anirac 25.06.2009 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Brazuniu - ale ja widzę, że Ty jesteś wpisana na listę sabatową więc te plany chyba są już skrystalizowane, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.06.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Na listę sabatową to mnie Małgoś wpisała radośnie i ... chyba zapomniała wykreslić Nie Aniracku, nie jadę, nie dam rady, za dużo mam tutaj roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 25.06.2009 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Oj, to strasznie szkoda, ale chyba rozumiem. Trochę to jednak kawał drogi, a i uroczysko urocze więc i urok rzuciło i wyjeżdżać się nie chce W każdym razie - mam nadzieje na spotkanie jeszcze w tej dekadzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.06.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Ja też liczę ... nie na dekadę, w najgorszym przypadku na najbliższą dwulatkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 25.06.2009 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Braza, mówiąc w tej dekadzie, mam na myśli najblizsze 18 miesięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.06.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 I ta opcja bardzo mi odpowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dżunia 27.08.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Zaczarowałaś mnie tym zdjęciem: http://images30.fotosik.pl/317/723215f1b6a463aa.gif Od czasu, kiedy zobaczyłam je w Twoim pamiętniku, wracam tam jeszcze częściej, niż miałam w zwyczaju. Dlaczego? Bo chcę sobie na nie trochę popatrzeć... Nie mieszkam teraz w Polsce, ale mam zamiar tu wrócić i wybudować dom. Tęsknię strasznie....a tutaj nagle znajduję widok z Twojego tarasu! Kwintesencja zimowego wieczoru w dużym, polskim mieście. Patrzę na to zdjęcie i czuję zapach mroźnego powietrza. Ba! Ja nawet widzę, jak się śnieg mieni w światłach latarni...! eh wracaj i pisz dalej o tym swoim niebie na ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 04.09.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 shit, nie było mnie jakiś czas, a tu zrobiło się tak smutno. Pozdrawiam i życzę powodzenia ...na nowej drodze życia (?? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.09.2009 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Co tam u Pipi z Krakowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 04.09.2009 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Przybiegłam szybciutko myśląc, że Anirac się odezwała, a tu nadal nic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dżunia 04.09.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 eh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.09.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Aniracka, over!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 11.09.2009 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Nawet nie wiecie jakie to fajne, że jeszcze mnie odwiedzacie chociaż ja sama jestem zaprzeczeniem staropolskiej gościnności, patrząc na moją forumową absencję. Ciężko cokolwiek relacjonować skoro utknęłam w martwym punkcie stagnacji budowlanej i kolejny miesiąc patrzę jak "sezonują" się moje deski podłogowe, a wkład kominkowy obrasta kurzem. No i emocje ciągle jeszcze w rozsypce - aż mnie samą to złości. Kiedyś taka niby mądra kobita była ze mnie, a co wyszło? - głupia baba. Włosy ścięłam. Po raz pierwszy w życiu. Może teraz będzie lepiej Mówią, że długie włosy - krótki rozum. No to zobaczymy czy na odwrót też to działa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.09.2009 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Nooooo, nareszcie! Skoro juz jestes - mozesz mi dac namiary na slusarza, pleeeease? I w ogole to mam nadzieje, ze wpadniesz do mnie na "betonowe" 3.10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.09.2009 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Właśnie, nareszcie!!!!! No weż Ty częściej przyłaź, cooooo???? Jak nie, to Ci tu taką dżamprezę odwalimy .... Pozdrówka zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dżunia 11.09.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Toż to żadna stagnacja budowlana, a zwyczajne nabieranie charakteru przez przedmioty znajdujące się u Ciebie w domu. Kwestia pojęć. Wino przecież leżakuje, a nie robi się coraz starsze. P.S. A co do emocji w rozsypce - ciężko jest mi cokolwiek na ten temat napisać - nie znamy siebie, ani swoich historii. Każda wypowiedź na ten temat byłaby tylko czczą gadaniną o tzw. dupie Maryni. A tego staram się uniknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 12.09.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 obcięłaś włosy???????????? na krótko??????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 13.09.2009 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Braza - imprezujcie ile się da Ano obcięłam, Monia, jak dla mnie spora zmiana - z włosów do pasa na takie do ucha. Dżunia - bardzo mi sie podoba Twoje podejście co do upływającego czasu Uściski dziewczyny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 13.09.2009 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Nooooo, nareszcie! Skoro juz jestes - mozesz mi dac namiary na slusarza, pleeeease? I w ogole to mam nadzieje, ze wpadniesz do mnie na "betonowe" 3.10. Małgoś, a ten ślusarz to w celu częstszego włamywania się do domu, czy Ty się gdzieś zacięłaś? No i gratulacje, że betonówka tuż, tuż Dzięki za zaproszenie, dam znać czy będę wtedy w Krakowie - bo na razie nie mogę się określić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.09.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Nooooo, nareszcie! Skoro juz jestes - mozesz mi dac namiary na slusarza, pleeeease? I w ogole to mam nadzieje, ze wpadniesz do mnie na "betonowe" 3.10. Małgoś, a ten ślusarz to w celu częstszego włamywania się do domu, czy Ty się gdzieś zacięłaś? No i gratulacje, że betonówka tuż, tuż Dzięki za zaproszenie, dam znać czy będę wtedy w Krakowie - bo na razie nie mogę się określić. Slusarza potrzebuje do zrobienia drabinki na antresole. Dolacz do nas koniecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts