Rocia 27.07.2011 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Chętnie dziewczynki, ale nie o takiej porze. Wtedy przygotowuję synusia do spanka. Może kiedyś omówimy to życie przy kawie? wczesnym popołudniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.07.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Nooo wczesnym popoludniem to ja najczesciej albo pracuje albo odsypiam, ale kto wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 09.12.2011 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Cudniaste to strychowe mieszkanko... Dawno mnie tu nie było, przeczytałam jeszcze raz dziennik od poczatku, podziwiam cię, kobieto:) Kuchnia niezwykła, te kafelki - o matko... Aż się oczy śmieją do nich.Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 14.01.2012 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Amonite, i ja rzadko tu już zaglądam, ale bardzo się cieszę, że mój dziennik i strychowe niebo mają swoich kibiców Dziękuję! I zajrzałam do Twojej kuchni - ja się wpraszam na pierniczki, bo jakoś bardzo mi pasuje, żebyś je tam wypiekała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 19.01.2012 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 ... I zajrzałam do Twojej kuchni - ja się wpraszam na pierniczki, bo jakoś bardzo mi pasuje, żebyś je tam wypiekała! Oj, wypiekałam, wypiekałam pierniczki, i nie tylko pierniczki, wpraszaj się bez oporów;))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia4 11.08.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 Witam, przeczytałam cały dziennik, jestem pełna podziwu dla determinacji i siły z jaką tą ruderę na strychu zmieniłaś w cudne mieszkanie. Przemyślane i dopieszczone z konsekwencją. Pozdrawiam serdecznie i ciepło z Żabińca:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 01.02.2013 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Basia4 - bardzo mi miło Strasznie rzadko tu już bywam i byłam przekonana, że moja historia już dawno poszła w niebyt Pozdrawiam zimowo spod Wawelu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts