anirac 30.07.2008 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Dzieki Malgos, swietny ten link o lustrach. Doksztalcilam sie z folii i juz ciut wiecej wiem. Chyba jednak bede musiala zrezygnowac z pomyslu, bo musialabym miec jedno pomieszczenie ciemne, jedno widne, a tak sie tez nie da. Nic to - zawsze mi pozostaje pierdykniecie takiego ruchomego obrazu-widoczka, jakie widzialam w Leroy i oniemialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.07.2008 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Nie ma to jak sprawdzone pomysly z LM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.08.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 No i co z tym lustrem z Wenecji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 19.08.2008 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Hello, ano odpuscilam Chyba zbyt duzy zbytek i atrakcja A poza tym - ciagle mi czas za szybko plynie, chyba mam popsuty kalendarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.08.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Wenecję odpuściłaś, okey, ale co w zamian???? Chyba się przejdę do dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.08.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Zlazłam się po zbóju ... do Krakowa daleko ... a tu psińco Kalendarz masz spsuty, no dobra, ale pióro też Ci się zepsuło???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.08.2008 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Dziennik w stanie oplakanym... Gdzie foty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 19.08.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Ja też czuję lekkie zaniedbanie dziennika anirac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.08.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 A mnie dla odmiany FM przestało przysyłać powiadomienia, chociaż śledzę Twój dziennik. Dzięki temu miałam właśnie miłą niespodziankę w postaci dwóch nowych dla mnie postów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 20.08.2008 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Dziewczyny - litosci! Wlasnie lece po wkrety, balkon trza wzmacniac bo deska sie ugina, biuro dopomina sie o wiecej uwagi (wiec wlasnie tu siedze i pisze komentarz ), a ja bym sobie zyczyla wakacji Ladnie prosze o cierpliwosc, skrobne cos, skrobne, tylko oddech zlapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 27.08.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Czekamy, czekamy i co? Ile tak można o suchym pysku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 02.09.2008 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Heath - no to napijmy sie za bledy, jesli juz tak Cie suszy Dziewczyny - obiecuje poprawem, Braza - moze nozki rozmasowac jak sie tak nachodzilas po dziennku, chociaz bylam przekonana, ze Ty galopkiem bedziesz podazac do Krakowa. Monia i Malgos - beda fotki, jak tylko drugi komputer odgruzuje bo na tym co pisze nie mam nic do obrobki zdjec. Agdus - a juz myslalam, ze o mnie zapomnialas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.09.2008 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Trzymam za slowo, bo jak nie... to wiesz... na inspekcje wpadam budowlana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.09.2008 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Żadnego ściągania nie ma, liczy się praca własna!!!!! Modrzew syberyjski .... jak to pięknie brzmi... A galopkiem to ja i owszem ... czemu nie ... z palcacikiem w rączce dodatkowo, jako narzędzie działania psychologicznego ... No zdjęć nie ma, jasny gwint!!!!!!! Ja wzrokowiec jestem!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.09.2008 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Pechowy coś ten pan od grzania, aż smutno się robi, czytając o jego nieszczęściach Bieeedny Kota zostaw w garderobie !!! Sama wleź do niego, tam ciaśniej to i cieplej, juz on wie co robi!!!!! Gratuluje Terrivy, a nie zapomnij zrobić zdjęcia, jak juz się będzie hajcowało!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 18.09.2008 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Jak widać niektóry starają się o monopol na nieszczęścia, przynajmniej w wersji słownej Kot baaardzo się przydaje w takie wieczory, a właśnie wróciłam z Ojcowa z grupą (bieganie po mokrych szlakach przy 5 stopniach, brrr) i ledwo żyję ze zmęczenia i zimna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.09.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Za karę biegłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.09.2008 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Dzień Dobry A ja bym chętnie na zdjęcia popatrzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 27.09.2008 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Anirac - pięknie u Ciebie A te wiekowe bele pod barek kuchenny, to aż żal zabudowywać Bardzo ładnie, bardzo Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 27.09.2008 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 A dziękuję, dziękuję, że się choć trochę podoba. A drzewa nie zamierzam chować, tylko odczyścić i pociągnąć lakiero-bejcą. To jest szkielet, ale widoczny. W środkowej części ma być przechowalnia wina, czyli taka kratka, natomiast po bokach: od strony jadalni płyta z tynkiem strukturalnym (oczywiście belki widoczne), a od strony kuchni - półki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts