MartaL 15.10.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Zastanawiam się właśnie nad sensem montowania podsufitki lub inaczej podbitki dachowej. Jedyne korzyści jakie przychodzą mi na myśl to dekoracyjne i zmniejszają się szanse zamieszkiwania rzez ptaki.Czy coś jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 16.10.2007 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Myślę że ptaki to wystarczający powód. U mnie i u sąsiada ptaszydła fedrują w styropianie aż miło.kolejny plus to ograniczenie nawiewania śniegu i utrudnienie dla np. kun. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cemik1 16.10.2007 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 No i zabezpieczenie folii przed UV i innymi niszczycielskimi wpływami (o ile nie ma pełnego deskowania). Jest to też miejsce dla montażu podświetlenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts