adru 31.07.2003 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2003 Czy istnieją jakieś odstraszacze gołębi? Robią mi na cały dach i okna dachowe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.08.2003 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2003 Proponuję wiatrówkę. Pozwolenie na broń nie jest potrzebne, a parę strzałów przy głowie gołebia zrobi swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adru 20.08.2003 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2003 Dzięki ... a jak trafię ... Próbowałem z procą- czasami skutecznie ,ale nie będę bez przerwy czatował przed domem. Na poważnie - czy gołębie są wrażliwe na ultradzwiękowe odstraszacze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godul1 20.08.2003 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2003 Też mam ten problem. W moim przypadku to sąsiad gołębiarz i gołębnik 5m od mojego okna:-(( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość _usunięte konto_ 25.04.2013 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Czy ktoś już znalazł patent na to? Użyłem preparatu AROX "Płyn na gołębie" i jak tylko wysechł już siadały. Interesuje mnie szczególnie skuteczność sztucznych ptaków: sokoła lub kruka - to działa na stałe czy ptaki zrozumieją że to atrapy po czasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts