Heath 28.03.2008 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Wielkieś smutki nam poczyniła ostatnim swem postem... 3maj się i buduj jak najszybciej żebyś nie musiała już się kontaktować z przemiłą wspólnotą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 28.03.2008 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 W każdej bajce występuje też czarownica, więc tę rolę mogę zagrać ja i............ uważyć jakąś miksturę na sąsiadów. idę szukać ziół i np..............arszeniku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 28.03.2008 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Tosia, jesteś niezastąpiona A może uda Ci się wyczarować zakończenie: żyli długo i szczęśliwie? Trzymam kciuki za wszystkich co budują, żeby tak to się kończyło. Heath, Ty mi tu nie Urszulkuj, bo jeszczem dycham, ale kciuki trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.03.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 W mordę jeża, to naprawdę jeszcze takie swołocze podszywające się pod ludzi pałętają się po tej planecie No przecież na odstrzał tylko!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.03.2008 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Tosia, jesteś niezastąpiona A może uda Ci się wyczarować zakończenie: żyli długo i szczęśliwie? Trzymam kciuki za wszystkich co budują, żeby tak to się kończyło. Heath, Ty mi tu nie Urszulkuj, bo jeszczem dycham, ale kciuki trzymaj Ty się zdecyduj; albo będą WSZYSCY żyli długo, albo NIEKTÓRZY szczęśliwie. Ja bym się skłaniała ku tej drugiej wersji... Arszenik i stare koronki... - jakoś tak to było. A'propos - masz stare koronki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.03.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 A co do okien, to czemu się boisz pcv? One się tylko tak mało szlachetnie nazywają. Ja się wyleczyłam z drewnianych, kiedy oglądnęłam drewniane znanej firmy po kilku latach tkwienia w oknach. Chociaż niby miały być super trwałe, wymagały jednak malowania. A takie malowanie pędzlem, to juz nie jest TO. Wyglądały... tak se.My mamy pcv białe, bo tak nam pasowało do elewacji. Niczego nie udają (nie lubię udawania), chociaż przyznaję, że niektóre pcv udają drewno całkiem udanie.A nie macie jakiegoś narzuconego koloru, coby dopasować się do pozostałych okien w kamienicy? U moich rodziców np. muszą być białe i koniec! PS. Pamiętaj o progu win-step. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 30.03.2008 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Kolor na szczęście nie jest narzucony, więc dlatego kombinuję z oknami. Ponieważ ja jestem raczej rustykalna baba toteż i drewno mocno mi w duszy gra. Gorzej z finansami, więc ten plastik to takie trochę zło konieczne. Masz rację, Agduś, że po co cokolwiek udawać, ale kurcze - nie mogę się przekonać do białego przy klimatach strychowych. Chcę odsłonięte belki, deski na podłodze, więc i okno mi pasuje w tym nurcie. I muszę przyznać, że ten udawany złoty dąb jest całkiem, całkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 30.03.2008 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Hej, ja na poczatku chciałam tylko drewniane ale juz mi przeszło jak mi powiedzieli o konserwacji takich okien......zdecydowałam sie na oknoplast Kraków..będzie ''złoty dab'' kolor w masie..Oknoplast Kraków ponoć dobra firma.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 30.03.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Tak, ponoć dobra firma, a okna całkiem ładne - mój sąsiad ostatnio wstawiał złote dęby w domku bardzo stylowym i wyglądają bardzo ładnie - doskonale udają drewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 30.03.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Tak, ponoć dobra firma, a okna całkiem ładne - mój sąsiad ostatnio wstawiał złote dęby w domku bardzo stylowym i wyglądają bardzo ładnie - bardzo dobrze udają drewno i o to chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAAW 04.04.2008 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 miejsce, styl, odwagę i determinację... PODZIWIAM i GRATULUJĘ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 04.04.2008 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 No to mnie Monia i Andzik - pocieszylyscie. Moze polubie te moje plastiki herbu zloty dab A ja chyba zdecyduje sie na Okno-Plus, dali mi ciut lepsza wycene niz Okno Plast. Kurcze, juz same te nazwy mi sie myla, wiec moze i jakosc jest ta sama (a przynajmniej tak wyglada na ofercie) AAAW - bardzo dziekuje za dopisanie sie do plotek. Wielkie serdecznosci, a swoja droge - zycze Ci jak najszybszego zasiedlenia Kaczuszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.04.2008 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Anirac, a czy to musi być złoty dąb Nie moga być troszkę ... inne Okno-Plus ma łądny orzech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 05.04.2008 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Jakos tak na najbardziej "drewniane" mi one wygladaly.A dlaczego sie krzywisz na ten kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.04.2008 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Jakos tak na najbardziej "drewniane" mi one wygladaly. A dlaczego sie krzywisz na ten kolor? No nie widzi mi się jakoś tak irracjonalnie Nie wiem, może za dużo tego"złotego dębu" wkoło Do niczego oczywiście nie namawiam, ale jeśli o mnie chodzi, to raczej już oferty tej akurat firmy wolałabym orzech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 08.04.2008 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Czyżbyś była kwietniowym barankiem??? Jeśłi tak to uporu zyczymy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 08.04.2008 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 ano wlasnie taka ze mnie wiosenna rogacizna No i upor chyba jednak sie przydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klobak 11.04.2008 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 ponownie przylaczam sie do peletonu uuuf, anirac ty to naprawdę jestes ze stali, ostanio u nas byly zebrania wspolnot, hmmm......na jednej pani z naszej klatki gotow bylem sie dopuscic rekoczynu. tak to ze mna jest, moge ciagnac sprawe wirtualnie, ale jak przyjdzie do decyzji to juz sie sprawy przeciagaja. ale to wlasnie to miejsce gdzie chlopcy ida na lewo a mezczyzni na prawo a do maminego cycka powrotu nie ma dlatego od nastepnego tygodnia podejmuje kroki. to miedzy innymi dlatego mnie nie bylo ostatnio tak dlugo, balem sie zmierzyc ze strychem. wiesz co, mam do ciebie wieeeelka prosbe, nie jestem typem uciazliwym, wiec jesli mogla bys mi poswiecic troszeczke cennego czasu, wyslij prosze smsa na ten numer 508 038 900 a oddzonie w tygodniu i sie umowimy to zadam ci pare konkretnych pytan, liste wlanie ukladamy z zona. iteresuja mnie sprawy cen i formalnosci oraz klod (tych pod nogami) ale ponad wszystko jak to jest w tym raju. cos ostatnio umknal mi cel z oczu, cel dla ktorego warto sie uzerac z urzedami i sasiadami, z niepogoda i brakiem gotowki. cholera "am i man or mouse?!" alleluja i do przodu ! pozdrawiam cie serdecznie i zycze duzo sil! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 14.04.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Witaj anirac. Przeczytałam Twój dziennik i to była najlepsza rzecz jaka mi się dziś przytrafiła. Fantastyczna lektura. Fantastyczne widoki i nie tylko te przez okno ale również te na przyszłość. Życzę Ci abys pokonała wszelkie trudności bo piękne mieszkanko poprostu Ci się należy. Oczywiscie będę podgladać nadal a w wolnym czasie zapraszam do mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.04.2008 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Witam! Za taki widok mozna dac sie pokrajac! Tez myslalam o adaptacji, ale sie zalamalam (moze dlatego, ze az takich widokow nie bylo ). Gratuluje odwagi, mocno trzymam kciuki i moze sie kiedys wprosze na kawke z widokiem na Wawel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts