Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Domek NERM

matam

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...

Witam !

Fajnie że zaczeliście budowę swego gniazdka ,niestety nie widzę rzutów (chyba nie potrafię ich otwprzyć :oops: ).

...mam taka prośbę ...czy nie sprawiło by Wam to kłopotu ...zrobienia zdjęcia domku sąsiadów ...widać go tam z daleka taki biały z czerwonym dachem -czterospadowym ..bo mi sie marzy podobny i właśnie w takich kolorkach (mam juz nawet projekt) fajnie by było zobaczyć w realu coś podobnego ...za kłopot bardzo przepraszam

Witam !

Fajnie że zaczeliście budowę swego gniazdka ,niestety nie widzę rzutów (chyba nie potrafię ich otwprzyć :oops: ).

...mam taka prośbę ...czy nie sprawiło by Wam to kłopotu ...zrobienia zdjęcia domku sąsiadów ...widać go tam z daleka taki biały z czerwonym dachem -czterospadowym ..bo mi sie marzy podobny i właśnie w takich kolorkach (mam juz nawet projekt) fajnie by było zobaczyć w realu coś podobnego ...za kłopot bardzo przepraszam

Rzuty http://picasaweb.google.pl/matamowo/Projekt

Zdjecia oczywiscie zrobie, nie ma sprawy :).

Witam !

poszlo na priv

• 3 weeks później...
  • 3 weeks później...

Witajcie,

Rety mysmy zaczeli w lipcu a Wy juz nas przegoniliscie. Jak widze w jakim tempie u Was robia to mi sie chce plakac. U nas nie wejda ze scianami szczytowymi i kolankowymi wczesniej niz po 3 tyg od zalania stropu. Taka ekipa... trzyma sie konsekwetnie "procesu" budowlanego .....

Wg nas ciagna inna budowe rownolegle.

pozdrawiamy

Witajcie,

Rety mysmy zaczeli w lipcu a Wy juz nas przegoniliscie. Jak widze w jakim tempie u Was robia to mi sie chce plakac. U nas nie wejda ze scianami szczytowymi i kolankowymi wczesniej niz po 3 tyg od zalania stropu. Taka ekipa... trzyma sie konsekwetnie "procesu" budowlanego .....

Wg nas ciagna inna budowe rownolegle.

pozdrawiamy

Nie martwcie się, bedzie dobrze. Dodam ze maja 2 tygodnie opoznienia. Jak zaczynali to wykonawca konczyl 2 inne budowy, rozpoczynal 2 inne i zlapal dodatkowa fuche. I powstalo opoznienie na fundamentach. Obecnia ma tylko nas, bo ta rownolegle zaczeta zatrzymala sie na fundamentach. Dodam ze pogoda byla znosna wiec moznabylo robic. Teraz to juz mroz nie jest taki straszny.

Z tym wejsciem na strop to moze i dobrze ja sie martwilem ze za szybko, jednak kierownik mowil ze moga. Z ta roznica ze nie stawiali calych palet na stropie tylko roznosili pustaki.

• 5 months później...
Witaj! Bardzo fajny domek powstaje, a najbardziej zafascynowała mnie barierka z tego dużego okna. Taka klasyczna i piękna. Możesz napisać od jakiego producenta pochodzi i ile kosztowała ?

Pozdrawiam

aka

Barierki byly wykonane przez lokalnego rzemieslnika. My dalismy projekt a on zaproponowal rozwiazanie. Konstrukjca zrobiona jest z profili zamknietych 3x4. Calosc zostala ocynkowana i pomalowana proszkowo. Calosc (4 szt) 1600 minus rabat za reklame :) wraz z montazem. Mielismy jeszcze dwie inne wyceny kazda drozsza o kilka stowek. Wiecej zdjec jest tutaj http://picasaweb.google.pl/matamowo/Barierki. Jezeli bedziecie chcieli namiary to podam na prv. ale wykonawca to raczej rejon Szczecina.

• 9 months później...