matam 14.10.2007 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 W tym wątku prosimy o komentarz do Dziennika Budowy "Domek NERM"http://forum.muratordom.pl/post2089338.htm#2089338 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gizela 23.10.2007 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 A może zamieścicie jakieś rzuty Waszego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 23.10.2007 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Po przyciskiem WWW jest galeria w której umieszczone są rzuty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzycielka74 03.11.2007 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Witam ! Fajnie że zaczeliście budowę swego gniazdka ,niestety nie widzę rzutów (chyba nie potrafię ich otwprzyć ). ...mam taka prośbę ...czy nie sprawiło by Wam to kłopotu ...zrobienia zdjęcia domku sąsiadów ...widać go tam z daleka taki biały z czerwonym dachem -czterospadowym ..bo mi sie marzy podobny i właśnie w takich kolorkach (mam juz nawet projekt) fajnie by było zobaczyć w realu coś podobnego ...za kłopot bardzo przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 03.11.2007 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Witam ! Fajnie że zaczeliście budowę swego gniazdka ,niestety nie widzę rzutów (chyba nie potrafię ich otwprzyć ). ...mam taka prośbę ...czy nie sprawiło by Wam to kłopotu ...zrobienia zdjęcia domku sąsiadów ...widać go tam z daleka taki biały z czerwonym dachem -czterospadowym ..bo mi sie marzy podobny i właśnie w takich kolorkach (mam juz nawet projekt) fajnie by było zobaczyć w realu coś podobnego ...za kłopot bardzo przepraszam Rzuty http://picasaweb.google.pl/matamowo/Projekt Zdjecia oczywiscie zrobie, nie ma sprawy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 04.11.2007 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Witam ! ...mam taka prośbę ...czy nie sprawiło by Wam to kłopotu ...zrobienia zdjęcia domku sąsiadów ...widać go tam z daleka taki biały z czerwonym dachem -czterospadowym ..bo mi sie marzy podobny i właśnie w takich kolorkach (mam juz nawet projekt) fajnie by było zobaczyć w realu coś podobnego ...za kłopot bardzo przepraszam poszlo na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzycielka74 04.11.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Ogromne dzięki !!! POZDROWIONK~!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 11.11.2007 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Brawo i dalej do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 11.11.2007 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Brawo i dalej do przodu Dziekujemy. Tyle ze pogoda cos sie psuje, ale wszystko jest przygotowane do pracy. Piasek zamowiony bloczki tez wiec wyjscia nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 29.11.2007 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Melduję się w Waszym dzienniku (wczoraj go znalazłam dopiero ) Ale Wam domek rośnie jak na drożdżach Trzymam kciuki za pogodę żeby dopisała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slav 21.12.2007 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Witajcie, Rety mysmy zaczeli w lipcu a Wy juz nas przegoniliscie. Jak widze w jakim tempie u Was robia to mi sie chce plakac. U nas nie wejda ze scianami szczytowymi i kolankowymi wczesniej niz po 3 tyg od zalania stropu. Taka ekipa... trzyma sie konsekwetnie "procesu" budowlanego .....Wg nas ciagna inna budowe rownolegle. pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 22.12.2007 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Witajcie, Rety mysmy zaczeli w lipcu a Wy juz nas przegoniliscie. Jak widze w jakim tempie u Was robia to mi sie chce plakac. U nas nie wejda ze scianami szczytowymi i kolankowymi wczesniej niz po 3 tyg od zalania stropu. Taka ekipa... trzyma sie konsekwetnie "procesu" budowlanego ..... Wg nas ciagna inna budowe rownolegle. pozdrawiamy Nie martwcie się, bedzie dobrze. Dodam ze maja 2 tygodnie opoznienia. Jak zaczynali to wykonawca konczyl 2 inne budowy, rozpoczynal 2 inne i zlapal dodatkowa fuche. I powstalo opoznienie na fundamentach. Obecnia ma tylko nas, bo ta rownolegle zaczeta zatrzymala sie na fundamentach. Dodam ze pogoda byla znosna wiec moznabylo robic. Teraz to juz mroz nie jest taki straszny. Z tym wejsciem na strop to moze i dobrze ja sie martwilem ze za szybko, jednak kierownik mowil ze moga. Z ta roznica ze nie stawiali calych palet na stropie tylko roznosili pustaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pandino_DG 27.12.2007 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Pęknie wyglada okolica "ubrana" w szron - ładne miejsce do mieszkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 22.06.2008 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Witaj! Bardzo fajny domek powstaje, a najbardziej zafascynowała mnie barierka z tego dużego okna. Taka klasyczna i piękna. Możesz napisać od jakiego producenta pochodzi i ile kosztowała ?Pozdrawiamaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 22.06.2008 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Witaj! Bardzo fajny domek powstaje, a najbardziej zafascynowała mnie barierka z tego dużego okna. Taka klasyczna i piękna. Możesz napisać od jakiego producenta pochodzi i ile kosztowała ? Pozdrawiam aka Barierki byly wykonane przez lokalnego rzemieslnika. My dalismy projekt a on zaproponowal rozwiazanie. Konstrukjca zrobiona jest z profili zamknietych 3x4. Calosc zostala ocynkowana i pomalowana proszkowo. Calosc (4 szt) 1600 minus rabat za reklame wraz z montazem. Mielismy jeszcze dwie inne wyceny kazda drozsza o kilka stowek. Wiecej zdjec jest tutaj http://picasaweb.google.pl/matamowo/Barierki. Jezeli bedziecie chcieli namiary to podam na prv. ale wykonawca to raczej rejon Szczecina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 23.06.2008 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Bardzo dziękuję za informacje i nadal jestem zauroczona stylem tego rozwiązania. Niestety mieszkamy dość daleko (Ruda Śl), ale mam nadzieję, że jakiś "specjalista" wykona je dla nas. Jęśli będą wzorowane na Twich to dam znać. Jeszcze raz dziękuję.Pozdrawiamaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meggys 01.04.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 BARDZO ŁADNY DOMEK I w sumie niecały rok zajęła Wam budowa i przeprowadza - tylko pozazdrościć Niech się dobrze mieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts