patka 22.07.2008 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 anirac, alez ty jestes niesamowita widze ze juz wiecej za soba masz niz przed gratulujeps. bedzie mi brakowalo twojego piora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 22.07.2008 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Dzien dobry dziewczyny Braza - Twoje przypuszczenia o mojej absencji byly doskonale Ale to wieksza proza zycia jednak dala o sobie znac - plytujemy dalej sciany, pradu ni ma (bo gdzies ktos walnal kabel), walcze z kotlem by uruchomic ciepla wode, a wczoraj dopadlo mnie jakies paskudne zatrucie i leglam na 24 godziny w wyrku. Ale dzis juz dobrze i biegam od strychu do biura i z powrotem Malgos - zdjecia - wiem, wiem - jakos nie mam kiedy ich wrzucic do kompa. Moze dzis sie uda Tosia - musze Ci powiedziec, ze wczoraj jak sleczalam nad kibelkiem to nie widzialam zadnych juz niedorobek, tylko sie cieszyalm, ze wode moge splukac Patka - bede pisac, bede - jeszcze hektary roboty przede mna. Jak tylko Cie nie nudzi moja budowa, to jeszcze niejeden odcinek sie znajdzie w dzienniku Dzieki, ze jeszcze mnie nie pogrzebalyscie pod warstwa kurzu zapomnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.07.2008 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Ja u siebie w domu z takim pietyzmem nie odkurzam, jak ten Twój dziennik i Twoją Szanowną osobę Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.07.2008 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 No to czekamy cierpliwie na efekty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.07.2008 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 przyłączam się do oczekiwania na ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 23.07.2008 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Ja u siebie w domu z takim pietyzmem nie odkurzam, jak ten Twój dziennik i Twoją Szanowną osobę Braza, to dlaczego ja ciągle chodzę taka utytłana w tym kurzu, że ludziom wstyd się pokazać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 24.07.2008 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Nareszcie jakieś fotki zapodałaś Bardzo przyjemna łazieneczka, no i szkoda tej wymiany baterii, bo fajne som. Jakiej firmy masz armaturę? No i jeszcze coś podziwiam - Twoje włosy - piekne Odpoczęłaś już trochę, czy nadal siedzisz na mopie? Murek też niczego sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.07.2008 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Bardzo ładnie wyszła łazienka Takie przytulne wrażenie robi Na zdjęciu nie wygląda, żebyś nie mogła otworzyć okna - wydaje się,że ta bateria jest poniżej wnęki okiennej. Co do baterii bidetowej - to może znajdziesz w podobnym stylu jednokurkową czy jak się to zwie bo te baterie, które teraz masz bardzo pasują to tej łazienki Booooooosze jak ja Ci zazdraszczam tego widoku Jest cuuuuudny i kot też Murek na balkonie też fajnie wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 24.07.2008 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Alleluja! Alleluja! Alleluja Alleluja! Wreszcie pozytywne wieści! Serce roście patrząc na te ...postępy i usmiechnietą inwestorkę. taras pierwsza klasa!! Zdrowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 24.07.2008 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Bardzo ładnie wyszła łazienka Takie przytulne wrażenie robi Na zdjęciu nie wygląda, żebyś nie mogła otworzyć okna - wydaje się,że ta bateria jest poniżej wnęki okiennej. No wlasnie teraz to porobilam zlaczki i kolanka, zeby obnizyc baterie i nie haczyc o okno, ale przez to wystaje hen nad wanna i siedzac w kapieli mozna sobie poharatac kolanka Co do baterii bidetowej - to może znajdziesz w podobnym stylu jednokurkową czy jak się to zwie bo te baterie, które teraz masz bardzo pasują to tej łazienki No mi tez sie podobywuja, tylko za zadne skarby nie moge znalezc takiej co by pasowala do reszty i byla jednouchwytowa. Wszystko takie raczej moderne. Booooooosze jak ja Ci zazdraszczam tego widoku Jest cuuuuudny i kot też Kot sie ucieszy jak mu powtorze, bo to straszny pieszczoch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 24.07.2008 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Monia dzieki za komplementa. Armatura verde, satyna http://www.allegro.pl/item399768200_bateria_wannowa_verde_gwarancja_5_lat_fv.html http://www.swistak.pl/aukcje/3424331,Bateria-umywalkowa-VERDE-Gwar-5lat-F-V-.html Tez zaluje, ze musze zmienic Co do wlosow - to wersja najprostsza - zadnego strzyzenia, ukladania. Wiec i oszczednosci na fryzjerze A odpoczne pewnie dopiero za pare miesiecy, bo ciagle jeszcze sajgon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 24.07.2008 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Alleluja! Alleluja! Alleluja Alleluja! Alez Ty religijny jestes, Heath I szklaneczka stukam o Twoje szklo, zdrowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.07.2008 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Oj, cos tak czuje, ze bede musiala sie tam do Ciebie na inspekcje budowlana przejsc... Kiedy parapetowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 24.07.2008 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Co do wlosow - to wersja najprostsza - zadnego strzyzenia, ukladania. Wiec i oszczednosci na fryzjerze . To dlatego udało Ci się zaoszczędzić na takie ładne wykończenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 24.07.2008 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Oj, cos tak czuje, ze bede musiala sie tam do Ciebie na inspekcje budowlana przejsc... Prosiemy, prosiemy... Kiedy parapetowa? Jak tylko się parapetów dorobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.07.2008 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Oj, cos tak czuje, ze bede musiala sie tam do Ciebie na inspekcje budowlana przejsc... Prosiemy, prosiemy... Kiedy parapetowa? Jak tylko się parapetów dorobię To poczekaj az wroce na ojczyzny lono. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 25.07.2008 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Oj, cos tak czuje, ze bede musiala sie tam do Ciebie na inspekcje budowlana przejsc... Prosiemy, prosiemy... Kiedy parapetowa? Jak tylko się parapetów dorobię a ile Ci tych parapetów potrzeba? może przyniesiemy chociaż jeden na parapetówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.07.2008 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 Jestem, a kurzem obrastasz, bo nie słuchasz co mówię .... tylko nie pamiętam, co mówiłam ... Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 29.07.2008 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Kobiety dobre, wezcie i pomozcie, bo ja juz glupia jestem Robic czy nie robic lustra weneckiego? Bo wlasnie stawiamy scianki dzialowe coby wydzielic gabinet miedzy salonem a kuchnia i teraz jak powstal szkielet, to okazuje sie, ze kapitalny widok jest wlasnie z jedego punktu w gabinecie na wiadomy widok (salon ma oczywiscie the best). I tak kombinuje czy nie dac lustra weneckiego w sciance dzialowej? Tylko czy to sie sprawdzi? Bo ja nie chce podgladac gosci w salonie, tylko widziec co jest dalej, na zewnatrz. Podpowiecie cos? Zadalam tez pytanie na ogolnym forumie: http://forum.muratordom.pl/lustro-weneckie-czy-jest-sens,t136888.htm I dalej nic nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.07.2008 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Wiesz co, ja mialam taki pomysl, zeby dac lustro weneckie w... toalecie. I moze nawet go zrealizuje. Tak zrobili w knajpie Lodzi Kaliskiej w Lodzi i jest to glowna atrakcja w tej knajpie. Ja jestem za jak najbardziej. Ci, co Ci tam odpowiedzili w tym watku to jacys odmiency bez polotu. Poza tym Ty masz zupelnie oryginalne warunki u siebie w mieszkaniu. Tu zobacz: http://lustroweneckie.com.pl/ http://www.muratordom.pl/wnetrza/meble/scianka-z-dodatkowa-funkcja,6450_3385.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts