Yazgool 16.10.2007 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Witam, mieszkam na wsi, i chcę wybudować budynek gospodarczy taki około 35-40 m2, od razu dodam że nie prowadzę działalności rolniczej(mam kilka drzewek to wszystko a działka 1400m2) od czego muszę zacząć? Jaką drogę przebyć no i jakie koszta (formalności). Jakie dokumenty muszę złożyć, gdzie jakie opłaty, jak długo czekać? Ogółem wszystko co wiecie na ten temat, najlepiej z doświadczenia. POZDRAWIAM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yazgool 17.10.2007 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 A czy do budynku gospodarczego trzeba wykonywac projekty przyłączy? Ja właściwie nie planuje tam doprowadzać ani wody, ani gazu(tego to nawet nie mam możliwości do domu ) ani ścieków, ani nawet prądu. Co oprucz projektu będzie potrzebne? pomocy proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 18.10.2007 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 zacznij od wypisu z m=planu zagospodarowania alebo w przypadku braku planu - wystąp z wnioskiem o decyzje o warunkach zabudowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yazgool 20.10.2007 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Wypis mam ale co dalej?? I co z tymi przyłączami? Trzeba je robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts