brodziu 15.10.2007 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Witajcie.Szukam stołu z krzesłami do jadalni z jakiegoś twardszego niż sosna drewna. Znalazłem pięny stół dębowy w naturalnym wybarwieniu, olejowany, ale krzesła doniego są po 700 zł sztuka, na dodatek nieładne. Znacie jakies namiaryna dębowe krzesła olejowane, w nowoczesnym desginie?Może komplet zes tołem ok. 180 cm?Mam sosnowe podłogi, wiec nogimusza byc masywne. Charkter nowoczesny, proste ksztalty, mile widziane oble krwaedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meblownik 05.08.2014 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 (edytowane) Jeżeli stół i krzesła mają być z twardszego drewna to najbardziej popularne jest drewno bukowe - twardość porównywalna z drewnem dębowym, może nieco niższa ale na prawdę nie zauważalnie. Krzesła można nabyć za 100-200zł a stół w zależności od wymiarów ale ok 600-800zł. [moderowano] Edytowane 5 Sierpnia 2014 przez joliska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stefek1980 05.08.2014 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Zobacz meble Hjort Knudsen (jakoś tak to się pisze). Salon w Pile. Mają też stronę internetową. Meble dębowe. Wiem bo sam przymierzam się do zakupu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kalisa 05.08.2014 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Sprawdzacie kiedy były napisane posty ? Nie sądzę żeby ktoś szukał stołu przez 7 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts