Gość Anton 31.07.2003 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2003 Wylewkę tradycyjną pod podłogę drewnianą (parkiet i deska) zrobiłem dwa miesiąc temu. Wczoraj miałem na budowie parkieciarza, który metodą organoleptyczną (ręka plus gwóźdź) sprawdzał jakość wylewki. Wyszła jego zdaniem fatalna. Mocno się pyli (gwóźdź zagłebiał sie na ok. 2mm). Prawdopodnie za szybko schła po wylewce. Powiedzial, że na coś takiego to nie można kłaść ani parkietu ani desek, gdyż za rok czy dwa w wyniku ruchów drewna może się ono odkleić. Zaproponowal renowację - zdarcie maszynowe -1-2 mm. specjalny grunt, klej, fizelina (z robocizną bagatelka: 60 zł za metr kwadratowy). Ścięło mnie. Powiedział też że w 85 % budowanych domów jest podobna sytuacja. Czy mieliście taki problem? Jak sobie z tym poradziliście? CZy sa jakieś inne spsopoby rozwiązania tego problemu? Szukam też dobrego parkieciarza z okolic Warszawy. Pozdrawiam Anton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość janzar. 31.07.2003 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2003 NIESTETY DLA CIEBIE ALE PARKIECIARZ RZETELNIE PODCHODZI DO SPRAWY INFORMUJAC CIE O ZAGROŻENIACHPOSADZKIzaremba.com.plJAN ZAREMBA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.07.2003 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2003 JanzarOk zagrożenie jest, tylko czy jest jakis tańszy sposób przeciwdziałania temu? Anton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość janzar. 31.07.2003 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2003 podam na forum tel, do parkieciarza na którego doswiadczeniu ja z kolei polegam P. SROKA 0604217454 janzarhttp://www.zaremba.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts