Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Trzy po trzy - czyli plotki (komentarze) strychowe :)

anirac

Recommended Posts

• Odpowiedzi 606
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dzięki wielkie Monia, wreszcie mam jako taki komfort psychiczny :)

Małgoś - ja wiem, że przy wykończeniu najbardziej prawdopodobne jest wykończenie inwestora, ale jakoś po tym wszystkim co przeżyłam traktuję to kosmetycznie. Po prostu na więcej rzeczy będę mieć wpływ i ewentualnie pretensje do siebie. A już doczekać się nie mogę kładzenia płytek, tynków i montowania kibla :) Żeby tylko finanse dopisały... bo nerwy mam na postronkach ;)

Dzięki wielkie Monia, wreszcie mam jako taki komfort psychiczny :)

Małgoś - ja wiem, że przy wykończeniu najbardziej prawdopodobne jest wykończenie inwestora, ale jakoś po tym wszystkim co przeżyłam traktuję to kosmetycznie. Po prostu na więcej rzeczy będę mieć wpływ i ewentualnie pretensje do siebie. A już doczekać się nie mogę kładzenia płytek, tynków i montowania kibla :) Żeby tylko finanse dopisały... bo nerwy mam na postronkach ;)

Podziwiam Cie naprawde! Ja mialam na oku poddasze na Krupniczej (ale bardzo male i ciemne) albo na Grzegorzeckiej (ale tam 10% udzialow mialo miasto), a potem juz przestalam szukac, bo mnie znajomi zniechecili, ze to kasy jak lodu i w ogole. Teraz jak widze, ile mnie kosztuje taka niby lekka robota jak stawianie scian z k-g, elektryka, podlogi, malowanie itp., to sobie nie wyobrazam nadzorowania ciezszych robot, szczegolnie, ze faceci traktuja blondynki jak kretynki. :evil:

Malgoś, dałabyś radę. Ważne tylko by mieć przed oczyma cel ostateczny. Każda budowa złości, ale i daje masę frajdy. Co do strychów to temat faktycznie nie należy do łatwych, ale... U mnie też gmina miała część udziałów + wspólnota. Przeżyłam ich i wierzę, że dalej też się uda.

A potem...marzy mi dom na wsi na hektarach :)

Trzymam kciuki za Twoje mieszkanko, właściwie to możesz już pakować walizki i się przeprowadzać :)

Malgoś, dałabyś radę. Ważne tylko by mieć przed oczyma cel ostateczny. Każda budowa złości, ale i daje masę frajdy. Co do strychów to temat faktycznie nie należy do łatwych, ale... U mnie też gmina miała część udziałów + wspólnota. Przeżyłam ich i wierzę, że dalej też się uda.

A potem...marzy mi dom na wsi na hektarach :)

Trzymam kciuki za Twoje mieszkanko, właściwie to możesz już pakować walizki i się przeprowadzać :)

Nie dziekuje :D . Eh, kazdej z nas sie w koncu uda, tylko kiedy? :roll: :roll: Fajnie bedzie wnosic te wszystkie ksiazki na gore :-? .

• 2 weeks później...

Ooooo, nareszcie jakieś nowe wieści :lol:

Kończcie ten taras jak najszybciej, bo pogoda sprzyja tarasowym wypoczynkom :wink: i koniecznie pamiętaj o roślinach na tarasie, żeby choć troszkę natury sobie przybliżyć :D

A póki co czekamy na jakieś fotki z budowlanych sesji zdjęciowych.

Ooooo, nareszcie jakieś nowe wieści :lol:

Kończcie ten taras jak najszybciej, bo pogoda sprzyja tarasowym wypoczynkom :wink: i koniecznie pamiętaj o roślinach na tarasie, żeby choć troszkę natury sobie przybliżyć :D

A póki co czekamy na jakieś fotki z budowlanych sesji zdjęciowych.

no właśnie ..fotki.. :D :D

Właśnie wróciłam z majówki więc zdjęcia wstawię jutro, parę dni temu rzeczy martwe odmówiły posłuszeństwa więc tylko skrobnęłam parę słów, gwoli postępu prac :)

Monia - kwiatki będą obowiązkowo i już planuję skrzyneczki, iglaki, zioła .... bo ja jestem mocno zakręcona na punkcie wszelkiego rodzaju zielska i badylków :)

Tosia, to powiem wiecej, ze gdyby nie wybudowany hotel Radisson, pare lat temu mialabym jeszcze widok na kosciol Mariacki i Ratusz. Ale jak sama slusznie zauwazylas - zbyt duzo szczescia - to zadowole sie tylko samymi wystajacymi wiezami ;) Ale swoja droga - zadroscic nie musisz bo masz swoj domek i tyle pasji, ze Tobie tylko mozna zadroscic!! :) Ale jak bedziesz w Krakowie - to wpadniesz na kawke, nie?

Betina - prosiemy, prosiemy .... zagladaj jak najczesciej, jest mi bardzo milo

• 2 weeks później...
O matko, dziewczyny - przecież ja na te komplementy przestanę używać różu, bo będę niedługo wyglądać jak piwonia. Dzięki serdeczne, tylko, ze aż sie boję wkleić zdjęcia. Bo jak zobaczycie do jakiego stanu zamierzam się wprowadzić to zrzucicie się dla mnie na wizytę u psychiatry :)