pawel9 16.10.2007 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Witam! Mam pytanie jak długo schna tynki gipsowo wapienne oraz wylewka.Chodzi mi o to po jakim okresie po polozeniu tynkow bede mogl pomalowac sciany oraz kiedy moge polozyc kafle po wylaniu podlogi?? Bedzie to robione gdzies w pazdzierniku, bede ogrzewal pomieszczenia. PozdrawiamPaweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cypek 16.10.2007 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Nie ma jednoznacznej odpowiedzi. Zależy jak mocno bedziesz grzał, jak intensywnie wietrzył, na jakim materiale położony tynk (poroterm, suporex, silka), jaka będzie wilgotność powietrza na zewnatrz, jak duże pomieszczenia i masa innych zmiennych. Niech glazurnik oceni, czy już suche. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel9 16.10.2007 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 no tak oczywiscie, chodzi mi o przyblizony okres.... sciany z gazobetonu, dom nieocieplony, grzanie i wietrzenie intensywne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cypek 16.10.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 3-4 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roman55 16.10.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 no tak oczywiscie, chodzi mi o przyblizony okres.... sciany z gazobetonu, dom nieocieplony, grzanie i wietrzenie intensywne. Przy tak sprzyjających warunkach jak zapewniasz od 2 do 3 tyg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel9 16.10.2007 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 aha okey dzieki...biorac nawet 4 tygodnie to jezzcze nie jest zle... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cypek 16.10.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Acha, wylewka pod parkiet na pewno nie będzie sucha po 4 tygodniach !!U mnie parkieciarz zdecydował sie na kładzenie po 4 miesiącach i to letnich, gorących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prymasek 18.10.2007 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 chyba że ściany np z porotonu nalało Ci sie mnóstwo wody w czasie deszczywtedy miejscami zdecydowanie dłużej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts