Ani1719500334 16.10.2007 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Poszukuje sprawdzonej firmy przeprowadzkowej - przeprowadzka na terenie Warszawy - w Centrum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pola777 17.02.2011 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Temat już nie pierwszej świeżości ale może go podbiję bo może komuś się przydać taka informacja Znalazłam firmę Japa&Co (nota bene dzięki fejsbukowi ) i jeśli ktoś byłby zainteresowany może zajrzeć tam na ich profil. Fajnie go prowadzą, ale jeśli chce się dowiedzieć czegoś więcej o firmie i jej działalności to warto zajrzeć na ich stronę internetową. Poza tym, mają dużo pozytywnych komentarzy w internecie i oferują wstępną wycenę przeprowadzki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marinfrist 10.03.2012 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 japa?? nie wiem czy pracownicy robią sobie reklame w sieci ale wiem jedno. Skorzystałam z ich usług i do dzisiaj sprawa ciągnie się w sądzie. Pracownicy pracowali na godz gdzie non stop przerwa na papieroska i popijali piwkiem. W końcu zamiast 4 godz pracy naciągneli mnie na 10 godz. przy czym zniszczyli mi wypoczynek skórzany i lodówkę.Rzeczy niby ubezpieczone?? hahaha właściciel nie chciał oddać złotówki broniąc się tym że nie podpisałam z nim żadnej umowy i abym go pocałowała w .... JAPA żeruje na takich ludziach jak my a robi sobie reklame w sieci jaka to profesjonalna firma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sam_anna 21.02.2014 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Polecam firmę BM Relocation Services, "www.bmrelo.com" Profesjonalnie, rzetelnie i sprawnie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts