klobak 18.05.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 hej! czy ja dobrze uslyszalem "za dwa tygodnie przeprowadzka" ?! uzyje podslyszanego w jednym kabarecie okreslenia - KREJZOLKA Z CIEBIE! fajnie! u mnie tez sie rusza, narazie jak zolw ociezale - ale stale! prosimy o fotki - zawsze zobaczyc to uwierzyc. trzymajcie sie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pancka 19.05.2008 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 anirac! wyślij dziennik do druku !!! - masz niesamowity dar pisania !! ... zrobiłam sobie pyszną kawcię, zasiadłam do kompa i.... kawa wystygła. Ta lektura tak mnie pochłonęła, że zapomniałam o bożym świecie... Trzymam kciuki !!!!! pisz jak najczęściej - z przyjemnością poczytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 19.05.2008 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Braza, a może powinnaś zainwestować w palcat żeby u siebie przyśpieszyć kwestie budowlane? Klobak, już myślałam, że porzuciłeś masochistyczne myśli o strychu Co u Ciebie? Jakieś decyzje zapadły? Pancka, ślicznie dziękuję, ale jak rozumiem to po lekturze dziennika na tyle skacze ciśnienie, że i kawa niepotrzebna Obiecuję więc dalej pisać, jeśli masz siłę to czytać. Okropnie to miłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.05.2008 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Palcat mam i kicha Pisz, pisz!!! Masz o czym i do tego świetnie Ci to wychodzi Pamiętaj .... dwa tygodnie!!!!! Zaczynam odliczanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 19.05.2008 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Wiesz co? To może ja sobie kupię palcat, a Ty, kobieto, skróć lejce, bo zaczynam się stresować, że nie zdążę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.05.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 No, no, no! Dwa tygodnie!!! To pokaż te zdjęcia! Mnie nie zdziwisz, ze zrzutką też ciężko, chociaż siodła nie kupowałam, więc się nie przejmuj i pokazuj, co tam masz pod tym niebem! I czego nie masz też! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.05.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Wiesz co? To może ja sobie kupię palcat, a Ty, kobieto, skróć lejce, bo zaczynam się stresować, że nie zdążę!! Żadnych stresów!!!! Zabraniam!!! Mogę udzielić karencji!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klobak 21.05.2008 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 zabiliscie mi cwieka tym palcatem, juz myslalem, ze to jakis srodek na niespanie a na robienie . u mnie sprawy ruszyly dosc mocno, wspolnota wyraza zgode - w 9o% (tzn. jakies 10-11 z 12 osob). oczywiscie znalazl sie koles, ktory chce krecic lody na tym strychu, tzn kreci juz 2 lata. gosc ma misje sprzedazy tego strychu za fortune (oczywiscie zarabiajac na boku). zeby nadac kolorytu postaci dodam, ze gosciu tam nie mieszka, ma udzialy po zonie z ktora jest ..... rozwiedziony a zeby miec pelny obraz persony nalezy nadmienic, ze jest bylym prezesem MZBM ......wyrzuconym dyscyplinarnie za przekrety )) piekne, co? mam nadzieje, ze lokatorzy dawno sie poznali na padlinie. po mojej stronie mam najstarsza lokatorke zajmujaca sie sprawami organizacyjnymi kamienicy. babeczka mowi, ze jak trzeba to wytoczy najciezsze dziala (opowiesci o jego przekretach) i przerobi go na miazge. zeby sprawa poszla gladko uderzam do lokatorow pod strychem - oni moga miec kluczowe znaczenie, juz wybadalem, ze to uprzejmi ludzie. no i tak zbieram te punkciki i jak dobrze pojdzie to najdalej pod koniec czerwca ruszamy z umowa przedwstepna. pozdrowienia dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.05.2008 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Klobak, palcat do dyscyplinowania służy Jeśli stwierdzisz, że masz za mało samodyscypliny w walce z padlina, to służę uprzejmie Aha!! I dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.05.2008 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Nooo, raz zdyscyplinowałam znajomego palcatem (a dobry wtedy miałam - dłuuugi i giętki). Zareagował błyskawicznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.05.2008 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Nooo, raz zdyscyplinowałam znajomego palcatem (a dobry wtedy miałam - dłuuugi i giętki). Zareagował błyskawicznie! Tiaaaaa...palcaty są bardzo przydatne w życiu codziennym ... trochę mniej na konie Co słychować?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.05.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Poszłam sobie spacerkiem do dziennika i .... zdziwko i rozczarowanie normalnie Weź Ty się Kobieto do pracy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klobak 26.05.2008 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 hehe Braza ma racje przebierając z niecierpliwości kopytkami - tu trzeba życia!. Oj co my poczniemy bez regularnej dawki humoru spod Wawelu. Ja tutaj ostro liczę koszty przebudowy stropu. Może się okazac wkrótce, że wchodzimy na strych , wszystko zależy od fizyki i grzybicy drewna Trzymajcie się piszcie troszkę, może przywołamy gospodarza. Pa! (ooo! napisało mi się z polskimi znakami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 28.05.2008 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Normalnie mnie zamurowało Za dwa tygodnie przeprowadzka???? Ale fajnie!!!!! jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 04.06.2008 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Wystawiam głowę z mysiej dziurki i znów się chowam. Za długo mnie tu nie było, za dużo spraw. Nic to - wyłażę i biorę się do roboty!! Rozkaz - Braza !! Klobak - zakładaj dziennik i zakasuj rękawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 04.06.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Amircu, to Cię trzymam za słowo z kawką, wpadnę po wakacjach i w tedy moze pójść do takiej dziupli na tyłach rynku, gdzie dodają taką boską bitą śmietanę Ja Warszawka kocham Kraków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.06.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Jest w końcu odzew, czuję się usatysfakcjonowana Rany, chyba piekło stworzyło urzędników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.06.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 No i co dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 11.06.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 łoj, widzę że Wspólnota nie odpuszcza Ale nie dawaj się! Ps. w miniony weekend odbyłem podróż sentymentalną do (knajp ) grodu Kraka i będąc na Wawelu nie omieszkałem poszukać wzrokiem Twojego raju. Nie znalazłem, ale na wszelki wypadek pomachałem Ci ręką Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.06.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Bomba! Napuść teraz na wspólnotę kolejno w odstępach dwu-trzydniowych kilka ciekawych osób oferujących gigantyczne pieniądze za strych. Za każdym razem po roztoczeniu wizji niebywałego bogactwa, które na nich spadnie z nieba (ze strychu), kiedy już ślinka im pocieknie, osoby te powinny zasugerować delikatnie, że to idealne miejsce na: 1. agencję towarzyską, 2. salon masażu erotycznego, 3. bazę wypadową al Kaidy, 4. dyskotekę, 5. pub, 6. plantację marychy itp. Zapewnisz im w ten sposób wiele nieprzespanych nocy i dylematów moralnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts