Piotr_M 15.10.2007 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Ukłony dla wszystkich członków grupy krakowskiej pragnę się przyłaczyć do grupy - planowana budowa w gminie Zielonki a dokładnie w Pękowicach, prawie na samej granicy z Giebułtowem (na dole). Poszukuję: - sprawdzonej (solidnej i uczciwej) ekipy budowlanej do pracy od wiosny 2008 (przynajmniej stan surowy z wykonaniem dachu), - kierownika budowy (oczywiscie z wymaganymi uprawnieniami), - radiestety do sprawdzenia działki i zlokalizowania studni (optymalnie również wykonania), - koparki (oczywiście z obsługą) do prac ziemnych, - namiarów na dobrego (i niezbyt drogiego) wykonawcę kominków. Wczytywałem się w forum ale nie jestem w stanie przebrnąć przez tyle stron aby wyczytać potrzebne informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_M 15.10.2007 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Przepraszam, ale nie zamierzałem zakładać nowej grupy ani wątku tylko chciałem dołączyć się do grupy krakowskiej. Wyszlo innaczej. Proszę o podpowiedź jak przenieść powyższy wpis do grupy krakowskiej a ten wątek skasować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_M 15.10.2007 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Wpis przeniosłem i proszę moderatora o skasowanie tego wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts