Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Trzy po trzy - czyli plotki (komentarze) strychowe :)

anirac

Recommended Posts

Dzieki Malgos, swietny ten link o lustrach.

Doksztalcilam sie z folii i juz ciut wiecej wiem. Chyba jednak bede musiala zrezygnowac z pomyslu, bo musialabym miec jedno pomieszczenie ciemne, jedno widne, a tak sie tez nie da. Nic to - zawsze mi pozostaje pierdykniecie takiego ruchomego obrazu-widoczka, jakie widzialam w Leroy i oniemialam :lol:

• Odpowiedzi 606
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...

Heath - no to napijmy sie za bledy, jesli juz tak Cie suszy :)

Dziewczyny - obiecuje poprawem, Braza - moze nozki rozmasowac jak sie tak nachodzilas po dziennku, chociaz bylam przekonana, ze Ty galopkiem bedziesz podazac do Krakowa. Monia i Malgos - beda fotki, jak tylko drugi komputer odgruzuje bo na tym co pisze nie mam nic do obrobki zdjec. Agdus - a juz myslalam, ze o mnie zapomnialas ;)

Żadnego ściągania nie ma, liczy się praca własna!!!!!

Modrzew syberyjski .... jak to pięknie brzmi... 8)

A galopkiem to ja i owszem ... czemu nie ... z palcacikiem w rączce dodatkowo, jako narzędzie działania psychologicznego ... No zdjęć nie ma, jasny gwint!!!!!!! :-? Ja wzrokowiec jestem!!!!

Pechowy coś ten pan od grzania, aż smutno się robi, czytając o jego nieszczęściach :-? Bieeedny :-?

Kota zostaw w garderobie !!! Sama wleź do niego, tam ciaśniej to i cieplej, juz on wie co robi!!!!!

Gratuluje Terrivy, a nie zapomnij zrobić zdjęcia, jak juz się będzie hajcowało!!!

A dziękuję, dziękuję, że się choć trochę podoba. A drzewa nie zamierzam chować, tylko odczyścić i pociągnąć lakiero-bejcą. To jest szkielet, ale widoczny. W środkowej części ma być przechowalnia wina, czyli taka kratka, natomiast po bokach: od strony jadalni płyta z tynkiem strukturalnym (oczywiście belki widoczne), a od strony kuchni - półki.