Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Trzy po trzy - czyli plotki (komentarze) strychowe :)

anirac

Recommended Posts

no anirac, nie martw sie silna dziolcha jestes poplacz sobie w koncie i sie nie poddawaj. Wiesz pomysl ze po latach chudych sa lata bogate, i WALCZ masz o co i to miej przed soba zawsze. Pomysl sobie ze jest grupa ludzi ci zyczliwych i trzymajacych kciuki takich jak chociazby ja :wink: . Pozdrawiam

ps. nie dziw sie emerytom, oni maja chwile dla siebie a ty rob swoje.

• Odpowiedzi 606
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

To był świetny pomysł! Teraz kółko geriatryczne siądzie nad papierami, może się pokłócą, pożreją i zajmą sami sobą. A przy okazji dobrze nasłuchuj i notuj, bo to, co jeden sąsiad na drugiego chlapnie w złości może Ci się potem przydać. Byleś tylko nie pomyliła, który był ormowcem, który donosił, a który podrywał sąsiadkę.

Anirac,

Z okazji Świąt Wielkanocnych życzę Ci:

miłości, która jest ważniejsza od wszelkich dóbr,

zdrowia, które pozwala przetrwać najgorsze.

Pracy, która pomaga żyć.

Uśmiechów bliskich i nieznajomych, które pozwalają lżej oddychać i szczęścia, które niejednokrotnie ocala nam życie.

A przede wszystkim dużego odpocznienia , żebyś naładowała akumulatory na dalsze etapy budowlane :wink:

http://img152.imageshack.us/img152/8632/wielkanocnejajkave2.png

Kochani, bardzo, ale to bardzo dziekuje za wszystkie zyczenia, trzymanie kciukow i tyle cieplych slow.

Tosinku, specjalnie dla Ciebie postaram sie wkleic jeszcze dzis jakis obrazek spod Wawela :)

Heath - ale to nie beda zdjecia w mundurze ;)

Patka - kciukasy trzymaj, a ja, ze lzawa nie jestem to i pobekiwac nie bede :)

Agdus - z moim talentem do komplikowania sobie zycia to napewno cos pokrece jak zaczne podsluchiwac :)

Monia, Braza i Andzik - wszelkie serdecznosci w Wasza strone i dzieki sliczne za zyczenia.

Chcialam wstawic takie lekko paskudne zyczenia, ale informatycznie mnie to przeroslo, wiec tylko link:

http://humor.urbanski.org/content/view/227/77/lang,/