Anna Broc 15.10.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Ktos poszukiwał firmy od żaluji zewnętrznych ze Szczecina - u mnie zakładała firma ASSCO - zgubiłam już ich wizytówkę ale można ich znaleźc w necie - byli bez zarzutu. Schody zrobiła firma Lider . Moge dac namiary jeżeli komus zależy na dośc taniej - tak mi się wydaje - firmie i solidnej. Mają zakład stolarski na wsi za Szczecinem. Po kontakcie telefonicznym przyjechali, sprawnie pomierzyli, dotrzymali terminu. Za dwie kondygnacje, (chyba było cos tam nietypowego )z poręczami, schody bukowe tradycyjne zapłciłam 14.600 . Zobaczyli, że mam drzwi do wstawienia i zaproponowali wstawienie. NIe wiem, jakie były ceny więc zapłaciłam im po 150 od drzwi. ( w skepie proponowali po 200) Jednak mozna czasmi trafic na normalną, uczciwą firmę. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/89113-godni-polecenia-ze-szczecina/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts