Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE -BUDOWA GRANATA

sylwia 25

Recommended Posts

• 1 month później...
  • Odpowiedzi 52
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...

hihi...

mam Was!!

Moje noworodkowe koleżanki ;-))

Mam nadzieję na wspólne wspieranie...my zaczynamy od kwietnia...wkrótce również uruchomię dziennik....

bardzo podoba mi się projekt "granat"...też się nad nim zastanawialiśmy - staneliśmy jednak na "dom w rododendronach6" z powodu głównie wykuszu - ale wszystko inne bardzo podobne :D

trzymam kciuki ! i byleby w górę !!!

• 4 weeks później...
  • 3 weeks później...

Kasiu - nie planyjemy rolet oboje po prostu nie chcemy , bede miec tylko materiałowe wewnętrzne

Jelsi hcodzi o rozmiar to w projekcie byly takie rozmiary hmmm nietypowe a my zeby oszczędzic troche zmienilismy wymiary zeby je podciągnąc pod standartowy rozmiar -zeby nie robic jakis dziwnych zamowien :)

Wielkich zmian nie ma tylko w 4 pokojach trzeba bylo podciąc troche dół okna

Firma gdzie zamawialiśmy okna to BUDVAR CENTRUM ZdUŃSKA WOLA

kolor MAHOŃ obustronny

:)

Cześć Sylwia!!

Dobrze że jesteś, i że udało mi się znaleźć w sieci kogoś kto wybrał granacika. Wraz z męzem jesteśmy na etapie kupna projektu. Wybralismy go tak samo jak Wy:). Mamy jednak kilka wątpliwości na które mam nadzieje dasz nam odpowiedź, i wybawisz od dylematu. Ponieważ jesteśmy młodymi ludźmi nie zdążyliśmy się jeszcze "dorobić" i nasze możliwości finansowe są ściśle określone. W projekcie, który znaleźliśmy pisze, że cena za postawienie Granata w stanie surowym to 156 076,79 w tym ceny materiałów obliczane były na II kwartał 2007r. Bylo to stosunkowo nie dawno, więc mam nadzieję, że wyższych cen już nie będzie;) Chciałam Cię zapytać jak ten kosztorys ma się do rzeczywistości. Widzę, że jesteś już na etapie zamykania domu, wierzę więc że zdołasz podać mi przybliżoną kwotę jaką dotąd zapłaciliście za budowę. Jak klarują się koszta robót wykończeniowych? Bardzo serdecznie proszę Cię o odpowiedź. Czekamy ze zniecierpliwieniem. Pozdrawiamy serdecznie całą Twoją rodzinkę:)

• 3 weeks później...
  • 1 month później...