy !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdziak19 18.12.2008 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Wiem że zawaliłam troszkę dziennik, ale w najbliższych dniach postaram sie nadrobić zaległości. Pozdrawiam czytających:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 21.12.2008 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 http://img208.imageshack.us/img208/36/brillantnoel16abx8.gifDużo zdrowia i radości w Twoim życiu niech zagościi prezenty, i śnieg biały,by te święta urok miały.Samych wzruszeń przy choince,życzy Magda Tobie i rodzince! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 14.01.2009 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Dzis byłam w Vidoku, firmie w której kupimy okna i zdecydowałam: DWUSTRONNE,ale zmieniłam preferencje-zamiast złoty dąb będzie ORZECH (ciemniejszy brąz). Drzwi tarasowe przsuwne, choć maja beznadziejny system przesuwny, ale jak się nie ma co się lubi.... Pozdrawiam! Madziu,my też wybraliśmy okna dwustronne,drewniane,w kolorze ORZECH Jaki ten orzech jest u Was?Bo u nas strasznie ciemny i trochę kolorystycznie różni się od drzwi wejściowych i od drzwi do kotłowni,chociaż w to też orzech No ale jak to napisałaś,jak się nie ma co się lubi... Jakoś to przebolejemy Czekamy z niecierpliwością na nowe zdjęcia!Wiem,że macie teraz trochę mniej czasu - oczekiwanie na Maluszka,ale i tak czekamy cierpliwie Pozdrowionka Izka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
śnieżynka 16.01.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Magda jak uda Ci się zobaczyć gdzieś drzwi garderobiane na żywo to daj namiar. Widzę , że tempo prac mamy podobne u nas dziś wszedł elektryk no i będziemy czekać na tynkarzy tylko sami nie wiemy czy robić już w marcu czy czekać do kwietnia.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 26.01.2009 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Nio i co tam słychać u Was?Jak tam tynkarze?My jesteśmy na etapie szukania ekipy,dlatego chcielibyśmy się czegoś dowiedzieć od Was - czy dobra ta ekipa,którą wybraliście?Jak dobra,to jak się z nią skontaktować?Czy wykonują tynki cementowo-wapienne,maszynowe i jaka jest cena za m2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
śnieżynka 01.02.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Magda podaję namiar na drzwi garderobiane polskone ja oglądałam wczoraj w PCMB na ul. Reja w RZESZOWIE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts