malgos2 12.02.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Może o prostu każdy, kto dojedzie na spotkanie? O, i to jest dobry pomysl. To kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.02.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Muszę sprawdzić prognozę, kiedy pogoda będzie najgorsza na narty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.02.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 To długo poczekacie ... zima wraca!!! Cześć Dachowe Towarzystwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.02.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Sobota, niedziela - temp. odczuwalna -10*, -15* !!! Opady śniegu (w niedzielę słabsze). Od poniedziałku trochę cieplej i bez zachmurzenia. Sprawdzałam dla Sieprawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.02.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 A nie mówiłam ... wraca!!! U nas piździ, śnieżek drobny sypie, biało za oknem ... już mię zaczyna nudzić ten widok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.02.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Marudna jesteś! Taż luty mamy, to jak ma być za oknem, jeżeli nie biało?! Jakby było szaro, to by się marudziło, że anomalie, koniec świata, pisałoby się w wątku o przepowiiedniach Nostradamusa, że kredyty trza brać i szaleć. A tak biało jest i kredyty trza spłacać.Zapowiadali jesienią, że w tym roku zimy w ogóle nie będzie - ani grama! I co? Bulba! Nie umią przepowiadać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.02.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Czasami lubię sobie pomarudzić, a co ... nie wolno, hę Jest dobrze!!! Dzień w dzień powtarzam jak mantrę: "Dadzą kredyt i g...o mnie obchodzi ile czasu będę to spłacać!! Ale niech dzadzą!!!!" O A propos Nostradamusa ... czy On coś wspomniał może o moim kredycie O! Teraz lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.03.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 A gdzie nasz Dachowiec?????? Ktokolwiek widział ... ktokolwiek wie ...!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 06.03.2009 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Witam Szanowne Towarzystwo Dachowiec właśnie znów wlazł na swoje pięterko. Byłam, drogie Panie, na wyjeździe i stąd moja absencja. Wczoraj wieczorem dopiero wróciłam i próbuję wyrównać różnice czasowe w ogólnym samopoczuciu. Jak dojdę do siebie (pewnie w weekend) to upomnę się o to spotkanie, coście tam plotkowały wcześniej. Bo chyba nie piłyście beze mnie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.03.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Witam Szanowne Towarzystwo Dachowiec właśnie znów wlazł na swoje pięterko. Byłam, drogie Panie, na wyjeździe i stąd moja absencja. Wczoraj wieczorem dopiero wróciłam i próbuję wyrównać różnice czasowe w ogólnym samopoczuciu. Jak dojdę do siebie (pewnie w weekend) to upomnę się o to spotkanie, coście tam plotkowały wcześniej. Bo chyba nie piłyście beze mnie?? Skoro juz sie pojawilas, to zapraszam w sobote 14-ego na forumowe spotkanko. Na razie zapowiada sie ok. 15 osob... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.03.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Wystyrmałam się w zeszłym tygodniu na sławną dzwonnicę i wypatrywałam TEGO dachu. Wypatrzyłam dwa sąsiadujące, które wyglądały jakby kryły strychowe mieszkania. Pewnie jeden z nich to ten Twój. No to posłałam pozdrowienia. Skoro Cie nie bylo, to pewnie tłuką się tam jeszcze zmarznięte o szybę. Wpuść je! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.03.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Wystyrmałam się w zeszłym tygodniu na sławną dzwonnicę i wypatrywałam TEGO dachu. Wypatrzyłam dwa sąsiadujące, które wyglądały jakby kryły strychowe mieszkania. Pewnie jeden z nich to ten Twój. No to posłałam pozdrowienia. Skoro Cie nie bylo, to pewnie tłuką się tam jeszcze zmarznięte o szybę. Wpuść je! Agdus, a Ty nie przyjdziesz? Jeszcze nie robilam rezerwacji, masz szanse. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.03.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Gdzie i o której? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.03.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Gdzie i o której? Hmmm... To zalezy, o ktorej mozesz. Czesc ekipa przyjezdnych + Monia zjezdzaja 12-13 - wycieczka zaczyna sie macaniem betonu u mnie w mieszkaniu. 10 minut starczy. Potem zaczynamy obchod po knajpach i ludziska powoli dochodza, a na 18 robie rezerwacje w Bunkrze. Tak wiec jest wybor. Mowimy o 14 marca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.03.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 To ja propozycję przedstawię małżowi (znaczy, że go zostawię w sobotę samego na pastwę córek ) i dam znać. A o której przewidujesz zakończenie imprezy? Bo jakby co, to musze sobie nocleg w Krakowie zaklepać - do Niepołomek po nocy trudno wrócić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.03.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 To ja propozycję przedstawię małżowi (znaczy, że go zostawię w sobotę samego na pastwę córek ) i dam znać. A o której przewidujesz zakończenie imprezy? Bo jakby co, to musze sobie nocleg w Krakowie zaklepać - do Niepołomek po nocy trudno wrócić. Oj, o to to juz musialabys zapytac Ducha, Anje i wszystkich, co to sie zapowiedzieli na tance i spiewy. Mysle, ze gornej granicy nie ma. Dopoki nas z knajpy nie wywala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.03.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 No to nocleg koniecznie! Ale z tym nie mam problemu - na szczęście. Sprawę przedłożę wyższej instancji później. W okolicznościach sprzyjających Takoż własciwie można uznać, że się piszę na imprezę. A kto jeszcze będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.03.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 No to nocleg koniecznie! Ale z tym nie mam problemu - na szczęście. Sprawę przedłożę wyższej instancji później. W okolicznościach sprzyjających Takoż własciwie można uznać, że się piszę na imprezę. A kto jeszcze będzie? Na razie lista jest taka: Wiolasz, Anja + Dejw, Duch, Daggulka, Kachna28, Monia, jak sie uda wyrwac Ani Dario, byc moze Editta, Dorfi, Maluszek z mężem, Efilo, byc moze Nefer, Malka. No i ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.03.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Szanowny Pan znalazł w necie piekną posiadłość w podkarpackiem .... chyba czas się zastanowić, zawszeć to bliżej, no nie??? To a propos tego spotkania piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.03.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Szanowny Pan znalazł w necie piekną posiadłość w podkarpackiem .... chyba czas się zastanowić, zawszeć to bliżej, no nie??? To a propos tego spotkania piszę Nastepny zlot w siedlisku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts