Raton 15.10.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Mam dostęp do taniej trelinki i tak sie zastanawiam czy można by ją dać na ściany podpiwniczenia zamiast bloczków betonowych. Oczywiście szalunkiem musiał bym wyrównać ściany."Czy gra warta świeczki" ?? Chętnie poczytam co o tym sądziciePozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pelsona 15.10.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Myślę że z powodzeniem można by było tak zrobić, bo o wytrzymałość trelinki możesz być spokojny. Te bloczki, które obecnie można kupić na składach to dziadostwo, mało kruszywa sama zaprawa,kruche to jak diabli szkoda gadać.Największa trudność to jak mówisz wyrównać to szalunkiem i częściowo zaprawą z kruszywem. Suma sumarum jak policzysz szalunki, dodatkową robociznę i materiały to na jedno wyjdzie.Chyba odpuść sobie takie manewry, chyba że trelinkę masz za darmo.Pozdroofka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pelsona 15.10.2007 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Zapomniałem dodać,że z przewiązywaniem tej trelinki też byłby nie mały kłopot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bladyy78 18.10.2007 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Wątpie czy jakis murarz by chciał sie bawic w murowanie z trelinki, druga sprawa jak ja przewiazac tez był problem a trzeci to jej ciezar do noszenia jej zatrudnic by trzeba bylo jakis Pudzianów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 11.01.2008 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Panowie, na litość boską, TRYLINKA !!!! J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts