Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE -BUDOWA GRANATA

sylwia 25

Recommended Posts

• Odpowiedzi 52
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

hej :D

bardzo się cieszę, że zaczęłaś pisać, będę miała kolejny dziennik w ulubionych :D

czasami też mam pomysła na pisanie, ale szybko mi gdzieś ulatuje - leniwiec ze mnie :oops:

szkoda, że nie zrobiliśmy zdjęcia jak byliśmy u Was na budowie, też bym była w Twoim dzienniku :lol:

gorące buziaki, pa

hej :D

bardzo się cieszę, że zaczęłaś pisać, będę miała kolejny dziennik w ulubionych :D

czasami też mam pomysła na pisanie, ale szybko mi gdzieś ulatuje - leniwiec ze mnie :oops:

szkoda, że nie zrobiliśmy zdjęcia jak byliśmy u Was na budowie, też bym była w Twoim dzienniku :lol:

gorące buziaki, pa

a dziękuję bardzo

swoją drogą to chyba CI sprawię jakiegoś kopniaka !!!!!może Cie zmobilizuje i opiszesz Waszą budowe co ??????????????????????????? Czytam dziennik Wasiek na bieżąco i chętnie poczytam i Twoj :) :) :) :) :)

a co do zdjęcia no to fakt szkoda :( ale co się odwlecze to nie uciecze , wiesz w marcu Wisła :wink:

Tak to jest w tych czasach zamiast szanować ludzi i pracę to ci wykonawcy tylko kasa i kasa, lepiej poszukac nowego a tamtego pogonić gdzie raki zimują.

Jak by jutro weszli cieśle to bym była na równi z tobą w budowaniu

ale cóż nikomu się nie spieszy oprócz nas inwestorów :D

no własnie - nam sie spieszy a im wcale :(

mamy nowego murarza ale on moze zaczac za tydzień nie wiem czy ciesle sa w stanie tyle czekac, dlatego jeszcze szukamy

a tamtych na 99.99% pogonimy !!!!!

cześć Sylwia ładnie, ładnie :D

podoba mi się Wasze wykończenie krokwi, a w końcowej wersji jakiego koloru jest impregnat i jakiego koloru będą okna i drzwi

wczoraj robiłam porządki na parterze bo w sobotę robimy elektrykę, a na następny tydzień tynki, aż się boję jak pomyślę ile znowu kasy pójdzie :evil:

gorące życzenia urodzinowe dla Bartka :D :D :D wszystkiego dobrego i szybkiego wprowadzenia sie do domu

najpierw wiśnia a poźniej czereśnia??? dwa różne smaki :lol:

ale z oknami kombinujecie od białego koloru po dąb i zastaliście na machoniu, a wiesz że chyba nie widziałam u nikogo okna w kolorze machoniu :roll:

zaraz zobaczę na necie co to za kolor i jak się prezentuję w obramówce okiennej, gratuluje pomysłu odnośnie koloru :D

pozdrawiam cieplutko, pa