Michał Biliński 31.07.2003 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2003 Witam,na forum Muratora jestem po raz pierwszy i mam pytanie,czy ktoś z obecnych na forum ma jakieś opinnie na temat dachówki BRASS?Chciałbym kupić dachówke dobrą a zarazem jak najtańszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
H_ania 01.08.2003 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2003 Za wysokie progi na moje nogi, u mnie papa na pełnym deskowaniu (deski na wpust), a na to gont bitumiczny:) Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drozdek 03.08.2003 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2003 ja mam Braasa, chyba nie ma nic lepszego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 03.08.2003 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2003 ja mam Braasa, chyba nie ma nic lepszego... Czyżby ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drozdek 03.08.2003 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2003 to moja ocena, a co Ty proponujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 03.08.2003 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2003 Pod względem trwałości dachówka cementowa Braasa nie dorównuje dobrej klasy dachówkom ceramicznym.Nie przeczę jednak, że dachówki ceramiczne (dobre) przebija ceną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uller 04.08.2003 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2003 Za wysokie progi na moje nogi, u mnie papa na pełnym deskowaniu (deski na wpust), a na to gont bitumiczny:) Pozdrawiam:) Przy skomplikowanym dachu to może i tańsze rozwiązanie, ale Braas na zwykłą "dwuspadówkę" jest tańszy niż gont. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyrus 12.08.2003 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2003 przeliczając cene w stosunku do jakości polecałbym 2 warianty - jeżeli mamy mało pieniązków to tylko Braasa grecka lub celtycką, gdy trochę więcej Wiekor L15PL angobe szlachetną, jednakże za najlepsze rozwiązanie uważam karpiówkę od strony technicznej i wizualnej) w kolorze nat.czerw (wprawdzie angoby byłyby lepsze od strony techniczne, ale moje prywatne zdanie - nie ma nic ładniejszego niż naturalna karpiówka)...pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwiatkor 13.08.2003 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2003 ja mam Braasa, chyba nie ma nic lepszego... Niedawno w jednej hurtowni porównywałem sobie dachówki brassa i unibeta (poprzez przyłożenie). Na prawdę nie ma nic lepszego niż Brass? W moim porównaniu wyszło, że brass (przynajmniej ten który jest dziś) może być powodem wstydu producenta (nierówności - nadlewki na krawędziach, duże i liczne pory na powierzchni). Chyba poszli w reklamę i trochę zapomnieli o produkcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalus 17.08.2003 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2003 ceramiczna Von Muler -szukac promocji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.09.2003 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2003 Witam,na forum Muratora jestem po raz pierwszy i mam pytanie,czy ktoś z obecnych na forum ma jakieś opinnie na temat dachówki BRASS?Chciałbym kupić dachówke dobrą a zarazem jak najtańszą. mam dach pokryty dachówką cementową BRAAS rodzaj dachówki "GRECKA". dachówka jest super. za metr płaciłem 23zl. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 30.09.2003 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2003 HenoK Wysłany : Nie Sie 03, 2003 11:19 pm Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- Pod względem trwałości dachówka cementowa Braasa nie dorównuje dobrej klasy dachówkom ceramicznym. Nie przeczę jednak, że dachówki ceramiczne (dobre) przebija ceną. A ja słyszałam, że dachówki cementowe są lepsze jakościowo od ceramicznych. Ceramiczna jest jedynia ładniejsza i droższa m.in. ze względu na koszty produkcji. Za to szybciej porasta mchem od cementowej (zakładając, że oba domy, jeden z dzchem cementowym a drugi z ceramicznym stoją przy drzewah iglastych obok siebie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts