Tomek301719502573 16.10.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Witam serdecznie.Jestem nowy na forum.Kupiłem niedawno działkę w Balicach gm. Zabierzów.Obecnie jestem na etapie wybierania projektu.Piszę z paroma firmami i zbieram dane dotyczące kosztów budowy jak i cen materiałów(trudny temat.Kręcą z cenami, że można się załamać.Żadnych konkretów).Chciałbym wybudować dom z bala (sosna północna) pow. użytkowa ok. 130m2.Dach 37-45stp. najlepiej dwuspadowy styl raczej góralski.Dom z poddaszem użytkowym.Szukam ciekawych projektów?Może macie coś ciekawego.Dzięki z góry za propozycję.Przeglądałem oferty Honki oraz Nordic line . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna12358 06.06.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Witam!Ja też kupiłam działkę i chcę budować z bali.Znalazłam projekt bardzo ciekawy jak dla mnie.Z tym, że jest to konstrukcja drewniana.Da się jednak przerobić na bal.Projekt nazywa sie Lolek drewniany.Bez problemu znajdziesz w necie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts