anirac 26.01.2009 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Assiagg - co do widokow - grunt to patrzec na zycie przez rozowe okulary i twardo stapac po ziemi Wierz mi, ze II pietro to blogoslawienstwo! Jak wchodze z siatami na gore to mam gleboko gdzies darmowy fitness jaki mi funduja te 4 pietra!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula74 26.01.2009 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 ale wchodzisz do siebie i to jest piękne DO SIEBIE !!!!!! DO WŁASNEGO MIEJSCA NA ZIEMI !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.01.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Noooo... Darmowy fitness nie jest wcale cool, szczegolnie jak sie wnosi kibelki, umywalki i takie tam... I placi sie za wniesienie za kazde pietro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 26.01.2009 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Malgos, a dlaczego im doplacasz od pietra? Zwykle ustalam cene za wniesienie, potem mowie- ale to 4 pietro, da pan rade? i mrugam zawziecie oczetami z troska. Pan sie prezy i mowi: no ba! Nie wspominam, ze to b. wysokie 4 pietro, a potem na finiszu - pytam "pewnie strasznie ciezko bylo, co?" Ale panowie zwykle zaprzeczaja, ze gdzie tam No i cena zostaje ta nizsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.01.2009 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Wiesz, ja ich i tak robie troszke, bo te moje 2 pietra sa jak zwykle 4. Ale w Leroy Merlin placi sie od pietra, nie od wysokosci... Z wykonawcami mozna sie jakos dogadac, z LM niekoniecznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 30.01.2009 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 No i znowu mam zagwozdkę Blaty kuchenne - oczywiście zaolejować, nawet zdecydowałam się na konkretny olej, ale ten z kolei jest bezbarwny, a taki dziewiczy buk jakoś mi nie w smak. No to wcześniej go umalować. No i tu zaczyna się problem. Bejca, która wybrałam - do niczego, zły kolor. A mi się marzy taki kolor jak tek. Miałyście może jakieś doświadczenie w barwieniu blatów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.01.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Hej. Gdybys chciala wiedziec, czy to Ty masz najgorszych sasiadow to zapraszam do siebie... Co do barwienia drewna to nie widze problemu, a najlepiej zglos sie z tym pytaniem do Ducha (ghost34). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 30.01.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Nie barwiłam blatów, ale specem od parkietów i podłóg jest Ghost, który bywa u Małgoś - z pewnością coś podpowie, bno to super spec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.01.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Olej też trochę zmieni kolor na ciemniejszy i żywszy. Może spróbuj na jakichś ścinkach. Bejcowanie? Może teraz są lepsze bejce, ale te stare jednak "oddawały" kolor przez jakiś czas po bejcowaniu. No i co z kontaktem z żywnością? Chyba są oleje z barwnikami - tak mi się wydaje, ale zawsze musisz pytać o możliwość użycia ich na blacie kuchennym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 30.01.2009 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Małgoś, już lecę do Ciebie zajrzeć co się dzieje! A co do blatów to właśnie próbuję nieudolnie. Masz rację Agduś co do kolorowych olejów, ale te z barwnikami generalnie średnio nadają się do blatów. Olej typowo pod blaty (a więc ekologiczny Osmo) jest bezbarwny. Więc wymyśliliśmy, że najpierw bejca na bazie rozpuszczalnika, a więc się ulotni, a potem ten tłuszczyk. Ale na próbkach to też nie to Monia - dzięki za podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.02.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Ejjj, nie za długo siedzisz u tej Małgoś?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.02.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Ejjj, nie za długo siedzisz u tej Małgoś?????? A co? Tez chcialas wpasc? Zapraszam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.02.2009 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Małgoś, wypuśc Ty wreszcie tę naszą Anirackę, coooo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.02.2009 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Ale ona sama nie chce wyjsc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.02.2009 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 To Ją wyturlaj!!!! No ilez można siedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.02.2009 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Karina, do domu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.02.2009 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Ale już!!!!! Bo palcata wezmę!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.02.2009 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 I nic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.02.2009 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Sprawdź, czy korzeni nie zapuściła . a może już nawet kwitnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.02.2009 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Sprawdzilam, nie zapuscila. Siedzi na swoim dachu i napawa sie, a nas nie zaprosi zolza jedna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts