bzis 15.10.2007 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 CZY MOZE KTOS MI POWIEDZIEC JAK WYGLADA ODBIOR? TZN...MAM NA MYSLI DZIEN W KTORYM PRZYCHODZĄ SPECJALISCI I SPRAWDZAJA CZY WSZYSTKO JEST ZROBIONE ZGODNIE Z PLANEM.... DZIEKUJE ZA ODPOWIEDZI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bzis 15.10.2007 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 KONKRETNIE CO JEST POTRZEBNE DO TEGO ODBIORU....DUZO POZMIENIALISMY -OCZYWISCIE KIEROWNIK TO ZAZNACZYL -I TROCHE SIE BOIMY....;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.10.2007 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 KONKRETNIE CO JEST POTRZEBNE DO TEGO ODBIORU.... wykaz tego co Ci jest potrzebne do odbioru dostaniesz w PINB w swoim powiecie p.s. zaciął Ci sie caps loock ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaiM 15.10.2007 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 jeśli przyjdą a mogą - to albo masz "życzliwego" sąsiada albo pecha.Na domki nie mają z reguły czasu. O szczegóły jakie papiery są potrzebne pytaj w swoim Powiatowym Inspektoracie Nadzoru Budowlanego. U mnie trwało to 2 tyg i odebrałem zaświadczenie o zakończeniu budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arlix 15.10.2007 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Witam Z tego co ja sie dowiadywalem to odbior polega na zlozeniu odpowiednich dokumentow. Tym z urzedu to sie raczej nie chce chodzic i sprawdzac. Ja mam praktycznie wszystko pozmieniane jesli chodzi o wnetrze i sie tym nie przejmuje:) Arek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniazbyszek 15.10.2007 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Może i chodzić nie będą, ale trzeba i tak mieć wszystko ok, bo w razie czego ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 15.10.2007 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 A kiedy przyjdą ci sprawdzić domTen w którym mieszkasz z żoną,Kiedy staną u drzwi i rankiemzaszurają ich buty przed gankiemty ze snu podnosząc łebwarknij im głośno: to moje, nie sklep!Wynosić się! ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszek T. 15.10.2007 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Faktycznie n a domki nie maja czasu ( przynajmniej w Szczecinie)! Właśnie zakońzyłem całkowicie budowę, skompletowałem dokumenty oddałem je kierownikowi, on przystawił swoją pieczątke, że wszystko jest ok i zaniósł do urzędu. Po tygodniu przysłali zaświadczenie, że jest zgoda na uzytkowanie. Przez całą budowę - 4 lata, nikt z urzędu nie przybył, nawet jak inwentaryzacja powykonawcza była robiona, to nikt nie wnikał aż tak bardzo. Zajeci są budowlami, gdzie odbiór jest obligatoryjny!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 15.10.2007 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 A kiedy przyjdą ci sprawdzić dom Ten w którym mieszkasz z żoną, Kiedy staną u drzwi i rankiem zaszurają ich buty przed gankiem ty ze snu podnosząc łeb warknij im głośno: to moje, nie sklep! Wynosić się! ... Suuuuper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts