Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Trzy po trzy - czyli plotki (komentarze) strychowe :)

anirac

Recommended Posts

• Odpowiedzi 606
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

anirac! wyślij dziennik do druku !!! - masz niesamowity dar pisania !! ... zrobiłam sobie pyszną kawcię, zasiadłam do kompa i.... kawa wystygła. Ta lektura tak mnie pochłonęła, że zapomniałam o bożym świecie...

Trzymam kciuki !!!!!

pisz jak najczęściej - z przyjemnością poczytam :D

Braza, a może powinnaś zainwestować w palcat żeby u siebie przyśpieszyć kwestie budowlane? ;)

Klobak, już myślałam, że porzuciłeś masochistyczne myśli o strychu :) Co u Ciebie? Jakieś decyzje zapadły?

Pancka, ślicznie dziękuję, ale jak rozumiem to po lekturze dziennika na tyle skacze ciśnienie, że i kawa niepotrzebna :) Obiecuję więc dalej pisać, jeśli masz siłę to czytać. Okropnie to miłe :oops:

zabiliscie mi cwieka tym palcatem, juz myslalem, ze to jakis srodek na niespanie a na robienie ;).

u mnie sprawy ruszyly dosc mocno, wspolnota wyraza zgode - w 9o% (tzn. jakies 10-11 z 12 osob). oczywiscie znalazl sie koles, ktory chce krecic lody na tym strychu, tzn kreci juz 2 lata. gosc ma misje sprzedazy tego strychu za fortune (oczywiscie zarabiajac na boku). zeby nadac kolorytu postaci dodam, ze gosciu tam nie mieszka, ma udzialy po zonie z ktora jest ..... rozwiedziony ;)

a zeby miec pelny obraz persony nalezy nadmienic, ze jest bylym prezesem MZBM ......wyrzuconym dyscyplinarnie za przekrety :)))

piekne, co? mam nadzieje, ze lokatorzy dawno sie poznali na padlinie. po mojej stronie mam najstarsza lokatorke zajmujaca sie sprawami organizacyjnymi kamienicy. babeczka mowi, ze jak trzeba to wytoczy najciezsze dziala (opowiesci o jego przekretach) i przerobi go na miazge. zeby sprawa poszla gladko uderzam do lokatorow pod strychem - oni moga miec kluczowe znaczenie, juz wybadalem, ze to uprzejmi ludzie.

no i tak zbieram te punkciki i jak dobrze pojdzie to najdalej pod koniec czerwca ruszamy z umowa przedwstepna.

pozdrowienia dla wszystkich

Nooo, raz zdyscyplinowałam znajomego palcatem (a dobry wtedy miałam - dłuuugi i giętki). Zareagował błyskawicznie!

Tiaaaaa...palcaty są bardzo przydatne w życiu codziennym ... trochę mniej na konie :wink:

Co słychować??

hehe Braza ma racje przebierając z niecierpliwości kopytkami - tu trzeba życia!. Oj co my poczniemy bez regularnej dawki humoru spod Wawelu.

Ja tutaj ostro liczę koszty przebudowy stropu. Może się okazac wkrótce, że wchodzimy na strych :), wszystko zależy od fizyki i grzybicy drewna ;)

Trzymajcie się piszcie troszkę, może przywołamy gospodarza. Pa!

(ooo! napisało mi się z polskimi znakami :)

Bomba! Napuść teraz na wspólnotę kolejno w odstępach dwu-trzydniowych kilka ciekawych osób oferujących gigantyczne pieniądze za strych. Za każdym razem po roztoczeniu wizji niebywałego bogactwa, które na nich spadnie z nieba (ze strychu), kiedy już ślinka im pocieknie, osoby te powinny zasugerować delikatnie, że to idealne miejsce na: 1. agencję towarzyską, 2. salon masażu erotycznego, 3. bazę wypadową al Kaidy, 4. dyskotekę, 5. pub, 6. plantację marychy itp. Zapewnisz im w ten sposób wiele nieprzespanych nocy i dylematów moralnych.