Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Trzy po trzy - czyli plotki (komentarze) strychowe :)

anirac

Recommended Posts

Zdrowych pogodnych Świąt Wielkanocnych

pełnych wiary nadziei i miłości.

Radosnego, wiosennego nastroju,

serdecznych spotkań w gronie rodziny

i wśród przyjaciół

oraz wesołego "Alleluja".

http://www.imexgraf.pl/karty_swiateczne/wielkanocne/2009/imid/03.273_imexgraf_pl.jpg

• Odpowiedzi 606
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...
  • 4 weeks później...

Cześć Brazuniu, cześć Wszystkim ...

Żyję, ale co to za życie.

Nie mogę się pozbierać - za dużo kłopotów dookoła. W zbyt dużej rozsypce psychicznej jestem. Wybacznie. Jak zbiorę się do kupy, jak stanę na nogi - będę znowu, bo tu poniekąd ulokowałam kawał marzeń - na tym forum :)

Jestem wierną "czytaczką" Twojego dziennika od pierwszego wpisu. Głowa do góry nabierz do tego co się stało dystansu. Masz swoje miejsce na ziemi i ciesz się tym. Nie każdemu jest to dane. Wiem, że to Cię pewnie nie pocieszy, ale szukaj w tym co się stało pozytywów. I pisz, pisz masz świetne pióro i je wykorzystuj.

Pozdrawiam

Meggi56

Zamiast mnie zapomnieć...

Wiesz co Pippi ... no teraz to dowaliłaś :-?

Trzymaj się, jesteśmy z Tobą, chociaż kilometry dzielą nas niezłe!!!

Chyba za długo się izolowałam, zdziczałam i zbyt wiele rzeczy mnie teraz rozbija.

Skończ z tym!!!!! Czas się podnieść!!!

Witaj Anirac,

Nie odzywałam się wcześniej, ale wiedz, że czytałam Twój dziennik z wypiekami na twarzy od kiedy tylko się pojawił na forum Muratora i kibicowałam Twoim przeprawom zarówno ze wspólnotą, urzędami jak i budowlańcami. Stworzyłaś piękne niebo - swoje niebo.

Nie wiem dokładnie jakie nieszczęście Cię spotkało, ale wierzę i że i to przetrwasz, jesteś wspaniałą i bardzo zdeterminowaną osobą.

Pozdrowienia

kar_ma (miłośniczka starego Krakowa)

Dzięki dziewczyny, najgorzej jest z emocjami - jak złapie sie doła to potem żadna drabina nie pomaga by wyjść na powierzchnię.

Staram się łapać równowagę i mimo mojej absencji na forum jest z Wami blisko - podczytuję, nie udzielam się specjalnie, ale kibicuję mocno wszystkiemu co się u Was dzieje.

No i mam nadzieję, że wreszcie uda się nam spotkać, że nic już nie stanie na przeszkodzie by dotrzeć na umówione spotkanie :)

Buziaki serdeczne dla Was, Kochane...

• 2 weeks później...
A moze na zlot sie wybierzesz 27 czerwca? :roll: :roll: :roll:

Wiesz, chciałabym, ale nie wiem czy praca mi na to pozwoli, bo i trochę to daleko z Krakowa, chociaż wybór Mazowsza jak najbardziej zrozumiały, żeby była jak najbardziej sprawiedliwie.

A Ty jak dojedziesz? Bo widziałam Cię w spisie imprezowiczów :)