spyrrus 15.10.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 http://www.muratordom.pl/galeria_najpiekniejsze_domy.htm?akcja=pokaz_galerie&galeria=8104 pokrytykujcie sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AndrewB 17.10.2007 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Hej Bardzo milutki domek, a jak ładnie wokół niego...szczególnie ta sosna....ile ona ma lat?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 18.10.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 ślicznie tam u Was sosna faktycznie ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alexs 19.10.2007 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Domek wypas buduję ten sam tylko pierwotną wersję - mniejsza część sypialna, no i komin przeniosłam na środek salonu. Teren macie pięknie zagospodarowany i nawet ogrodzenie macie takie jak sobie zaplanowałam, front z desek a boki siatka. Gratuluję wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 25.10.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Przykro mi, ale tez nie pokrytykuję. Super domek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts