Monika Seba 14.10.2007 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 Kto ma? Jakie opinie? za i przeciw? Ja chcę ale widzę na razie same zalety, prosze o praktyczne rady. Zdjęcia także Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 14.10.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 Moja mieć. Moja być baaardzo zadowolona, ale moja marzyć o takiej. Mojej się nie mieścić garnki na zwykłej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 15.10.2007 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 :) u mnie ten sam problem- Twoja pokazac swoja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.10.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 u mnie jest Bosh 5 palnikowy i byc fardzo fajna sprawa mozna wszystko gotowac na raz woda na kawa, wode na zupa, woda na kokones i jeszcze miejsca duzo byc ale rąk brakowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beaz 15.10.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Ja mieć ale niezamontowana. Amica PS 0207 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 17.10.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 ja mam 5 palnikową Bosch, nie mam już problemu z ustawianiem dużych garnków, albo dwóch dużych patelni jednocześnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 17.10.2007 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 ja miec 5 palnika simensa dobra sprawa mać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Do_rota 17.10.2007 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Witam serdecznie! Również mam taką kuchenkę, spisuje się świetnie, jest wygodna i funkcjonalna. Używam ją od marca i nie widzę wad. http://images31.fotosik.pl/2/083217cdd83c4b24m.jpg Pozdrawiam i życzę udanych zakupów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaPiWo 20.10.2007 01:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 A jakiej firmy ta płyta? Bardzo mi się podoba. Jak się sprawdza nie emaliowana? Nie rysuje się podczas czyszczenia? Jestem na etapie wyboru, strasznie mi się podobają 5 palnikowe, tylko nie wiem jaką wybrać, z jakim rusztem, czy chromowaną, czy emaliowaną. Widziałam szklane.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorzkim 20.10.2007 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 MY też mamy 5 palnikową simensa o wiele wygodniejsza od 4 palnikowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 20.10.2007 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 u mnie jest Bosh 5 palnikowy i byc fardzo fajna sprawa mozna wszystko gotowac na raz woda na kawa, wode na zupa, woda na kokones i jeszcze miejsca duzo byc ale rąk brakowac A co to jest kokones? Zadam wam przy okazji pytanie z innej beczki -ile macie gniazdek w kuchni??? U nas wchodzi w pon elektryk a ja nadal nie wiem -strasznie dużo mi tych gniazdek wychodzi, wyliczę: 1. lodówka 2. zmywarka 3. piekarnik 4. okap 5. mikrofala (zabudowana) 6. czajnik 7. ekspres 8. Na wszelki wypadek (np mikser) 9. Oświetlenie podszafkowe Czy to standard czy elektryk mnie wyklnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.10.2007 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 kokones - to byc jajka kurzęce wode na kokones gotowac tzn na jajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 20.10.2007 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Zadam wam przy okazji pytanie z innej beczki -ile macie gniazdek w kuchni??? U nas wchodzi w pon elektryk a ja nadal nie wiem -strasznie dużo mi tych gniazdek wychodzi, wyliczę: 1. lodówka 2. zmywarka 3. piekarnik 4. okap 5. mikrofala (zabudowana) 6. czajnik 7. ekspres 8. Na wszelki wypadek (np mikser) 9. Oświetlenie podszafkowe Czy to standard czy elektryk mnie wyklnie? Ja mam gniazdka na: - lodówkę - piekarnik - zabudowaną mikrofalę - na płytę (zrobione profilaktycznie - ostatecznie będzie indukcja podłaczona pod siłę) - zmywarkę - okap - oświetlenie podszafkowe - dodatkowo 4 gniazdka na np. czajnik, ekspres i inne roboty :) Elektryk ostatnio spisał mi ile kupić osprzętu i stwierdził, że gniazdek w porównaniu z innymi domami, w których pracował, jest mało, ale powiedział też, że wystarczająco, bo klienci często robią po kilka gniazdek na każdej ścianie tak na wszelki wypadek i później z nich nie korzystają... Czy miał rację, okaże się już niedługo E -to nie jest tak strasznie! Może jeszcze kilka wymyślę? Tylko w końcu mi ściany braknie (w całym domku 120m mamy 70pkt -najwięcej oczywiście w kuchni!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorzkim 20.10.2007 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 9 gniazdek podwójnych 3 pojedyńcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorzkim 20.10.2007 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 zapomniałem jeszcze o 2 antenowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorzkim 20.10.2007 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Zadam wam przy okazji pytanie z innej beczki -ile macie gniazdek w kuchni??? U nas wchodzi w pon elektryk a ja nadal nie wiem -strasznie dużo mi tych gniazdek wychodzi, wyliczę: 1. lodówka 2. zmywarka 3. piekarnik 4. okap 5. mikrofala (zabudowana) 6. czajnik 7. ekspres 8. Na wszelki wypadek (np mikser) 9. Oświetlenie podszafkowe Czy to standard czy elektryk mnie wyklnie? No właśnie nie w całym domu a w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorzkim 20.10.2007 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 u mnie jest Bosh 5 palnikowy i byc fardzo fajna sprawa mozna wszystko gotowac na raz woda na kawa, wode na zupa, woda na kokones i jeszcze miejsca duzo byc ale rąk brakowac A co to jest kokones? Zadam wam przy okazji pytanie z innej beczki -ile macie gniazdek w kuchni??? U nas wchodzi w pon elektryk a ja nadal nie wiem -strasznie dużo mi tych gniazdek wychodzi, wyliczę: 1. lodówka 2. zmywarka 3. piekarnik 4. okap 5. mikrofala (zabudowana) 6. czajnik 7. ekspres 8. Na wszelki wypadek (np mikser) Pytanie o gniazdka dotyczy kuchni a nie całego domu 9. Oświetlenie podszafkowe Czy to standard czy elektryk mnie wyklnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorzkim 20.10.2007 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 u mnie jest Bosh 5 palnikowy i byc fardzo fajna sprawa mozna wszystko gotowac na raz woda na kawa, wode na zupa, woda na kokones i jeszcze miejsca duzo byc ale rąk brakowac A co to jest kokones? Zadam wam przy okazji pytanie z innej beczki -ile macie gniazdek w kuchni??? U nas wchodzi w pon elektryk a ja nadal nie wiem -strasznie dużo mi tych gniazdek wychodzi, wyliczę: 1. lodówka 2. zmywarka 3. piekarnik 4. okap 5. mikrofala (zabudowana) 6. czajnik 7. ekspres 8. Na wszelki wypadek (np mikser) 9. Oświetlenie podszafkowe Czy to standard czy elektryk mnie wyklnie? Pytanie o gniazdka dotyczy kuchni a nie całego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorzkim 20.10.2007 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 anna-maria3 kachna28 napisał: Zadam wam przy okazji pytanie z innej beczki -ile macie gniazdek w kuchni??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaPiWo 21.10.2007 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 MY też mamy 5 palnikową simensa o wiele wygodniejsza od 4 palnikowej a czy możesz mi podać model tej kuchenki Siemensa? Czy na tym środkowym palniku, teoretycznie do woka można normalnie gotować? Jakie masz w tej kuchence ruszty? Czytałam o żeliwnych i emaliowanych, nie wiem jakie wybrać. Będę wdzięczna za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts