2magda5 29.11.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Kurcze...u mnie cieśla 14 tys - wszystko prócz podbitki to może pokarzesz troche tych działówek...troche oko nacieszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 13.01.2008 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Witam ,jesteśmy z mikołowa bardzo podoba nam sie ten projekt i pragniemy go kupić ,ale chcielibysmy go zobaczyć w realu, czy istnieje mozliwość zobaczenia państwa domku jeżeli tak proszę o kontakt pod numerem telefonu 507-139-442 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia 25 16.01.2008 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Witaj Dana oczywiscie ze jest mozliwość obejrzenia zapraszam serdecznie magda-wiesz mam troche fotek ale ciezko cos z nich rozszyfrowac, cosik postaram sie wkleic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pancka 26.01.2008 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 hihi... mam Was!! Moje noworodkowe koleżanki ) Mam nadzieję na wspólne wspieranie...my zaczynamy od kwietnia...wkrótce również uruchomię dziennik.... bardzo podoba mi się projekt "granat"...też się nad nim zastanawialiśmy - staneliśmy jednak na "dom w rododendronach6" z powodu głównie wykuszu - ale wszystko inne bardzo podobne trzymam kciuki ! i byleby w górę !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 31.01.2008 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 http://images24.fotosik.pl/150/f0de418ae7c443c6.jpg paczek na szczescie w tlusty czwartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia 25 22.02.2008 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 no to hop do góry , jako że sezon budowlany zostaje pomału w znowiony i pojawiły sie nowe fotki w dzienniku zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 11.03.2008 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Dlaczego zmieniacie wielkosc okien ?Czekam na fotki jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 18.03.2008 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Sylwia super ze macie juz oknaJaki to kolor?Powiedz mi jeszcze - nie planujecie rolet? Jesli tak to gdzie bedziecie miec kasety na zewnatrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia 25 23.03.2008 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2008 Kasiu - nie planyjemy rolet oboje po prostu nie chcemy , bede miec tylko materiałowe wewnętrzne Jelsi hcodzi o rozmiar to w projekcie byly takie rozmiary hmmm nietypowe a my zeby oszczędzic troche zmienilismy wymiary zeby je podciągnąc pod standartowy rozmiar -zeby nie robic jakis dziwnych zamowien Wielkich zmian nie ma tylko w 4 pokojach trzeba bylo podciąc troche dół okna Firma gdzie zamawialiśmy okna to BUDVAR CENTRUM ZdUŃSKA WOLA kolor MAHOŃ obustronny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamunia 28.03.2008 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Cześć Sylwia!! Dobrze że jesteś, i że udało mi się znaleźć w sieci kogoś kto wybrał granacika. Wraz z męzem jesteśmy na etapie kupna projektu. Wybralismy go tak samo jak Wy:). Mamy jednak kilka wątpliwości na które mam nadzieje dasz nam odpowiedź, i wybawisz od dylematu. Ponieważ jesteśmy młodymi ludźmi nie zdążyliśmy się jeszcze "dorobić" i nasze możliwości finansowe są ściśle określone. W projekcie, który znaleźliśmy pisze, że cena za postawienie Granata w stanie surowym to 156 076,79 w tym ceny materiałów obliczane były na II kwartał 2007r. Bylo to stosunkowo nie dawno, więc mam nadzieję, że wyższych cen już nie będzie;) Chciałam Cię zapytać jak ten kosztorys ma się do rzeczywistości. Widzę, że jesteś już na etapie zamykania domu, wierzę więc że zdołasz podać mi przybliżoną kwotę jaką dotąd zapłaciliście za budowę. Jak klarują się koszta robót wykończeniowych? Bardzo serdecznie proszę Cię o odpowiedź. Czekamy ze zniecierpliwieniem. Pozdrawiamy serdecznie całą Twoją rodzinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pancka 17.04.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 s y l w i a !!!!!!!!!!!!!!!!! halo !!!!!!!!!!!!!cóż taka cisza nastała???? pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannaj75 22.04.2008 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Witaj mam pytanie co to za białe listewki przy zalewaniu chudziaka po bokach ? czemu to służy i czy to zazwyczaj się stosuje ? Ja bede wylewać chudziak za tydzień więc może to coś cennego? Pozd Joanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 08.06.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Co u Was dawno się nie odzywałaś? Ciekawi mnie jak postępują roboty pozdrawiam Dana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts