telesforek 16.10.2007 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Witam, Jedna ze ścian w mojej kuchni ma kolor intensywnej jasnej zieleni. I kolor ten jest b. sympatyczny - tylko powstał problem. Mianowicie pojawiło się kilka tłustych plam - prawdopodobnie to działanie mojego dziecka. Ale na tym kolorze są one ciemne i przez to bardzo widoczne. Próbowałam różnych detergentów i nic. Jak zamaluję - nie wyjdą? Trochę mnie to przeraża, bo nie chę robić co roku remontu, ale te plamy wyglądają kiepsko (a wielką estetką nie jestem). Co radzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isko 16.10.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 możesz tą plamę zamalować farbą podkładową ,a jak wyschnie to później tą zieloną i już nie wyjdzie pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telesforek 17.10.2007 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Dzięki! Również pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts