sylwia 25 16.10.2007 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Zapraszam wszystkich do zapisywania uwag, porad itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 16.10.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Brawo Sylwia Fajnie sie pisze dziennik, prawda? A jak wciąga.......Frajdę sprawia również to, że jak minie troche czasu i zapomnisz juz jak to było na poczatku....to zawsze można wejść na stronke i ....przypomniec sobie.... Pisz, pisz ja czytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 17.10.2007 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Brawo SylwiaSuper dzinnik budowyDomek rosnie szybciutko niedawno kopaliscie fundamenty a teraz juz dach Super Pisz czesto bo ja bede zagladac i czytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia 25 17.10.2007 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Wasiek, KasiaKp - dziękuję za wejście i miłe komentarze zapraszam częśćiej To jest mój 100 post :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sutruh 18.10.2007 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 hej bardzo się cieszę, że zaczęłaś pisać, będę miała kolejny dziennik w ulubionych czasami też mam pomysła na pisanie, ale szybko mi gdzieś ulatuje - leniwiec ze mnie szkoda, że nie zrobiliśmy zdjęcia jak byliśmy u Was na budowie, też bym była w Twoim dzienniku gorące buziaki, pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia 25 21.10.2007 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 hej bardzo się cieszę, że zaczęłaś pisać, będę miała kolejny dziennik w ulubionych czasami też mam pomysła na pisanie, ale szybko mi gdzieś ulatuje - leniwiec ze mnie szkoda, że nie zrobiliśmy zdjęcia jak byliśmy u Was na budowie, też bym była w Twoim dzienniku gorące buziaki, pa a dziękuję bardzo swoją drogą to chyba CI sprawię jakiegoś kopniaka !!!!!może Cie zmobilizuje i opiszesz Waszą budowe co ??????????????????????????? Czytam dziennik Wasiek na bieżąco i chętnie poczytam i Twoj :) :) a co do zdjęcia no to fakt szkoda ale co się odwlecze to nie uciecze , wiesz w marcu Wisła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sutruh 22.10.2007 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 hej jak chcesz sobie poczytać to mogę Ci przesał rozdział mojej pracy magisterskiej z wielkim mozołem pisanej, potworzaście, przeokropnie wymęczonej do grudnia chcę moje mądrości oddać i czekać na date obrony pozdrawiam, Gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia 25 28.10.2007 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Sutruh - za prace magisterska jednak podziękuje ale i tak bede Cie namawiac na spisanie dziejów budowy :) Nikt nie chce sie wpisywac :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2magda5 28.10.2007 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Tak to jest w tych czasach zamiast szanować ludzi i pracę to ci wykonawcy tylko kasa i kasa, lepiej poszukac nowego a tamtego pogonić gdzie raki zimują. Jak by jutro weszli cieśle to bym była na równi z tobą w budowaniu ale cóż nikomu się nie spieszy oprócz nas inwestorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia 25 28.10.2007 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Tak to jest w tych czasach zamiast szanować ludzi i pracę to ci wykonawcy tylko kasa i kasa, lepiej poszukac nowego a tamtego pogonić gdzie raki zimują. Jak by jutro weszli cieśle to bym była na równi z tobą w budowaniu ale cóż nikomu się nie spieszy oprócz nas inwestorów no własnie - nam sie spieszy a im wcale mamy nowego murarza ale on moze zaczac za tydzień nie wiem czy ciesle sa w stanie tyle czekac, dlatego jeszcze szukamy a tamtych na 99.99% pogonimy !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 30.10.2007 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Sylwia no super widze postepDobrze ze pogoniliscie tamtego wyciagacza kasy Mam nadzieje ze teraz wszystko bez problemow pojdzie do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2magda5 31.10.2007 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 No GRATULACJE więźby widać, że cieśle sprawna ekipa normalnie łezka w oku się zakręciła kiedy mój bidny goły granacik bedzię miał daszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sutruh 31.10.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 cześć Sylwia ładnie, ładnie podoba mi się Wasze wykończenie krokwi, a w końcowej wersji jakiego koloru jest impregnat i jakiego koloru będą okna i drzwi wczoraj robiłam porządki na parterze bo w sobotę robimy elektrykę, a na następny tydzień tynki, aż się boję jak pomyślę ile znowu kasy pójdzie gorące życzenia urodzinowe dla Bartka wszystkiego dobrego i szybkiego wprowadzenia sie do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia 25 31.10.2007 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Dziekuje wszystkim bardzo!!! Gosia - narazie jest to drewnochron w kolorze wiśni , potem będzie lakiero-bejca Ciemna czereśnia ( tak sie nazywa ) a okna i drzwi będą w kolorze MAHOŃ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sutruh 31.10.2007 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 najpierw wiśnia a poźniej czereśnia??? dwa różne smaki ale z oknami kombinujecie od białego koloru po dąb i zastaliście na machoniu, a wiesz że chyba nie widziałam u nikogo okna w kolorze machoniu zaraz zobaczę na necie co to za kolor i jak się prezentuję w obramówce okiennej, gratuluje pomysłu odnośnie koloru pozdrawiam cieplutko, pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia 25 31.10.2007 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Gosia - ja sie zdecydowałam na mahoń bo wiedziałam osobiści okna i drzwi w takim kolorze a co więcej widział do tego identyczną dachówke jak moja i baaardzo mi sie to spodobało a wisnia i czeresnia to dlatego róznie bo rózne firmy farm i rozne nazewnictwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sutruh 02.11.2007 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 czekam na zdjęcia z oknami i drzwiami osadzonymi, bo mahoń mahoniowi nie równy, a jestem ciekawa efektu jak będziemy u Was w marcu będzie stolarka zrobiona, jak planujecie rozłożyc siły i kase na dalszą budowę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia 25 02.11.2007 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 okna planujemy zakładac na wiosne - kto wie moze w marcu juz będą w tym roku chcemy zakonczyc na dachu a od wiosny ostro reszte i chyba nie i ibedzie sie bez kredytu na wykończenie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sutruh 06.11.2007 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 cześć Sylwia, idą jak burza, w tym tygodniu zaczną układać dachówkę!!! trzymamy kciuki u nas dzisiaj ciąg dalszy kastingu na tynkarza zobaczymy co ma nam do powiedzenia i oczywiście zaoferowania dzisiejszy kandydat pozdrawiam, pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 06.11.2007 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts