MagdalenaK 14.10.2007 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 Witam, wtrącę swoje trzy grosze dla kredytów. My otrzymaliśmy kredyt w PKO BP bez problemów 207 000 tyś w złotówkach na 30 lat - rata 1200 zł. Myślę że wiele rzeczy zależy od osób pracujących w banku. Zanim zdecydowałam się na PKO BP byłam w Multibanku i nie uwierzycie, nie chcieli mi dać kredytu na budowę domu na wsi. Pan Niekompetentny twierdził że to niby duże ryzyko i inne takie dyrdymały. Dlatego twierdzę że wiele zależy od ludzi . Będziemy spłacać ten kredyt po sprzedaży mieszkania musimy jednak odczekać dwa lata żeby spłacić kredyt bez zbędnych kosztów. Może jeszcze dodam że od momentu złożenia papierów na kredyt czekaliśmy 3 dni. Pozdrawiam i życzę nieskomplikowanych procedur bankowych i miłych Kompetentniaków. Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
W-P 28.12.2011 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Witam, dowiedziałem się na FM, że byłaś zadowolona z ekipy stawiającej Twój dom i w związku z tym mam pytanie czy mogła Byś mi ich polecić i napisać z czego ten dom jest postawiony??? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts