wonsbelfer 16.10.2007 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Idzie zima, a ja nie mam teraz czasu na poważniejszy remont.... Do rzeczy: taras na pomieszczeniem (pod spodem papa, nawierzchnia z terakoty) zaczął cieknąć. Kędyś , kątem oka, przeczytałem informację o preparacie uszczelniającym już położoną terakotę (generalizując: ceramikę). O ile pamiętam było to coś bezbrawne i nie straszące wyglądem, ale gdzie ja to czytałem? Ktoś ma jakąś wiedzę na temat rzeczonego preparatu, czy to tylko moje przywidzenia? Wdzięczność moja wielką będzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 03.01.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Uszczelnienia się daje pod płytki. Na płytki - to surogaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts