braza 16.10.2008 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 A ja to się przyszłam przywitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 16.10.2008 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 A klaniam sie uprzejmie. Witojcie kumo Kurcze, jaki smetny dzien - deszcz, pustki w biurze i jeszcze jestem uziemiona za biurkiem do wieczora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 16.10.2008 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 zmykaj już wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.10.2008 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Biuro w ogóle nie należy do miejsc najprzyjemniejszych, ja w każdym razie znam o niebo lepsze Miłego strychowego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 18.10.2008 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Hej hej!! Dawno mnie tu nie było, i postanowiłam sprawdzić, czy was wspólnota nie wykończyła Ale ty twarda baba jesteś i się tym - jak to - było? ... zasrańcom nie dajesz W ogole to miejsce jest nie do poznania. Pamiętam, jak pierwszy raz oglądałam foty, to oczy wyłaziły mi z orbit i spadały na biurko, bo stan był eeee... mało ciekawy A teraz tak cudownie i przytulnie się robi. Szok po prostu! Gratuluję z całego serca!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 19.10.2008 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 dorwałem się do internetu na chwilę i wpadłem na szybko na forum (wredny kapitalista zablokował mi forum w pracy )i od razu pędzę do Twojego dziennika. super!znów podziwiam za styl dziennika i samozaparcie budowlane. Twoje zdrowie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AskaK1719503823 20.10.2008 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Kobieto - lejesz miod na moje serce. Ba ja czasami juz nie widze tych efektow, bo ciagle mi sie wydaje, ze za malo ich przybywa. No coś Ty, kochana, efekty są już super, wszystko się zrobiło takie jasne, no nie do porównania!Nadal trwam w szoku. Wiem, że jak samemu pamięta się "stan poprzedni", to jakoś tak trudniej potem zauważyć jak kolosalne zmiany się poczyniło. My tak mieliśmy z wynajmowanym mieszkaniem - przed wprowadzeniem ciemna nora, a po posprzątaniu i wniesieniu naszych mebli - super fajne mieszkanko i każdy się dziwi, na co myśmy tak marudzili. Powinien być tu na forum konkurs na największego herosa budowlanego - ja Ci daję 1 miejsce jaki nic! A, no bo on mnie natycha Oj dobrze Cię natycha, niech natycha jak najdłużej! Heath, nie daj się kapitaliście! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cava 20.10.2008 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Hej, czytam Twój dziennik od samego po czątku, bo już wtedy zaglądałam na forum. Trochę nostalgicznie mi jak sobie czytam o Waszych zmaganiach, bo tez kiedyś marzyłam o mieszkaniu na poddaszu. Parapety... obłęd. By nam, dwojgu leworękich do głów nie przyszło, że tak się da. I łazienka piekna! Taka w "moich" kolorach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 20.10.2008 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Witam wszystkich po weekendzie Jal milo Was widziec. Heath i Dominika - dawno Was nie bylo Cava - no wreszcie sie ujawnilas I podejrzewam, ze pod wplywem budowy staniesz sie posiadaczka rowniez praworecznych rak Aska - heros budowlany powiadasz No kurcze - takiego awansu sie nie spodziewalam Nie bylo mnie od piatku bo tym razem zamienilam strych na inne gorki i pojechalam w Bieszczady. Alez pieknie poloniny plona i jak fajnie jest poczuc jak wiatr gwizdze w uszach i galopowac na huculkach Dwudniowy tylko rajd - ale atrakcji na pol roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AskaK1719503823 22.10.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Karina, to i Ty koniara?! A fotkami jakimiś się podzielisz z koleżankami towarzyszkami koniarami..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.11.2008 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Dlaczego się do tej pory ukrywałaś, cholera jasna Cześć i czołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 02.11.2008 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Dzień dobry. Anirac co nowego we wspólnocie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.11.2008 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Anirac, czy Ty może otrułaś tę wspólnotę zasrańców i odsiadujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.11.2008 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Z jakiegoś nieznanego powodu nie dostawałam powiadomień o wpisach w Twoim dzienniku, więc miałam straszne zaległości.Za to jak fajnie tak sobie wejść i zobaczyć tyle zmian od razu! Łazienka wygląda bardzo przytulnie a kuchnia obiecująco. W parapecie trudno rozpoznać deskę szalunkową, ale wierzę w tę cudowną metamorfozę, bo mój osobisty też posiada zdolność przerabiania czegoś na coś innego (np. ze zdemontowanych półek na książki zrobił łoże małżeńskie).Szkoda, że zasoby ludzkie wspólnoty nie zmieniają się tak szybko jak Twoje niebo. Pomysł, że deszcz kapiący z balkonu przeszkadza w paleniu papieroska bardziej niż deszcz kapiący wprost na palacza wydał mi się szczególnie interesujący. No ale nie powinnam się wypowiadać, bo nigdy nie paliłam ani pod balkonem ani pod gołym niebem. Na takich ufoludziów to chyba rzeczywiście tylko uprzejma prośba o sformuowanie myśli na piśmie może podziałać. Najprawdopodobniej to przekroczy ich skromne możliwości, a przynajmniej zajmie zwoje mózgowe na czas jakiś, dając parę dni wytchnienia.A z tym ukrywaniem koniarskości to się naraziłaś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.11.2008 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Kobieto .... Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 24.11.2008 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Dzien dobry, czesc i czolem! Na wstepie wszystkich pozdrawiam Na drugim wstepie - wszystkich przepraszam, Na trzecim wstepie - jak milo WAS widziec!!! Dziewczyny kochane, zniknelam z foruma bo za duzo rzeczy sie dzialo, za rzadko siadywalam rekreacyjnie do internetu, czasami humor nie dopisywal, a i czasu nie bylo zbyt wiele. Dlugo by tlumaczyc - grunt, ze znow witam sie nisko i odkladam do glebokiej szafy woreczki z grochem by znow nie kleczec za kare za nieobecnosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.11.2008 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Spoooko! Od razu zaznaczam, że ja Ci na grochu klęczeć nie każę. Natomiast brakiem zdjęcia tych płytek, tak starannie ułożonych pod okiem szanownej Twojej Rodzicielki, to się naraziłaś! Umieram z ciekawości, jak sobie je wymyśliłaś i jak biedny pan kafelkarz pracujący pod presją je poukładał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.11.2008 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 PS. Olej daje ładny efekt, ale, niestety, nie utwardza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.11.2008 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 To samo chcialam napisac - gdzie zdjecia??? Umieramy z ciekawosci, prosze nas dluzej nie meczyc kolezanko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.11.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Wezmę pod uwagę łagodność moich Szanownych Koeżanek i grochem karać nie będę, ale ... no, co ja będę mówić ... dobrze, że wróciłaś. Melduj co i jak!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts