Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Trzy po trzy - czyli plotki (komentarze) strychowe :)

anirac

Recommended Posts

A dziękuję, dziękuję, że się choć trochę podoba. A drzewa nie zamierzam chować, tylko odczyścić i pociągnąć lakiero-bejcą. To jest szkielet, ale widoczny. W środkowej części ma być przechowalnia wina, czyli taka kratka, natomiast po bokach: od strony jadalni płyta z tynkiem strukturalnym (oczywiście belki widoczne), a od strony kuchni - półki.

Anirac, taka winiarnia to moje marzenie :roll: :roll: tylko ja chyba w piwnicy takie miejsce wygospodaruję, bo ja pędzę różnorakie nalewki i winka, więc trzeba to gdzieś ulokować :lol:

• Odpowiedzi 606
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Monia - ja niestety nie opływam w takie dobrodziejstwa jak piwnica, więc muszę ślady nałogów upychać na pięterku :D

Tosiu - jak miło Cię znowu gościć w skromnych progach dzienniczkowych komentarzy :)

Brazuniu kochana - żyjesz jeszcze, dychasz? Czy jesteś już w kolejnym wcieleniu, jak moja więźba? Pewnie jako zmywarka :lol:

Bardzo się cieszę, że troszkę się Wam podobają moje podniebne ekscesy :)

Monia - ja niestety nie opływam w takie dobrodziejstwa jak piwnica, więc muszę ślady nałogów upychać na pięterku :D

.....

Bardzo się cieszę, że troszkę się Wam podobają moje podniebne ekscesy :)

To lepiej, bo masz pod ręką i nie musisz szukać po piwnicy :lol: :lol: :lol: :lol:

A ostatniego zdania nie rozumiem :evil: Jakie troszkę?? :evil: :evil:

Bardzo nam się podobajom :lol: :lol: :lol:

Zreikarnowałam się... chociaż jeszcze nie wiem pod jaką postacią :roll: A z tym troszkę to się krygujesz Kochana, łązienka też mi się podoba, a przecież nie przepadam za niebieskim ... tak samo jak za brązowym :D To Forum to jednak potęga, jeszcze rok temu telepało mnie na widok beżowo-brązowej łazienki albo takiej z niebieskimi dodatkami, a dzisiaj patrzcie Państwo, piszę wyraźnie i szczerze: podoba mi się :D

To Forum to jednak potęga, jeszcze rok temu telepało mnie na widok beżowo-brązowej łazienki albo takiej z niebieskimi dodatkami, a dzisiaj patrzcie Państwo, piszę wyraźnie i szczerze: podoba mi się :D

Niechec do bezow potwierdzam i ja :) Kolor sam w sobie jak najbardziej w porzadku, ale powodz bezowo-brazowych lazienek mnie zalewala wiec ja takiej nie chcialam. A niebieski jest moim ukochanym kolorem od dziecinstwa, a wyszlo wreszcie tak, ze w calym mieszkaniu wlasciwie go nie bedzie. No to lazienka juz MUSIALA byc :) A do tego to jednak klasyka, wiec do mojej staroswieckiej myjni w sam raz :)

Witaj

przeczytałam Twój dziennik i jestem pod oooogromnym wrażeniem. Gratuluję wytrwałości, optymizmu i radości tworzenia.

nie łatwo wyobrazić sobie dom patrząc na fundamenty więc niewątpliwie wielką sztuką jest wyobrazić sobie takie miłe, prztulne wnętrzna patrząc na Twój strych z początków budowalnej przygody. Niskie ukłony i szczery podziw.

pozdrawiam Anula

Aniracku, to jest Twoje niebo!!!! Nie przejmuj się starymi pierdołami, chociaż wiem, że łatwo to jest tylko powiedzieć coś takiego, gorzej z realizacją... Weź jednak pod uwagę fakt, że jak rozumiem z Twoich zapisków, są to stare pierdoły nie tylko z nazwy, ale również fizycznie i istnieje ogroma szansa, że zejdą Ci z oczu w sposób naturalny jeden po drugim może już całkiem niedługo :wink:

A ja niniejszym przyjmuję do swojego własnego "Słownika wyrazów brzydkich" słowo "wpólnota" :D Faktycznie, po takich doświadczeniach może ono mieć znaczenie mocno obraźliwe :D

Trzymaj się, temu z dołu to nie tylko woda się na mózg lała wcześniej, ale też i pewnie cegły spadała w sporej ilości, uszkadzając mu szacowny ów narząd nieodwracalnie!!!!!

Buziaki i .... no qurna nie daj się!!!!!

Droga Karino :lol: :lol: :lol: . Po pierwsze przyjmij moje kondolencje z powodu wspolnoty zasrancow. Mnie rowniez (chociaz moze nie tak ekstremalnie) zatruwaja zycie, poniewaz w moim mieszkaniu nikt nigdy wczesniej nie mieszkal, wiec teraz trudno sie im pogodzic z kolejnym sasiadem. Jedyna obrona, to zaczac zatruwac im zycie rowniez. Odkrec sobie muzyczke (ale tak miedzy 6 a 22, zeby nie bylo), zaloz sobie lancuszek na drzwiach i jak ktos zapuka, nigdy nie otwieraj na osciez, zawsze na lancuch i strasz, ze bedziesz dzwonic na policje jak Cie nie zostawia w spokoju. Jak Ci robia zadyme w domu - straz miejska, czy co tam mozna zawolac. No ogolnie jak wojna to wojna. Jedyna obrona jest atak. W koncu sie uspokoja, jak zobacza, ze tak latwo im nie pojdzie. Naszym problemem jest nasz wiek - te glupie stare prukwy beda nas traktowac jak gowniarzy. Do czasu. Trzymaj sie i nie daj sie. I nie chodz na zadne ustepstwa. :evil: :evil: :evil: I wpadaj do nas, zawsze sluzymy pomocna dlonia i ewentualnie gdyby posilki byly potrzebne to krzycz. :wink: