anirac 19.04.2008 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Bea i Malgos - bardzo dziękuję za komentarze. Teraz to już z górki (chyba) - tynki, ściany, okna, wykończenie. Klobak - nie poddawaj się! Masz mój numer więc dzwoń jak potrzebujesz! łatwo nie będzie, ale może warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 19.04.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Nareszcie podpisane!!! GRATULUJĘ!!!!! http://img504.imageshack.us/img504/4102/bukietruo6.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.04.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Bea i Malgos - bardzo dziękuję za komentarze. Teraz to już z górki (chyba) - tynki, ściany, okna, wykończenie. Wiesz, dopiero wykonczeniowka Cie wykonczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 20.04.2008 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Dzięki wielkie Monia, wreszcie mam jako taki komfort psychiczny Małgoś - ja wiem, że przy wykończeniu najbardziej prawdopodobne jest wykończenie inwestora, ale jakoś po tym wszystkim co przeżyłam traktuję to kosmetycznie. Po prostu na więcej rzeczy będę mieć wpływ i ewentualnie pretensje do siebie. A już doczekać się nie mogę kładzenia płytek, tynków i montowania kibla Żeby tylko finanse dopisały... bo nerwy mam na postronkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.04.2008 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Dzięki wielkie Monia, wreszcie mam jako taki komfort psychiczny Małgoś - ja wiem, że przy wykończeniu najbardziej prawdopodobne jest wykończenie inwestora, ale jakoś po tym wszystkim co przeżyłam traktuję to kosmetycznie. Po prostu na więcej rzeczy będę mieć wpływ i ewentualnie pretensje do siebie. A już doczekać się nie mogę kładzenia płytek, tynków i montowania kibla Żeby tylko finanse dopisały... bo nerwy mam na postronkach Podziwiam Cie naprawde! Ja mialam na oku poddasze na Krupniczej (ale bardzo male i ciemne) albo na Grzegorzeckiej (ale tam 10% udzialow mialo miasto), a potem juz przestalam szukac, bo mnie znajomi zniechecili, ze to kasy jak lodu i w ogole. Teraz jak widze, ile mnie kosztuje taka niby lekka robota jak stawianie scian z k-g, elektryka, podlogi, malowanie itp., to sobie nie wyobrazam nadzorowania ciezszych robot, szczegolnie, ze faceci traktuja blondynki jak kretynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 20.04.2008 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Malgoś, dałabyś radę. Ważne tylko by mieć przed oczyma cel ostateczny. Każda budowa złości, ale i daje masę frajdy. Co do strychów to temat faktycznie nie należy do łatwych, ale... U mnie też gmina miała część udziałów + wspólnota. Przeżyłam ich i wierzę, że dalej też się uda. A potem...marzy mi dom na wsi na hektarach Trzymam kciuki za Twoje mieszkanko, właściwie to możesz już pakować walizki i się przeprowadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.04.2008 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Malgoś, dałabyś radę. Ważne tylko by mieć przed oczyma cel ostateczny. Każda budowa złości, ale i daje masę frajdy. Co do strychów to temat faktycznie nie należy do łatwych, ale... U mnie też gmina miała część udziałów + wspólnota. Przeżyłam ich i wierzę, że dalej też się uda. A potem...marzy mi dom na wsi na hektarach Trzymam kciuki za Twoje mieszkanko, właściwie to możesz już pakować walizki i się przeprowadzać Nie dziekuje . Eh, kazdej z nas sie w koncu uda, tylko kiedy? Fajnie bedzie wnosic te wszystkie ksiazki na gore . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.04.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 To ja namawiam do tych hektarów Poszukamy sobie razem!!! Gratuluję I ... byle dalej do przodu!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 23.04.2008 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Gratulacje! http://www.wsp.krakow.pl/zsp/pages/szampan.jpg I pamiętaj, niech te minusy nie przesłaniają Ci plusów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 01.05.2008 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 Ooooo, nareszcie jakieś nowe wieści Kończcie ten taras jak najszybciej, bo pogoda sprzyja tarasowym wypoczynkom i koniecznie pamiętaj o roślinach na tarasie, żeby choć troszkę natury sobie przybliżyć A póki co czekamy na jakieś fotki z budowlanych sesji zdjęciowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 01.05.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 Ooooo, nareszcie jakieś nowe wieści Kończcie ten taras jak najszybciej, bo pogoda sprzyja tarasowym wypoczynkom i koniecznie pamiętaj o roślinach na tarasie, żeby choć troszkę natury sobie przybliżyć A póki co czekamy na jakieś fotki z budowlanych sesji zdjęciowych. no właśnie ..fotki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 04.05.2008 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Właśnie wróciłam z majówki więc zdjęcia wstawię jutro, parę dni temu rzeczy martwe odmówiły posłuszeństwa więc tylko skrobnęłam parę słów, gwoli postępu prac Monia - kwiatki będą obowiązkowo i już planuję skrzyneczki, iglaki, zioła .... bo ja jestem mocno zakręcona na punkcie wszelkiego rodzaju zielska i badylków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 06.05.2008 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Trafiłam przypadkiemCzytałam z ogromną przyjemnościąZ pewnoscią będę wracała........................ale cudowna opowiastka........................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 06.05.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Kochanieńka, to ja juz Ci ten Wawel jestem w stanie darować ale św. Piottra i Pawła to już nie. TO jest przegięcie mieć takie widoki. Ja też chcę moze się zamienimy na domki????? W zyciu mnie tak nie skręcało z zazdrości. Cudny to wasze poddasze, ach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 07.05.2008 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Tosia, to powiem wiecej, ze gdyby nie wybudowany hotel Radisson, pare lat temu mialabym jeszcze widok na kosciol Mariacki i Ratusz. Ale jak sama slusznie zauwazylas - zbyt duzo szczescia - to zadowole sie tylko samymi wystajacymi wiezami Ale swoja droga - zadroscic nie musisz bo masz swoj domek i tyle pasji, ze Tobie tylko mozna zadroscic!! Ale jak bedziesz w Krakowie - to wpadniesz na kawke, nie? Betina - prosiemy, prosiemy .... zagladaj jak najczesciej, jest mi bardzo milo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patka 17.05.2008 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 anirac, ale jestes niesamowita. zdjec oczywiscie wiecej poprosimy- a piora to ci zazdroszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 17.05.2008 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 Fotki, fotki, więcej fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.05.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 Podziw szczery mój kładę u stóp Twoich!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 18.05.2008 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 O matko, dziewczyny - przecież ja na te komplementy przestanę używać różu, bo będę niedługo wyglądać jak piwonia. Dzięki serdeczne, tylko, ze aż sie boję wkleić zdjęcia. Bo jak zobaczycie do jakiego stanu zamierzam się wprowadzić to zrzucicie się dla mnie na wizytę u psychiatry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.05.2008 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Na nic się nie zrzucam, siodło kupiłam i szmal mi potrzebny I większe wariactwa widziałam, więc spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts