Heath 26.02.2008 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Anirac, sam nie wiem od czego zacząć... Po pierwsze, podziwiam za wiarę i determinację. Jak zobaczyłem pierwsze zdjęcia, aż skrzywiłem się, ale kiedy zobaczyłem o jakie miejsce chodzi, gały mi wyskoczyły z orbit!! Dla takiego widoku warto poświęcić nawet pół życia na remont, o nerwach nie wspominając. Studiowałem w Krakowie i chciałem tam zostać ale... zresztą nieważne, napijmy się. Po drugie, świetnie się czyta twój dziennik. Gratuluję polotu i dopisuję do ulubionych!!! Po trzecie, życzę powodzenia i wytrwałości, czekam na następne odcinki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klobak 26.02.2008 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 swietnie, bo juz myslalem, ze to jakas postac ksiazkowa a nie osoba z krwi i kosci. ja mam spotkanie wspolnoty 4 marca po tym dniu mysle, ze bede wiedzial na czym stoje. moja zona nie moze sie doczekac jak zostanie dachowcem a ja dostaje kota w oczekiwaniu na decyzje. zeby sie tylko udalo. pozdrawiam p.s. mozesz podac koszt uslug gorali, bo moze na slasku czulliby sie rownie swojsko co na twoim dachu pa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 26.02.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Zrób nam wszystkim przyjemność i wstaw wiecej fotek z widokiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patka 26.02.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 super miejscowka, wiele pracy ale kurcze na prawde warto, trzymaj sieps-slicznie ci z ta miotla:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 27.02.2008 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 ps-slicznie ci z ta miotla:) No wiesz - taka blachara ze mnie, tylko zamiast BMW wole bardziej ekologiczne srodki lokomocji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 27.02.2008 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 swietnie, bo juz myslalem, ze to jakas postac ksiazkowa a nie osoba z krwi i kosci. No wiesz, jak wierzysz w czarownice i miotly, to spokojnie - jestem prawdziwa p.s. mozesz podac koszt uslug gorali, bo moze na slasku czulliby sie rownie swojsko co na twoim dachu pa! Gorale biora 17 zl/h i organizuje im nocleg. Trudno bylo ustalic cene za robocizne za m2, bo nie wiadomo jak pojdzie np. ze sciaganiem starego dachu i takie tam inne problemy (patrz: nieoczekiwane lanie wienca) Powodzenia na Twojej rozmowie ze wspolnota. I lyknij sobie tak na zapas spora dawke nervosolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 27.02.2008 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Studiowałem w Krakowie i chciałem tam zostać ale... zresztą nieważne, napijmy się. No ja tez wlasnie chcialam zostac i masz babo placek. Wspolnote, ktora chce zamordowac, topniejace fundusze i na pocieszenie - wlasnie ten widok. No...ale napijmy sie Po drugie, świetnie się czyta twój dziennik. Gratuluję polotu i dopisuję do ulubionych!!! Po trzecie, życzę powodzenia i wytrwałości, czekam na następne odcinki!!! Bardzo dziekuje za te wszystkie komplementa i rumienie sie jak dziecielina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 27.02.2008 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Dominiko, co do tej kondycji, to moje pluca jakos nie chca sie do tego przekonac, zwlaszcza po wniesieniu 40 kg gwozdzi Kiedy skoncza dach? - jak nie pojde do wiezienia za morderstwo Wspolnoty, to pewnie za 2 tygodnie. Agdus - dzieki za komentarz i ciesze sie, ze podoba Ci sie moja budowa. Ja tez wpisalam sie na liste biblioteczna do Ciebie Andzik, zlituj sie kobieto - ile mozna patrzec na te gore kamienia na wzgorzu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 27.02.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 No i doczekałam się kolejnego odcinka (sprawdzam po kilka razy dziennie ), szkoda tylko, że odsłania on kolejne problemy Nic to, trzymaj się, nie załamuj, może nagraj im wszystkie seriale na dvd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 27.02.2008 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Chyba bez problemów żadna budowa nie byłaby ważna. No ale mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Wieczorem nasz kierownik budowy stwierdził, że konstrukcja dachu wymaga takich, jak nasze, rozwiązań, więc jestem już spokojniejsza o te życzliwe donosy. A nagrywanie to całkiem niezły pomysł, nawet jak połączę kilka odcinków z różnych tasiemców, treść powinna się zgadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.02.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Właśnie miałam zamiar dokładnie to samo zaproponować. Nagrywaj od tej chwili wszystkie tasiemce, a tuż przed wprowadzeniem się zaproś wspólnotę na herbatkę, ciasteczka, nalewkę babuni i... trzy dni oglądania seriali nonstop! Pokochają Cię lub padną! I nawet nie zauważą, jak się wymkniesz po angielsku zostawiając ich sam na sam z 3999 odcinkiem Mody na sukces. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 28.02.2008 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Anirac, smutne to, że i Was nie ominęły kłopoty przy budowie, ale gdyby ich nie było, to pewnie nudno by było Nie poddawaj się i uparcie zmierzaj do celu, jaki sobie wytyczyliście Trzymam kciuki - będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patka 28.02.2008 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 wyjscie jedno- nalewka babuni co rano pod mieszkaniami wspolnoty zamiast butelki mleka z czasów prl. Moja babcia taka pija i wiem ze jej sasiadki tez lubia. Nistety z tego co wiem wspolnoty to ciezki kawalek zycia a w krakowie szczegolnie. forum da ci sile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patka 28.02.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 a tak na marginesie to czym bedziecie kryc ten dach, i czy bedzie pelne deskowanie czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 29.02.2008 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Dzieki dobrzy ludkowie za wsparcie. No coz - sniezacy IV program to nie lada problem, mowie Wam Bo brak dachu, czy sypiace sie rynny nie sa tak wazne dla Wspolnoty. Wczoraj w ramach atrakcji mielismy nawet wizyte sanepidu A dach bedzie mial pelne deskowanie, a wlasciwie OSB 18 mm, na to papa podkladowa i wierzchniego krycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.02.2008 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Sanepid badał wpływ braku kolejnego odcinka serialu na zdrowie mieszkańców? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 29.02.2008 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Wiesz, to mogl byc konkretny powod, dla ktorego przyszli. A ja sie zastanawialam jaki mieli cel Ale mielismy i tak niezla satysfakcje, jak te dwie grube panie o maly co nie padly na wysokosci II pietra, wchodzac do nas, potem je postraszylismy i pytamy, czy maja kaski, bo bez tego na budowe wstep wzbroniony, wiec juz mialy dosyc, a potem nie wiedzac czego maja sie doczepic i po co przyszly - odpisaly sobie sklad FOBOS-u do impregnacji drewna i poszly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.02.2008 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Następnym razem, gdy przyjdą, poproście, żeby, skoro i tak idą na górę, pomogły Wam wnieść po wiaderku impregnatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.03.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Tak jakoś dziwnie mi w duszy gra, że te dwie panie z sanepidu już tam nie zawitają! Ale może przyślą nowe, młodsze, szczuplejsze i bardziej wysportowane Wtedy to i nadprogramowo parę rolek papy dotarło by na górę kurcgalopkiem Seriale telewizyjne są ze wszechmiar potrzebne!!!! Jeszcze tego nie odkryłyście One są jak tlen dla zbolałych brakiem powietrza płuc!!!! A już wpływ seriału na zdrowie emerytowanych gospodyń domowych jest ogromny: takie emerytki, gdy nie mają Mroczków przed oczami chorują, a nasza służba zdrowia nie jest w stanie zająć się odpowiednio taką ilością niedomagających Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.03.2008 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Dlatego też panie owe leczą się wirtualnie w Leśniej Górze. Służba zdrowia oszczędza, panie są dopieszczone przez przystojnych lekarzy i mają o czym porozmawiać przy kawce, naleweczce i ciasteczku (wzrasta sprzedaż tych produktów). Same korzyści dla polskiej gospodarki!!!Wniosek:Nie możesz pozbawiać sąsiadów ukochanych seriali, jeżeli nie chcesz wywołac poważnego kryzysu ekonomicznego w Polsce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts