Krzysztof 08.03.2002 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2002 Dowiedziałe się, że od 15 marca 2002r. zmienia się cennik opłat w PGNIG (gaz). Czy ktoś się orientuje jak zmienią się ceny za przyłącze gazu? Czy będą podwyżki, czy może obniżki? Pytanie może i idiotyczne, ale planuję podłączyć na jesieni gaz, więc jeśli miałoby podrożeć, to chyba lepiej wcześnej zawrzeć umowę o wykonanie przyłącza! Z drugiej strony boję się, że jak się nie wyrobię w tym roku, aby zamieszkać, to będę płacić kary, za brak poboru gazu! Czy ktoś ma jakieś informacje na temat zmiany cen? Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imported_grzes 08.03.2002 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2002 Co do cen to nic nie wiem .Co do kar to nie powinno ich być. U mine było tak:1999 zrobiłem przyłacze ( do ogrodzenie)2000 maj - czerwiec (instalacja w środku, wraz z założeniem licznika)2001 wrzesień (dopiero włączyłem piec)Przez ten okres 2000 - 2001 nie było żadnych kar. Rachunki przychodziły o wartości 0,00. Doliczali tylko koszt przesyłki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zachar 08.03.2002 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2002 Podwyżki będą w tym roku. Ile i jakie dowiemy się jak będzie nowa taryfa (nie sądze żeby pojawiła się przed majem). Nieoficjalnie mówi się o podwyżce opłat przesyłowych oraz ewentualnej obniżce ceny gazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts