tysia18 15.10.2007 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 czy ma ktoś kuchnię tego producenta lub coś słyszał o tych kuchniach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartaL 15.10.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Moja mama przed kilku laty zakupiła w tej firmie kuchnię. Troszkę w starym stylu. Na początku reklamowała front jednej z szafek. Były tam jekieś brzuszki. Reklamację uznano i front wymieniono. Do dzisiaj wszystko funkcjonuje b.dobrze. Kuchia w jasnym kolorze prezentuje się b.ładnie, szufladki chodzą elegancko. Wiadomo, że w środku na białej płycie wiórowej to cudów oczekiwać nie można, jakieś ślady użytkowania pozostaja. Teraz też zastanawiam się czy sama tam nie kupię kuchni. Oferują ponoć 5% zniżki dla stałych klijentów. Cenowo atrakcyjni przynajmniej w moim rejonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_bissmyk 16.10.2007 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Witam.Mam kuchnie KAM od 5 lat w domu. Nigdy więcej ich nie kupię i nie polecam. Fronty szafek są luźne tzn. jak się ręką dotknie to po prostu uginają się pod uciskiem. Dotyczy to wszystkich szafek. Powstały tzw. poduszki. Poza ty mam szafki blisko okapu i za bardzo nie wiem od czego to zależy, ale na drzwiczkach z boku, który przylega do okapu fornir sie poodklejał i powyginał. Wygląda to okropnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts