Maluszek 10.04.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Zdrowych pogodnych Świąt Wielkanocnych pełnych wiary nadziei i miłości.Radosnego, wiosennego nastroju,serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz wesołego "Alleluja". http://www.imexgraf.pl/karty_swiateczne/wielkanocne/2009/imid/03.273_imexgraf_pl.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.04.2009 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Zdrowych, wesolych Karinko! http://img2.imageshack.us/img2/9803/verdun2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.04.2009 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Dachowcu, gdzieżeś Ty??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 14.05.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Anirac, kochana, głowa do góry!!! Dasz radę - nie tyle przeszłaś i dałaś radę Jestem z Tobą, choć z daleka (ale nie aż tak bardzo ) Buziaki, ściskam Cię z całych sił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 14.05.2009 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Cześć Brazuniu, cześć Wszystkim ... Żyję, ale co to za życie. Nie mogę się pozbierać - za dużo kłopotów dookoła. W zbyt dużej rozsypce psychicznej jestem. Wybacznie. Jak zbiorę się do kupy, jak stanę na nogi - będę znowu, bo tu poniekąd ulokowałam kawał marzeń - na tym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula74 14.05.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Aniractrzymaj się cieplutko i nie daj się smutkom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.05.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Trzymaj się Dachowcu!!!!! A jak już stwierdzisz, że sama nie dajesz rady, to wołaj na pomoc - coś na pewno wymyślimy!!!!!!! Sama nie jesteś!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Meggi56 14.05.2009 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Jestem wierną "czytaczką" Twojego dziennika od pierwszego wpisu. Głowa do góry nabierz do tego co się stało dystansu. Masz swoje miejsce na ziemi i ciesz się tym. Nie każdemu jest to dane. Wiem, że to Cię pewnie nie pocieszy, ale szukaj w tym co się stało pozytywów. I pisz, pisz masz świetne pióro i je wykorzystuj. Pozdrawiam Meggi56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 15.05.2009 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Dziękuję Wam bardzo. Zamiast mnie zapomnieć, Wy pamiętacie, pocieszacie i wspieracie - to lepsze niż 4 budowy razem wzięte Chyba za długo się izolowałam, zdziczałam i zbyt wiele rzeczy mnie teraz rozbija. Jeszcze raz - serdeczności dla Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.05.2009 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Zamiast mnie zapomnieć... Wiesz co Pippi ... no teraz to dowaliłaś Trzymaj się, jesteśmy z Tobą, chociaż kilometry dzielą nas niezłe!!! Chyba za długo się izolowałam, zdziczałam i zbyt wiele rzeczy mnie teraz rozbija. Skończ z tym!!!!! Czas się podnieść!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.05.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Juz Cie co najmniej 3 zloty ominely. Jak tak dalej pojdzie, to nastepnym razem karniakami upijemy Cie do nieprzytomnosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kar_ma 17.05.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Witaj Anirac, Nie odzywałam się wcześniej, ale wiedz, że czytałam Twój dziennik z wypiekami na twarzy od kiedy tylko się pojawił na forum Muratora i kibicowałam Twoim przeprawom zarówno ze wspólnotą, urzędami jak i budowlańcami. Stworzyłaś piękne niebo - swoje niebo. Nie wiem dokładnie jakie nieszczęście Cię spotkało, ale wierzę i że i to przetrwasz, jesteś wspaniałą i bardzo zdeterminowaną osobą. Pozdrowieniakar_ma (miłośniczka starego Krakowa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.05.2009 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Karinko, jestem blisko, daj znac gdybys czegos potrzebowala. Pogadac, wyjsc gdzies, wyplakac sie... Nie jestes sama... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 18.05.2009 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Ja też dojadę, jeśli trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 22.05.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 anirac - trzymaj się , będzie dobrze. I wracaj do nas szybciutko, i pisz bo oczu od Twojego dziennika oderwać nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 27.05.2009 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Dzięki dziewczyny, najgorzej jest z emocjami - jak złapie sie doła to potem żadna drabina nie pomaga by wyjść na powierzchnię. Staram się łapać równowagę i mimo mojej absencji na forum jest z Wami blisko - podczytuję, nie udzielam się specjalnie, ale kibicuję mocno wszystkiemu co się u Was dzieje. No i mam nadzieję, że wreszcie uda się nam spotkać, że nic już nie stanie na przeszkodzie by dotrzeć na umówione spotkanie Buziaki serdeczne dla Was, Kochane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.05.2009 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 My tez o Tobie myslimy caly czas. A moze na zlot sie wybierzesz 27 czerwca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.05.2009 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Hej Dachowcu, pogoń te złe emocje!!!! Życie jest zbyt piękne, żeby je sobie paprać!!!! Drabinę przytargałam ... właź na górę!!!! http://www.bscpl.vbiz.pl/Image/Kopia%20Drabina.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 09.06.2009 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Brazuniu kochana, toś się musiała zdźwigać, ale za to jaki efekt! Jesteś przekochana. Przeganiam te emocje, ale te paskudy ciągle wracają, ale nic to - z taka drabiną, takim widokiem i takim wsparciem - wszystko się uda! Buziaki - nawet nie wiesz ile zrobiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 09.06.2009 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 A moze na zlot sie wybierzesz 27 czerwca? Wiesz, chciałabym, ale nie wiem czy praca mi na to pozwoli, bo i trochę to daleko z Krakowa, chociaż wybór Mazowsza jak najbardziej zrozumiały, żeby była jak najbardziej sprawiedliwie. A Ty jak dojedziesz? Bo widziałam Cię w spisie imprezowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts