malgos2 15.07.2008 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 No to od czego zaczynamy inteligentna dyskusje? Na inteligentne dysputy to nasza Pipi nie ma siły, musimy coś nieinteligentnego "napocząć". Może o .... Dodzie Albo o blizniakach Brodzik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.07.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 No to od czego zaczynamy inteligentna dyskusje? Na inteligentne dysputy to nasza Pipi nie ma siły, musimy coś nieinteligentnego "napocząć". Może o .... Dodzie Albo o blizniakach Brodzik? a to ona ma bliźniaki znaczy się w ciąży jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.07.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 No to od czego zaczynamy inteligentna dyskusje? Na inteligentne dysputy to nasza Pipi nie ma siły, musimy coś nieinteligentnego "napocząć". Może o .... Dodzie Albo o blizniakach Brodzik? a to ona ma bliźniaki znaczy się w ciąży jest Juz urodzila... Z dwa tygodnie temu. Tez sie z forum dowiedzialam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.07.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Od pewnego czasu bliźniaki mi się źle kojarzą ... takie mam Mroczki przed czami na słowo "bliźniaki" Czy znamy tatusia tych nowych?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.07.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 ileż to ciekawych rzeczy można się na forum dowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.07.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Od pewnego czasu bliźniaki mi się źle kojarzą ... takie mam Mroczki przed czami na słowo "bliźniaki" Czy znamy tatusia tych nowych?? Ktorych? Tych Brodzikowych? Pawel Wilczak (taka jest wersja oficjalna). A mnie blizniaki tez sie zle kojarza, ale Mroczki to pryszcz przy tych karzelkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.07.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Od pewnego czasu bliźniaki mi się źle kojarzą ... takie mam Mroczki przed czami na słowo "bliźniaki" Czy znamy tatusia tych nowych?? Ktorych? Tych Brodzikowych? Pawel Wilczak (taka jest wersja oficjalna). A mnie blizniaki tez sie zle kojarza, ale Mroczki to pryszcz przy tych karzelkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.07.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Od pewnego czasu bliźniaki mi się źle kojarzą ... takie mam Mroczki przed czami na słowo "bliźniaki" Czy znamy tatusia tych nowych?? Ktorych? Tych Brodzikowych? Pawel Wilczak (taka jest wersja oficjalna). A mnie blizniaki tez sie zle kojarza, ale Mroczki to pryszcz przy tych karzelkach... Cwaniara, bo w Hameryce siedzi, a u nas to diabli wiedza, kiedy te karły znowu nosy podniosa, lepiej się nie wychylać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.07.2008 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Od pewnego czasu bliźniaki mi się źle kojarzą ... takie mam Mroczki przed czami na słowo "bliźniaki" Czy znamy tatusia tych nowych?? Ktorych? Tych Brodzikowych? Pawel Wilczak (taka jest wersja oficjalna). A mnie blizniaki tez sie zle kojarza, ale Mroczki to pryszcz przy tych karzelkach... Cwaniara, bo w Hameryce siedzi, a u nas to diabli wiedza, kiedy te karły znowu nosy podniosa, lepiej się nie wychylać Siedzi, siedzi, ale za 126 butelek wina wraca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 16.07.2008 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Od pewnego czasu bliźniaki mi się źle kojarzą ... takie mam Mroczki przed czami na słowo "bliźniaki" Czy znamy tatusia tych nowych?? Ktorych? Tych Brodzikowych? Pawel Wilczak (taka jest wersja oficjalna). A mnie blizniaki tez sie zle kojarza, ale Mroczki to pryszcz przy tych karzelkach... Cwaniara, bo w Hameryce siedzi, a u nas to diabli wiedza, kiedy te karły znowu nosy podniosa, lepiej się nie wychylać Siedzi, siedzi, ale za 126 butelek wina wraca. Od dzisiaj to już 124 buteleczki witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 16.07.2008 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Witojcie, pijaczki kochane Malgos, szybciej pij to wino i wracaj! A w ogole co to za picie tak bez naszego towarzystwa? I takie ilosci?? Aszka - dzieki sliczne za komentarz. Postaram sie wrzucic jakies obrazy doli i niedoli Braza i Maluszek - dawajacie wiecej plotek, bo telewizor u mnie nie rabotajet, a netu nie mam czesto sily przegladac. Wiec Wy jak to okno na swiat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.07.2008 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 No z tym oknem to tak jakoś ... bo ja to takie z lekka przybrudzone okno jestem ... nie zawsze coś widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.07.2008 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 No z tym oknem to tak jakoś ... bo ja to takie z lekka przybrudzone okno jestem ... nie zawsze coś widać Czytaj Plotka i streszczaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 16.07.2008 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 No z tym oknem to tak jakoś ... bo ja to takie z lekka przybrudzone okno jestem ... nie zawsze coś widać Czytaj Plotka i streszczaj... a to ja tu na ploty przyszłam bo u mnie TV praktycznie nie działa więc obeznana w świecie nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.07.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 No z tym oknem to tak jakoś ... bo ja to takie z lekka przybrudzone okno jestem ... nie zawsze coś widać Czytaj Plotka i streszczaj... a to ja tu na ploty przyszłam bo u mnie TV praktycznie nie działa więc obeznana w świecie nie jestem Ostatnio mi mignęło, że Kinga Rusin w nosie dłubie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 16.07.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 No z tym oknem to tak jakoś ... bo ja to takie z lekka przybrudzone okno jestem ... nie zawsze coś widać Czytaj Plotka i streszczaj... a to ja tu na ploty przyszłam bo u mnie TV praktycznie nie działa więc obeznana w świecie nie jestem Ostatnio mi mignęło, że Kinga Rusin w nosie dłubie .... no żesz ty, naprawdę Kinga robi teakie rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.07.2008 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Co jest Plotkować Wam się nawet nie chce Taki interesujący temat i ... nikt więcej dyskusji nie podjął Witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.07.2008 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Ja to sobie tak myślę, że albo kot zaginął pod warstwą pyłu i do tej pory trwają szeroko zakrojone poszukiwania, albo perhydrol zbyt mocno zadziałał ... o efektach się nie wypowiadam... albo nasza Pippi biega nadal z wiadrami pod sufitem pani Jadzi... noooo, albo jeszcze cuś inszego .... Anirac, zieńdoberek nieśmiało mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.07.2008 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Albo... inwestorka smiga z aparatem i zaraz nam tu jakas fotostory zapoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 20.07.2008 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Z dzieną łazienką czy nie i tak to będzie najładniejszy strych na świecie. W końcu po co łazienka jak się ma takie widoki za okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts