Ew-ka 06.11.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Sama do dziś nie mogę uwierzyć że się odważyłam.. miałam dreszcze od samego czytania jestem pod wrażeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidka i Janusz 06.11.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Sama do dziś nie mogę uwierzyć że się odważyłam.. miałam dreszcze od samego czytania jestem pod wrażeniem Czego się nie zrobi dla ratowania honoru rodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 06.11.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Kilka(naście) lat temu, kiedy byłam uczennica technikum chodziłam do bardzo zgranej klasy.Zbliżały sie Swieta Bożego Narodzenia, siedzielismy paczką w stołówce i zastanawialismy się gdzie by Sylwester urządzić. Ktoś powiedział 'u Anki''No i stało się w ciągu dwóch godzin było wszystko załatwione-jedzenie ,picie i oczywiście zgoda rodziców przez telefon załatwiona.Rodzicom załatwiłam imprezę u cioci.Najlepsze było to ,ze dom był w remoncie ,rodzice pokój gościnny przerabiali,gołe tynki na ścianie.itp. Bawiło się ok 30 osób a rano wszyscy zaczęli sprzątać nikogo o to nie prosiłam ostatni goście odjechali w nowy rok wieczorem, nikomu nie chciało sie odjeżdżać . Był to jeden z najlepszych sylwestrów w moim życiu. Do tej pory jest wspominany.Zapytacie gdzie tu szaleństwo? Dla moich rodziców było szaleństwem wpuścić do domu 30 nastolatków i zostawić dom do ich dyspozycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jkrzyz 07.11.2007 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Szaleństwa... trochę by się uzbierało... Co do zakupów, to miałem kiedyś okres szaleństwa ebayowego. Były to czasy, kiedy sporo zarabiałem, prowadziłem żywot kawalerski i moja fascynacja motoryzacją wchodziła w złoty okres. Miałem wtedy kumpla, rąbniętego conajmniej tak samo jak ja. Na nasz widok celnicy rozpromieniali się jak lipcowe słońce. Apogeum naszego wariactwa to był kupiony za oceanem półtonowy silnik V8 prawie siedmiolitrowy. Nie liczę kilku mniejszych. Strasznie sie wtedy zrujnowałem. Kilka lat temu, wybrałem się z moją lubą na wypad w Bieszczady, pod namiot. Lało prawie cały czas. A my twardo na szlaku, wszystko mokre, herbata z deszczówki, jednym słowem "hardcore". Najbardziej niesamowity etap to rezerwat ptaków po stronie słowackiej, po prostu bajka. Miło wspominam też jeżyny, palce lizać i salamandry, które widzaiłem pierwszy raz w życiu. Beztrosko sobie wędrowaliśmy po górach, wyżymając skarpetki na postojach, jednak nie do końca rozumieliśmy niuanse przekraczania granicy i skończyliśmy wyprawę noclegiem w areszcie za dwukrotne nielegalne przekroczenie granicy. Przy tym bardzo się dziwili, jak nam się to udało, bo zgarnęli nas jak wracaliśmy ze Słowacji i ani Polacy, ani Słowcy nas w tamtą stronę nie zatrzymali. Dobrze że wiedzieli tylko o tych dwuch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d5620s 10.11.2007 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 w 2003 r pojechaliśmy z małzem na weekend do Pragi (lipiec). W bagazniku samochodu namiot (noclegi planowaliśmy romantycznie i doraznie). Wróciliśmy po dwóch tygodniach z bagażem doświadczeń z Austrii, Włoch (Wenecja) i Chorwacji:) Rodzina w lekkim szoku co dwa dni dostawała smsa z innego państwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.11.2007 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Moim największym szaleństwem jak do tej pory jest... budowa tego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eska78 14.11.2007 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Moim największym szaleństwem jak do tej pory jest... budowa tego domu Hehehe to tak jak moim Teraz jak patrzę na siebie i na to jak zaczynałam budowe jako samotna matka z niespełna 2 letnim dzieckiem na ręku,pracując zawodowo to zaczynam definowac to jako szaleństwo.....czyste szaleństwo...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magalena 14.11.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Z tych co się ośmielę przyznać: autostop ...pociągiem. Jechałyśmy we dwie, młode i ponętne, w skały pod Jelenią Górę. Pech chciał, że bywałyśmy dotąd tylko pociągiem i nie wiedziałyśmy, gdzie skręcić z głównej drogi. Mapa jakoś nam do głowy nie przyszła Podróż się przeciągnęła, ciemno zrobiło więc przeprawa chaszczami coraz mniej realna. Postanowiłyśmy dojechać do Jeleniej i cofnąć się pociągiem. Dotarłyśmy o 23:00. Wszystkie osobowe pociągiu zatrzymujące się na pożądanej stacji dawno odjechały. Został jedynie ostatni ekspres do Wrocławia już gotowy do odjazdu. Bez biletów w durch do kierownika pociągu i dalej go błagać by nas zabrał i wysadził gdzie trzeba. Ok. POjechałyśmy na lokomotywie i wysadzili nawet przed stacją , bo było bliżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 14.11.2007 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 powinnam dokonać jakiegoś zakupu najlepiej za ok. 70 000 i dobrze gdyby to był samochód (chodzi o jednorazową amortyzację) . Nie chce psuc wątku, ale od kiedy samochód amortyzuje się jednorazowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żorka1719502433 14.11.2007 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Nie będąc złośliwcem, to tak po pierwszym zerze postawić już przecinek, by zamortyzować jednorazowo swojego resoraczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 24.11.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 sex z dwoma kobietamiROBILEM !! Trzeba uwazac na pompke!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 24.11.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 sex z dwoma kobietamiROBILEM !! Trzeba uwazac na pompke!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts