robercikzs 15.10.2007 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Mozecie podac namiary na ludzi, ktorzy sprzedaja wegiel z dowozem do domu. Potrzebuje jakies 2 tony na szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ziarutek 15.10.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 A możesz podać gdzie niby ten węgiel ma dojechać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pelsona 15.10.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 A gdzie to nie łaska powiedzieć??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lee28 15.10.2007 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Mozecie podac namiary na ludzi, ktorzy sprzedaja wegiel z dowozem do domu. Potrzebuje jakies 2 tony na szybko. Tak, mój sąsiad ul. Porzeczkowa 15. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYSZARD 15.10.2007 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Książka telefoniczna - pod "S" lub "O" co będzie oznaczało skład opału. i myślę że masz na drugi dzień.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robercikzs 16.10.2007 05:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Sorki zapomnialem podac, ze jestem z Katowic Niestety na drugi dzien nie bedzie. Czas oczekiwania ponad 2 tygodnie i szukam kogos kto szybciej przywiezie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafallogi 16.10.2007 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 To u Was w Katowicach takie problemy z węglem? Myślę, że gdyby się opłacało, to z Radomia szybciej by było A co do miejsca dowozu, to przypomniał mi się stary kawał: wsiada pijany gość do taryfy i mówi: "proszę do domu" kierowca: "ale, gdzie do domu" gość: "no do domu" poirytowany kierowca: "a dokładniej" gość: "DO DUŻEGO POKOJU !!!!!!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts